E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi White Mocha
gun ısıgında daha dumanlı bi yeşil gorunuyor.bu charme mel degıl mı canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm çok acıcak biliyorum ama arpacağın çıktığı yerin yakınlarına (tam üstü çok acır çünkü) sarımsak sür gece yatarken. sabah acının çok azaldığını göreceksin. çok çabuk iyileştiriyor. evet cnm topazio çok opak bir lens olduu için koyu renk gözlerde çok iddialı sonuçlar veriyor. aklımda ice var aslında.. grafite de çok hoş..Bu sefer nc alıcam ..
kızlar gözlerim koyu kahverengi ve şeffaf numaralı kullanıorum.
şöyle beren saatinki gibi durması için soloticanın bi rengi varmı yardımcı olurmusnuz lütfen ??[/QUOTE
Arkadaşlar Beren saatin göz rengini ben herkezin bildiğinden farklı olarak en çok soloticanın natural colours mel rengine benzetiyorum.Çünkü fotoğraftada gördüğünüz gibi gözünün çevresindeki çemberin kalın değil oldukça ince hatta bazen belli belirsiz olduğunu görüyorum tıpkı natural colours mel gibi.Çünkü hıdrocharm melin çevresindeki çember Beren saatin gözündeki çemberden daha kalındır üstelik natural colours mel gözü hıdrocharm mele göre daha fazla açmaktadır. soloticanın n.c serisinin pupil boşluğu geniştir fotoğrafada bakarsanız Berenin pupil boşluğunun yani göz bebeğinin oldukça geniş olduğunuda göreceksiniz bence birebir natural colours mele benziyor.Kıvılcımcım çok çok geçmiş olsun sanada bu arada:)