-
- Konu Sahibi White Mocha
teşekkür ediyorum. ne yalan söyleyeyim biraz senden özendim
aslında gözlerim bal rengi ama biraz koyu çıkmıy cep telefonuyla çekince :) çok teşekkür ediyorumclementine gözlerin benden baya koyu bir renk ama lensler ne kadar doğal durmuş. çok da yakışmış güle güle kullan. ama bu rengi freshlook gibi bir markada deneseydin gerçekten böyle bir sonuç alamazdın. Ben lensim diye bağırırdı.
Canım çok yakışmışlar. Bende de esmeralda, n.c. mel ve hidrocharme ıce var. Quartzo ve topazio nun kullanma süreleri bittiYenisini alacağım en kısa sürede
arkadaşlar bu markayı aradım taradım google da ayıldım bayıldım amaaa sadece netten sipariş oluyo.. ben bunu direk alabilirim yani netten felan yapamam kredi kartım yok annem beni keser güvenememde acaba izmirde bi mağzada bulabilirmiyim bilginiz varmı?
Didemcim çok yakışmış lenslerinPeki senin göz rengin ne açık mı taban rengiİ?
Esmeralda çok tatlı bir yeşil ya aynı zamanda iddialı da yakışır verde de çok güzel bence verde al ama sana kalmış tabi kuzum ama meller bir harika durmuşAyrıca göz yapın süper badem gözlüü
kızlar soloticaları nerden sipariş veriyosunuz çok hoşuma gitti mavi tonlarında bi renk istiyorum