Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

aa bende hep optifree kullanıyordum .. hatta yeni aldım açmadım bile duruyo öyle .. tühh bilsem almazdım .. soldurmayan ve koyulaştırmayan lens solisyonu hangisi ben hangisini kullansam kii ??

iceların hiçbirini mi önermiyosun vetman ben taktım nedense verde pek hoşuma gitmedi ya hareli lensleri seviyorum koyu kahveye yakın gözüm kafam karıştı

iceların hiçbirini mi önermiyosun vetman ben taktım nedense verde pek hoşuma gitmedi ya hareli lensleri seviyorum koyu kahveye yakın gözüm kafam karıştı

Livesscim ben charm ıce ı öneriyorum kendimde kullanıyorum charm ıce ve hıdrocor ıce ise açık kahverengi gözlerde hoş duruyor.Ama n.c ıce ı önermiyorum alan bir kaç kişi rengini tam mavi bulmadı ve memnun kalmadı sadece n.c ıceları önermiyorum.

ıcelar normalde flashsız tam olarak bu tonda livescim bendede bu renk durdu topazio kadar belirgin bir mavi değil ama charm ıceları seviyorum ben..Sence bu ton yeterli bir mavimi?Iceların en çok charm serisi güzeldir ve en çok tercih edilen seriside charm ve hıdrocordur..

Son düzenleme:

Bu da hıdrocor ıce mümkün olduğunca en doğal flashsız tonda fotoğraflar bulmaya çalıştım ıcelar normalde flashsız bu renktir ..

BÖLE BıRRRR BıLGı ARADIM ÇOK SAYFAAA OLMUŞ BULAMADIM AÇIKCASII...

BUNU PAYLAŞMAK ıSTEDıM KIZLARRR ..

SOLOTıCALARI TANIYALIM:

solotica marka lensler 3 modelden oluşmaktadır:
HıDROCOR MODELı:
Hidrocor modeli haresiz olan modeldir ve ice, grafite, azul, verdemarine, ocre, mel ve verde olmak üzere 7 rengi bulunmaktadır.
VERDE OCRE MEL MARıNE ICE
GRAFıTE AZUL

HıDROCHARM MODELı:
Hidrocharm modeli en kalın hareli olan modeldir ve ice, grafite, azul, verdemarine, ocre, mel ve verde olmak üzere 7 rengi bulunmaktadır.
VERDE MEL OCRE MARıNE ICE
GRAFıTE AZUL

NATURAL COLOURS MODELı:
Natural colours modeli lensler ince bir hareye sahiptir ve ıce, grafite, azul, verdemarine, ocre, mel ve verde olmak üzere 7 rengin yanında bu seriye özel olarak üretilen en yeni üç renk olan ESMERALDA, TOPAZıO VE QUARTZO adında ki renklerle toplam 10 rengi bulunmaktadır. Bu yeni çıkan 3 rengin en önemli özelliği çok doğal durmalarının yanında en koyu gözleri bile açabilmesidir.
VERDE OCRE MARıNE MEL ICE GRAFıTE
QUARTZO TOPAZıO ESMERALDA AZUL

Vetman bu arada bir sorum var,alexis bledel in göz rengine koyu kahve gözde en yakın duracak lens hangisi,topazio nun renk açıklığı güzel ama ortadaki sarı tonu hafif yeşilimsillik katıyor,resim ekleyeceğim birazdan.

vetmancım eklediğin son resimdeki kızın gözleri lensmii:bbo: ayyy çok şaşırdım çok doğal duruyor yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…