Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

100 mesajın olmadığı için gönderemiyorsun en az 100 mesajın olması lazım sanırım.Öyleydi galiba :)
Gözlerini göremedim ama eğer içinde hiç yeşil olamayan bir mavi istiyorsan charm graphite çünkü gözlerin ela olduğu için topazio sende yeşilimsi duracak.

arkadaşlar solotica lensler hakkında bi kaç sorum vardı :kedi:

benim göz çapım 8.6.. soloticalar 8.7 acaba çirkin mi durur? 8.6 çapla solotica kullanan memnun olanlar vaaar mı ?

bi de topazio düşünüyorum ben ama yeşil lensler bende çok yapay duruyo, o nedenle topazio da ki yeşillik çok olur mu diyo korkuyorum :uhm:

yardımm :kedi:

ekledim buraya bi baksana opuyorumnanaktan

Gerçi bu güzellikte senin lense mense ihtiyacın yok ama Şeniz Kıskananlar çatlasınşakkıdışakkıdışakkıdı

PıNE APPLE gözlerin çok güzel maşşallah gerçekten tam bir ela.Sende daha öncede söylediğim gibi charm graphite çok güzel durur.Tabiki gözlerini sophistikten büyük gösterecek charm serisi kalın hareli olduğu için.Senin göz yapınıda dikkate alarak sende charm graphitenin daha doğal duracağını düşünüyorum .Topazio ve quartzoya nazaran.
Flamingo soloticaların çapı standarttır ve 8.7 dir tüm modellerde.8.6 ise göz çapın bir sorun çıkacağını sanmıyorum.Eğer gözlerin koyu kahverengiyse yada siyahsa topazio sende yeşilimsi veya başka tonda durmaz mavi durur.

noolur kızma chazrm ın ice sı nası olur sence mavimi bu renk? benim istediğim mavi gri. opuyorumnanaktan

hihoyyytesmeraldalara haksızlık etmişim.hepsi eşimin yüzünden bugün arkadaşım gördü çok beğendi çok avrupayi olmuşsun dedi.beğendi bende gün geçtikçe beğeniyorum iyiki satmamışım yaa kaydirigubbakcemile3

çok teşekkür ederim bu arada :kedi:

çok teşekkür ederim ilginiz için a.s. gözlerim kahverengi, koyu diil pek turuncuya çalan bi kahve umarım mavi olur zemuszemus

sofistic ten dahamı iri gösteriyo bu lens gözü?
evet
yakın ama sanki
biraz daha iri

Güzel olmuş ama senin istediğin görüntüyü ıce verecekti sana beni dinlemeden hemen sipariş verdin sen kuşum:mymeka::mymeka::mymeka:Şeniz

Gerçi bu güzellikte senin lense mense ihtiyacın yok ama Şeniz Kıskananlar çatlasınşakkıdışakkıdışakkıdı

kuşum son mesaj muhteşem:) mersi tatlm.
canım icela çok fark yokmuş ya.ton olarak yakınlarmış...
bugün yurt içikargoya gitmiştim.
orada çalışan kızlar
bayıldılar lense,.
inanamadılar lens olduğuna .
soloticayı hiç duymamışlar. sanırım.
2 kişi daha öğrendi
ve soloticalanacak:))

slm kizlar ))

Vetman ben topazio ya taktim gibi, bak bakalim benim gözde yesil mi durur mavi mi ?

Eklentiler

• $kendi gözüm.jpg
    70,2 KB · Görüntüleme: 63
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…