- Konu Sahibi White Mocha
-
- #3.141
ayy ne güzel gözlerinin rengi öyle. maşallah.
bana mı söyledin canım ?
evet canım.
çok güzel bir renk. dışlara doğru yeşilleniyor...
100 mesajın olmadığı için gönderemiyorsun en az 100 mesajın olması lazım sanırım.Öyleydi galiba :)
Gözlerini göremedim ama eğer içinde hiç yeşil olamayan bir mavi istiyorsan charm graphite çünkü gözlerin ela olduğu için topazio sende yeşilimsi duracak.
vetman cevap vermiş canım. aynıı yazacaktım bende..
berry önden. grafite.
PİNE APPLE gözlerin çok güzel maşşallah gerçekten tam bir ela.Sende daha öncede söylediğim gibi charm graphite çok güzel durur.Tabiki gözlerini sophistikten büyük gösterecek charm serisi kalın hareli olduğu için.Senin göz yapınıda dikkate alarak sende charm graphitenin daha doğal duracağını düşünüyorum .Topazio ve quartzoya nazaran.
Flamingo soloticaların çapı standarttır ve 8.7 dir tüm modellerde.8.6 ise göz çapın bir sorun çıkacağını sanmıyorum.Eğer gözlerin koyu kahverengiyse yada siyahsa topazio sende yeşilimsi veya başka tonda durmaz mavi durur.
PİNE APPLE gözlerin çok güzel maşşallah gerçekten tam bir ela.Sende daha öncede söylediğim gibi charm graphite çok güzel durur.Tabiki gözlerini sophistikten büyük gösterecek charm serisi kalın hareli olduğu için.Senin göz yapınıda dikkate alarak sende charm graphitenin daha doğal duracağını düşünüyorum .Topazio ve quartzoya nazaran.
Flamingo soloticaların çapı standarttır ve 8.7 dir tüm modellerde.8.6 ise göz çapın bir sorun çıkacağını sanmıyorum.Eğer gözlerin koyu kahverengiyse yada siyahsa topazio sende yeşilimsi veya başka tonda durmaz mavi durur.
evetsofistic ten dahamı iri gösteriyo bu lens gözü?
Güzel olmuş ama senin istediğin görüntüyü ıce verecekti sana beni dinlemeden hemen sipariş verdin sen kuşum:mymeka::mymeka::mymeka:Şeniz
Gerçi bu güzellikte senin lense mense ihtiyacın yok ama Şeniz Kıskananlar çatlasınşakkıdışakkıdışakkıdı
çok teşekkür ederim ilginiz için a.s. gözlerim kahverengi, koyu diil pek turuncuya çalan bi kahve umarım mavi olur zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?