• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Vetman topazio güzelmis ya, acik kahve göze gider mi acaba? Kelebekteki gibi mavi duracagini bilsem hic düsünmem alirim. Sen ne düsünüyosun?fisfisfis

Tabiki sanada gider pınax:)Topazio yeşil bir renk değildir masmavidir.Sendede muhtemelen kelebek etkisinde durduğu gibi duracak .Topazionun pupil boşluğunun çevresinde çok az sarımsı boyanan bir kısım var oda okypete gibi göz tabanı açık olanlarda bazen yeşilimsi mavi duruyor.(ki bence çokda hoş duruyor keşke bendede öyle dursa:))))Normalde topazio yoğun mavi bir renktir..Yeşillikle alakası yoktur..

Tabiki sanada gider pınax:)Topazio yeşil bir renk değildir masmavidir.Sendede muhtemelen kelebek etkisinde durduğu gibi duracak .Topazionun pupil boşluğunun çevresinde çok az sarımsı boyanan bir kısım var oda okypete gibi göz tabanı açık olanlarda bazen yeşilimsi mavi duruyor.(ki bence çokda hoş duruyor keşke bendede öyle dursa:))))Normalde topazio yoğun mavi bir renktir..Yeşillikle alakası yoktur..

keske bende de masmavi dursa, bazen keske gözlerim simsiyah olsaymis diyorum, nedense bu renkler koyu gözlerde daha bi dogal, daha bi güzel duruyolar. Peki önerebilicegin baska marka bi lens varmi, mavisi güzel olan ve en az solotica kadar dogal duran? bilmiyorumkismile

okypete bence tam bir lens insanı zemuszemus aldığı tüm lensler çok doğal duruyor onda bi başkasında bu kadar doğal görünmüyor benim gözüme acaba gözlerinin bal rengi olmasındanmı kaynaklanıyor bu? Mavi tonları bile çok hoş duruyor herkeste olabilecek bişey değil bu ...Şekil A ben bende mavi nedense doğal durmuyor yeşil lensler daha doğal görünüyor ...

burda da renk olarak harika durmus..... of

Eklentiler

• $topazio.jpg
    $topazio.jpg
    43,5 KB · Görüntüleme: 81
pinax caim bende öle acik mavi durio...fotodaki gibi...ama benim gözlerim koyu kaveeee..seninkiler heralde ela dimi bilmem sende nasil durioooooo...bi dene istersenn

berry eva greeenin gözleri yeşil değil.
gri mavi ve gri yansımaları olan bir göz rengi var. asla yeşillik yok gözünde.
yakamoz teşekkürler canım.galiba gözlerimin renginden kaynaklanıyor.

ya gerçektende ne kadar güzel durmuş sende kelebek etkisi....masmavi tam istediğim gibi....ya şu adorelerde çıkmadı gitti....şöyle bebek mavi tonlarında bişi istiyorum ben şimdide..daha yumuşak görünüyor daha doğal duruyor gibime gelmeye başladıda=)=)ne zaman çıkacakmış bilgisi olan varmı kızlar..

keske bende de masmavi dursa, bazen keske gözlerim simsiyah olsaymis diyorum, nedense bu renkler koyu gözlerde daha bi dogal, daha bi güzel duruyolar. Peki önerebilicegin baska marka bi lens varmi, mavisi güzel olan ve en az solotica kadar dogal duran? bilmiyorumkismile

pinax Mavisi güzel duran özellikle bebek mavisi tercih edilen ve paris Hiltonunda kullandığı natural touch baby blue var ama onlarda Türkiyede yok Eski elegance yeni adı natural touch eski elagance tutkunları şimdi bu markanın baby bluesini alıyorlar.
Pine apple sendede okypetenin charm grafiteleri güzel durur çünkü göz tabanın açık aynen gördüğün güzellik senin gözlerindede olacaktır:)))o konuda bir şüphen olmasın.
s329tf.jpg

Son düzenleme:
ilk defa güneş çıktı.
10 günden sonra. demin çektim. charm grafite

ya lens bi göze bu kadar yakışabilir.çok doğal duruyor.benim gözlerim ela sophistic kadar doğal dururmu bende de bu renk? yada topazio mu almalıyım? opuyorumnanaktan

teşekkürler.
elaysa sizdede böyle durur...sophistik damarlı bu dahada doğal bir lens.
topazioda kullanıyorum.
o da çok doğal duruyor.
açık ve iddialı bir ton isterseniz topazio,daha koyu bir ton isterseniz grafite.

bence ikiside doğal.
ikisinide kullanıyorum.
her ikisindende kendi gözün mü lafını duydum. bilmeyenlerden,,

Son düzenleyen: Moderatör:
okypete bence tam bir lens insanı zemuszemus aldığı tüm lensler çok doğal duruyor onda bi başkasında bu kadar doğal görünmüyor benim gözüme acaba gözlerinin bal rengi olmasındanmı kaynaklanıyor bu? Mavi tonları bile çok hoş duruyor herkeste olabilecek bişey değil bu ...Şekil A ben bende mavi nedense doğal durmuyor yeşil lensler daha doğal görünüyor ...

yakamoz sende quartzo var dı değil mi? onun nesini beğenmemiştin? bide aslında gözlerin ne renk? ben quartzo ile topazio ve charmgrafite arasında kaldım. opuyorumnanaktan

Pine apple sendede okypetenin charm grafiteleri güzel durur çünkü göz tabanın açık aynen gördüğün güzellik senin gözlerindede olacaktır:)))o konuda bir şüphen olmasın.

vetman bak ben resmimi koydum biri güneşte biride gölgede kendi gözlerim.

Back