- Konu Sahibi White Mocha
-
- #3.121
Vetman topazio güzelmis ya, acik kahve göze gider mi acaba? Kelebekteki gibi mavi duracagini bilsem hic düsünmem alirim. Sen ne düsünüyosun?fisfisfis
Tabiki sanada gider pınax:)Topazio yeşil bir renk değildir masmavidir.Sendede muhtemelen kelebek etkisinde durduğu gibi duracak .Topazionun pupil boşluğunun çevresinde çok az sarımsı boyanan bir kısım var oda okypete gibi göz tabanı açık olanlarda bazen yeşilimsi mavi duruyor.(ki bence çokda hoş duruyor keşke bendede öyle dursa:))))Normalde topazio yoğun mavi bir renktir..Yeşillikle alakası yoktur..
ilk defa güneş çıktı.
10 günden sonra. demin çektim. charm grafite
ya lens bi göze bu kadar yakışabilir.çok doğal duruyor.benim gözlerim ela sophistic kadar doğal dururmu bende de bu renk? yada topazio mu almalıyım? opuyorumnanaktan
keske bende de masmavi dursa, bazen keske gözlerim simsiyah olsaymis diyorum, nedense bu renkler koyu gözlerde daha bi dogal, daha bi güzel duruyolar. Peki önerebilicegin baska marka bi lens varmi, mavisi güzel olan ve en az solotica kadar dogal duran? bilmiyorumkismile
ilk defa güneş çıktı.
10 günden sonra. demin çektim. charm grafite
ya lens bi göze bu kadar yakışabilir.çok doğal duruyor.benim gözlerim ela sophistic kadar doğal dururmu bende de bu renk? yada topazio mu almalıyım? opuyorumnanaktan
teşekkürler.
elaysa sizdede böyle durur...sophistik damarlı bu dahada doğal bir lens.
topazioda kullanıyorum.
o da çok doğal duruyor.
açık ve iddialı bir ton isterseniz topazio,daha koyu bir ton isterseniz grafite.
kizlar burayada koyorum bunlarda benim topaziolarim size fikir olsun..
topazio mu grafitte mi daha doğal? bana biri cevap versin noolur ya. bilmiyorumkismile
okypete bence tam bir lens insanı zemuszemus aldığı tüm lensler çok doğal duruyor onda bi başkasında bu kadar doğal görünmüyor benim gözüme acaba gözlerinin bal rengi olmasındanmı kaynaklanıyor bu? Mavi tonları bile çok hoş duruyor herkeste olabilecek bişey değil bu ...Şekil A ben bende mavi nedense doğal durmuyor yeşil lensler daha doğal görünüyor ...
yükleyemedim ama profile ekledim bi bakarmısın vetman ?
Canım profilinde de yok resim varsada ben bulamadım:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?