Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

izmirdeyim ben konak ykm nin arkasında BİR OPTİK var numaralısı numarasızı var ellerinde arıyorum ben numaralı sipariş ediyorum 1 saat içinde gidip alıyorum karşıyakadada ferruh filiz var ama ilgilenmiyolar hiç ben hep bir optikten alıyorum çok ilgililer

ama aşırı doğal bir lens yellowunuda kullandım o daha güzel tam ela yapıyo gözü ama ben açık kahve istediğim için honey alıyorum zaten oraya gittiğinizde adore ve solotica markasını öneriyolar hemen

ama aşırı doğal bir lens yellowunuda kullandım o daha güzel tam ela yapıyo gözü ama ben açık kahve istediğim için honey alıyorum zaten oraya gittiğinizde adore ve solotica markasını öneriyolar hemen
Aa canım ben de İzmir'deyim cok sevindim.Ben suan tedavi görüyorum göz kuruluğundan bitince alıcam lens ama cok doğal bisey istiyorum rainbow giallo alıcaktım ama rahat değilmis adore yellow alabilirm ozaman değil mi?Yakındır renkleri.Cok tesekkür ederim:)

Aa canım ben de İzmir'deyim cok sevindim.Ben suan tedavi görüyorum göz kuruluğundan bitince alıcam lens ama cok doğal bisey istiyorum rainbow giallo alıcaktım ama rahat değilmis adore yellow alabilirm ozaman değil mi?Yakındır renkleri.Cok tesekkür ederim:)

evt çok doğal canım yellowun gün ışığında ve evdeki resmini yüklüyorum en sondakide honey biraz daha kahve

Eklentiler

• 1506003_10153203056214438_9128143524436099467_n.jpg
    1506003_10153203056214438_9128143524436099467_n.jpg
    101,4 KB · Görüntüleme: 515
  • 10492142_10153162178929438_2689300256260623557_n.jpg
    10492142_10153162178929438_2689300256260623557_n.jpg
    86 KB · Görüntüleme: 509
  • 10922877_10153125702974438_1404546432312037563_n.jpg
    10922877_10153125702974438_1404546432312037563_n.jpg
    86,5 KB · Görüntüleme: 521
Surekli cristal kullanicisi olan ben bir delilik yaptım hidrocor ice aldım vetmandan ilk gün çok değişik geldide bugün gene taktım bi hos gözüktü gözüme :) merak edenler için resim ekliyorum

Eklentiler

• IMG-20150625-WA0013.jpg
    IMG-20150625-WA0013.jpg
    141,5 KB · Görüntüleme: 449
Birhafta önce fxeyes siparişim geldi pupili 5.00 fakat yine bana uymadı rengini özel dizayn olarak yaptırmıştım ilgilenen olursa özelden yada mail atabilir,resmimi ekliyorum yeşil renktedir birebir göz gibi orjinal duruyor
lütfen bakın kaç kere yazıyorum yine yapıyorsunuz. sitemizde 2ci el lens satışı yasaktır. ve ceza sebebidir

Surekli cristal kullanicisi olan ben bir delilik yaptım hidrocor ice aldım vetmandan ilk gün çok değişik geldide bugün gene taktım bi hos gözüktü gözüme :) merak edenler için resim ekliyorum
Böyle güzel gözlere hangi lens yakısmaz:)cok yakısmıs canım güle güle kullan:)

Merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim lens hakkında size soru sormak istiyorum ben sophistic kullanıyorum gayet memnunum fakat solitica natural color yıllık olanı kafamı karistirdi daha doğal gibi geldi bilmiyorum bana lütfen yardımcı olur musunuz

Merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim lens hakkında size soru sormak istiyorum ben sophistic kullanıyorum gayet memnunum fakat solitica natural color yıllık olanı kafamı karistirdi daha doğal gibi geldi bilmiyorum bana lütfen yardımcı olur musunuz
sophistic in hangi rengini kullanıyorsunuz?bir de rahat mı sophisticler? ben solotica yıllık aldım rahat edemediğim icin kullanamadım simdi sophistic almayı düsünüyorum rahatsa

Kizlar adore eyeart olmus galiba artik bi yellow vs gormeemdim ben bugun kadinin gosterdigii katalogda light pure shine green vs var:s siz nerden aliyosunuzki

Cok rahatlar isikta daha bekirginler tabiki gun isiginda yakindan fark edilir ancak,orjinal
Adore mu bunlar kullananalr soyleyebilirmi?isimler farklincunku:s

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    143,3 KB · Görüntüleme: 393
  • image.jpg
    image.jpg
    73,9 KB · Görüntüleme: 334
  • image.jpg
    image.jpg
    55,7 KB · Görüntüleme: 392
Cok rahatlar isikta daha bekirginler tabiki gun isiginda yakindan fark edilir ancak,orjinal
Adore mu bunlar kullananalr soyleyebilirmi?isimler farklincunku:s
canım ben bu rengi pek bi yellowa benzetemedim adı değisince rengin,rengi de mi değistirdiler ki?ben de almaya gidicem haftaya direk bi yellow diye alıcam sanıyodum demek artık adı değismis renklerin

Mrb kızlar bende rainbow hazel almıştım pek içime sinmemişti ama sanki güzelleşiyo renk yeşile çalıyo sizde bakın almak isteyenlere fikir olur

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    32,9 KB · Görüntüleme: 347
Mrb kızlar bende rainbow hazel almıştım pek içime sinmemişti ama sanki güzelleşiyo renk yeşile çalıyo sizde bakın almak isteyenlere fikir olur
Çok güzelmiş lensleriniz çok doğal duruyor ben çok beğendim, şu ara tam aradığım renk :) rahat mı acaba? Ben daha önce rainbow giallo kullanmıştım kuruluk, batma yapmıştı bende

Çok güzelmiş lensleriniz çok doğal duruyor ben çok beğendim, şu ara tam aradığım renk :) rahat mı acaba? Ben daha önce rainbow giallo kullanmıştım kuruluk, batma yapmıştı bende

Teşekkür ederim beğendiğinize sevindim:) şöyle söyliyim daha önce solotica ocre kullanmıştım hiç rahat edememiştim gözlerim kızarıyodu baş ağrısı yapıyodu ama bunlar gayet rahat tüm gün takabiliyorum:)

Teşekkür ederim beğendiğinize sevindim:) şöyle söyliyim daha önce solotica ocre kullanmıştım hiç rahat edememiştim gözlerim kızarıyodu baş ağrısı yapıyodu ama bunlar gayet rahat tüm gün takabiliyorum:)
Aa çok iyiymiş :) Aklımda AQ Colors giallo lens vardı rainbowun giallosuna benzeyen, bu da aklımda bulunsun o zaman. AQ Giallo'dan memnun kalmazsam bunu alırım :) güle güle kullanın siz de lenslerinizi :)

Aa çok iyiymiş :) Aklımda AQ Colors giallo lens vardı rainbowun giallosuna benzeyen, bu da aklımda bulunsun o zaman. AQ Giallo'dan memnun kalmazsam bunu alırım :) güle güle kullanın siz de lenslerinizi :)
AQ gialloyu denemedim ben ama acaba dogal duruyor mudur? Ben AQ blue kullaniyorum simdiye kadar kac lens kullandim solotica rainbow dahil her markadan belki ama AQ cok guzel hem cok rahat hem de cok hos duruyor herkes bayiliyor tonuna

X