Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

xruyax canım evet dışında çerçevesi (haresi) var belki bu fotolar da fikir verebilir, aslında benim gördüğüm tüm orj. renkli gözlerde hare var bu nedenle çok merak etsem de hidrocor alamıyorum bir türlü :) Bu arada cristalin hidrocor tarafını taktım NC tarafında hare çok daha keskin ve belirgin duruyor.Eki Görüntüle 1449448 Eki Görüntüle 1449448 Eki Görüntüle 1449450
Ben bayıldım ya.bence cook hos bu hangisi ve nerden aldınız resmen sizin için üretilmiş umarım bendede böyle harika olur

xruyax canım evet dışında çerçevesi (haresi) var belki bu fotolar da fikir verebilir, aslında benim gördüğüm tüm orj. renkli gözlerde hare var bu nedenle çok merak etsem de hidrocor alamıyorum bir türlü :) Bu arada cristalin hidrocor tarafını taktım NC tarafında hare çok daha keskin ve belirgin duruyor.Eki Görüntüle 1449448 Eki Görüntüle 1449448 Eki Görüntüle 1449450
Bu fotograftaki gibi dogal mı duruyo??
Benim gözlerim koyu renk böyle durur mu?sizin gercek göz renginiz ne?

evet cok iyi bi fikir oldu sagolasin : )
haklisin orjinal renkli gözlülerde o hare vr
ama nette buldugum su resimde aklima karistrmiyo degil biri cristal biri quartzo bunlar da dogal duruyo kafam cok karisik kendi lenslerime bakyiorum suan ve o cerceve sanki cok yapay gelmeye basladi bilemedim valla
ama sende cok dogal durmus begendim
sanirim benim cercevesi koyu
Bu 2 lensler hangileri ?:)

Daha önceden solotica crystal yilliklarimin resmini atmistim buda 6 aylık olan cristallerim beni tanimayanlar kendi gözüm zannedip iltifatta bulunuyorlar :) saolasin vetman

Eklentiler

• IMG-20150528-WA0015.jpg
    IMG-20150528-WA0015.jpg
    121,6 KB · Görüntüleme: 333
Ve gözlerim koyu kahverengidir.merak eden arkadaslara duyurulur kendi göz rengimide atıyorum

Eklentiler

• IMG-20150512-WA0009.jpg
    IMG-20150512-WA0009.jpg
    117,8 KB · Görüntüleme: 315
Kyou gozde ozellikle cristaller cok digal ve hos duruyor,bende aldim cristal ama dogum yaptigim icin birakin lens takmayi sacimi toplayip
Cikiyorum disari:)lensler oylece duruyor kabinda:)

Evet ben de seviyorum renkli lensleri:)Değisiklik güzel.Ama malesef takamıyorum göz kuruluğundan sebep,takabilsem renk renk alırım:):)
Ben 1 hafta ara verip anca 1 gün takabiliyorum :) o sıkıntı bende de var öyle her zaman takamiyorum zaten direk gözlerim kan canagi oluyor :KK43: bazı arkadaslarim var artik gercek göz renklerini unuttum lenssiz cikmiyorlar ama benim öyle değil malesf.

Ben 1 hafta ara verip anca 1 gün takabiliyorum :) o sıkıntı bende de var öyle her zaman takamiyorum zaten direk gözlerim kan canagi oluyor :KK43: bazı arkadaslarim var artik gercek göz renklerini unuttum lenssiz cikmiyorlar ama benim öyle değil malesf.
Benim de öyle arkadaslarım var kız denize giderken bile o lensi takıyo yani:)valla nasıl oluyo bilmiyorum:)Ben artık seffaf lenslerimi bile kullanamıyorum:KK43:

kızlarrr bu lensler zaten incecik bişey istediğim rengi elde etmek için iki lens üst üste taksam sorun olurmu denedimde gayet güzel oturdu gözüme hiç bir bulanıklık ve yanma falan yok acaba sürekli böyle taksam sorun olurmu acaba :)

kızlarrr bu lensler zaten incecik bişey istediğim rengi elde etmek için iki lens üst üste taksam sorun olurmu denedimde gayet güzel oturdu gözüme hiç bir bulanıklık ve yanma falan yok acaba sürekli böyle taksam sorun olurmu acaba :)
Daha neler!siz ciddi misiniz?Bu cok riskli bisey gözden bahsediyoruz.

Daha neler!siz ciddi misiniz?Bu cok riskli bisey gözden bahsediyoruz.

ya nebilim aslında lenste göz için başlı başına zararlı bişey tek kat bile olsa :) yani iki kat takınca tam istediğim renk oluyorda bir güncük düğün için taksam bişey olmaz sanırsam :) zaten benim lens kalınlığı 0,06 oksijen geçirgenli 49 tk yani normal lenslere göre daha cok hava alıyo ve incecik şkş kat taktıgımda 2 saat falan dolaştım hiç bir rahatsızlık vermedi :) bu konuda tek deli cesareti olan benmiyim hiç deneyen yokmuuu kızlarrr :) hatta tek lensli ve iki lensli halini yükleyim sadece bir gün takmak bişey yapmaz sanırsam

Eklentiler

• göz son.jpg
    göz son.jpg
    101,6 KB · Görüntüleme: 278
  • göz son 2.jpg
    göz son 2.jpg
    36,3 KB · Görüntüleme: 242
ya nebilim aslında lenste göz için başlı başına zararlı bişey tek kat bile olsa :) yani iki kat takınca tam istediğim renk oluyorda bir güncük düğün için taksam bişey olmaz sanırsam :) zaten benim lens kalınlığı 0,06 oksijen geçirgenli 49 tk yani normal lenslere göre daha cok hava alıyo ve incecik şkş kat taktıgımda 2 saat falan dolaştım hiç bir rahatsızlık vermedi :) bu konuda tek deli cesareti olan benmiyim hiç deneyen yokmuuu kızlarrr :) hatta tek lensli ve iki lensli halini yükleyim sadece bir gün takmak bişey yapmaz sanırsam
Bence kesinlikle denemeyin gözlerinize ciddi zararlar verebilirsiniz.Gözler cok hassas organlar gercekten,lens baslı basına zararlı zaten ben seffaf lens kullanıyorum bir kere sabah uyku sersemi dalgınlığıma geldi seffaf da olunca iki lensi sağ gözüme takmaya calısmıstım gercekten cok canım yanmıstı ve panik olmustum zarar vericek diye,bence gözleri riske atmaya gerek yok:)Buarada bu lensin markası nedir?rahat oksijen gecircenliği yüksek dediniz ya ondan soruyorum:)

eyeart - adore pure honey . zaten gün ışıgında iki katmış gibi cok güzel oluyo rengi ama ben akşam loş ışıktada bu şekilde dursun istiyorum oyüzden akşam için iki kat düşündüm. aşırı rahat bikez yanlışlıkla uyumuştum bile yok gibiler o havasızlık hissi olmuyo hiç lens yok gibi rahat oluyo bütün gün daha önce rainbow ve solotica kullandım 2 saat sonra gözlerim kızarıyodu havasız hissediyodum yanıyolardı falan bu lensin rahat olma sebebi galiba oksijen geçirgenliği tam olarak bende anlayamıyorum neden bukadar rahat oldugunu yada boyasından falandır :)

eyeart - adore pure honey . zaten gün ışıgında iki katmış gibi cok güzel oluyo rengi ama ben akşam loş ışıktada bu şekilde dursun istiyorum oyüzden akşam için iki kat düşündüm. aşırı rahat bikez yanlışlıkla uyumuştum bile yok gibiler o havasızlık hissi olmuyo hiç lens yok gibi rahat oluyo bütün gün daha önce rainbow ve solotica kullandım 2 saat sonra gözlerim kızarıyodu havasız hissediyodum yanıyolardı falan bu lensin rahat olma sebebi galiba oksijen geçirgenliği tam olarak bende anlayamıyorum neden bukadar rahat oldugunu yada boyasından falandır :)
Peki nereden aldınız?rahatlık önemli gercekten.Optiklerde yok sanırm bu marka ben hic denk gelemedim:KK43:

X