- 31 Aralık 2013
- 1.111
- 576
- 138
- Konu Sahibi White Mocha
- #31.141
Hangi seri?cok yakısmıs buarada:)yeni quartzolarım..teşekkürler vetman10ilk taktığım zaman çektim.. henüz gözümün şeklini almadı..daha da güzelleşecekler :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi seri?cok yakısmıs buarada:)yeni quartzolarım..teşekkürler vetman10ilk taktığım zaman çektim.. henüz gözümün şeklini almadı..daha da güzelleşecekler :)
merhaba resminiz varmı size yakışabilecek tonları o zaman söyleyebilirimMerhaba arzu hanım.bana soloticada önerebileceğiniz mavi renk var mı?natural colors yada hidrocharm serisinden
Merhaba arzu hanım saclarım siyah tenim de acık hidrocor serisi istemiyorum.harelilerden mavi istiyorum bir de cok acık renk sevmiyorum:)gözlerim de orta kahve hangi maviyi önerirsiniz banamerhaba resminiz varmı size yakışabilecek tonları o zaman söyleyebilirim
Arzu Hanım'dan aldığım Hidrocor Quartzo lenslerim geldi. Flaşlı, flaşsız ve güneşli ortamda çektiğim fotoğrafları eklemeye çalışıcam şimdi:) Gözlük numaram lense uymadığı için, lensi mecbur gözlükle kullanıyorumTeşekkürler, çok arada kalmıştım. Yorumunuz resmen içime su serpti :)
Masallah ne büyük gözleriniz var cok güzel gercekten.Lense gelince hic beğenmedim bukadar güzel gözlere bukadar cart ve acık renk lens bide haresizArzu Hanım'dan aldığım Hidrocor Quartzo lenslerim geldi. Flaşlı, flaşsız ve güneşli ortamda çektiğim fotoğrafları eklemeye çalışıcam şimdi:) Gözlük numaram lense uymadığı için, lensi mecbur gözlükle kullanıyorumfikir vermesi için kendi göz rengimi de ekliyorum.
Evet kesinlikle zevk meselesi tabi bir de bütün yüz görmediğim icin anlayamıyorum eminim yakısmıstır yüzünüze:)güle güle kullanınGözlerime büyük diyorsunuz, siz bi de benim burnumu görün:)) benim suratımdaki herşey büyük maaşallah:) lensler bence doğal durdu, beni tanımayanlar anlamadı walla:) ama tabi beğeniler farklı olabiliyo. Fikir olsun diye eklemek istedim.
sevgili minik patilerMerhaba arzu hanım saclarım siyah tenim de acık hidrocor serisi istemiyorum.harelilerden mavi istiyorum bir de cok acık renk sevmiyorum:)gözlerim de orta kahve hangi maviyi önerirsiniz bana
Arzu Hanım'dan aldığım Hidrocor Quartzo lenslerim geldi. Flaşlı, flaşsız ve güneşli ortamda çektiğim fotoğrafları eklemeye çalışıcam şimdi:) Gözlük numaram lense uymadığı için, lensi mecbur gözlükle kullanıyorumfikir vermesi için kendi göz rengimi de ekliyorum.
çok beğendim güle güle kullanMerhabalar :) sizce nasıl olmuş benim Hoşuma gitti ama çevremden bir kaç olumsuz yorum aldım fikirlerinizi Söyler misiniz sizde :/
Bu hangi renk?Ben de yakıstırdım:)Merhabalar :) sizce nasıl olmuş benim Hoşuma gitti ama çevremden bir kaç olumsuz yorum aldım fikirlerinizi Söyler misiniz sizde :/
Bu hangi renk?Ben de yakıstırdım:)
Bence çok hoş duruyor.Pelin Karahan'ı andırıyorsunuzMerhabalar :) sizce nasıl olmuş benim Hoşuma gitti ama çevremden bir kaç olumsuz yorum aldım fikirlerinizi Söyler misiniz sizde :/
Teşekkür ederim[/QUOTE
nc mi hidrocor mu aceba![]()