• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Teşekkür ederim :) valla serisine ilk geldiğinde bakmıştım ama şu an aklımda değil, ne yazık ki şişelerini de attım.. :KK43: fakat Arzu Hanım biliyordur büyük ihtimal..

Son düzenleme:
Teşekkürler, çok arada kalmıştım. Yorumunuz resmen içime su serpti :)
Arzu Hanım'dan aldığım Hidrocor Quartzo lenslerim geldi. Flaşlı, flaşsız ve güneşli ortamda çektiğim fotoğrafları eklemeye çalışıcam şimdi:) Gözlük numaram lense uymadığı için, lensi mecbur gözlükle kullanıyorum:( fikir vermesi için kendi göz rengimi de ekliyorum.

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 403
  • image.webp
    image.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 426
  • image.webp
    image.webp
    10 KB · Görüntüleme: 408
  • image.webp
    image.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 391
  • image.webp
    image.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 406
Arzu Hanım'dan aldığım Hidrocor Quartzo lenslerim geldi. Flaşlı, flaşsız ve güneşli ortamda çektiğim fotoğrafları eklemeye çalışıcam şimdi:) Gözlük numaram lense uymadığı için, lensi mecbur gözlükle kullanıyorum:KK43: fikir vermesi için kendi göz rengimi de ekliyorum.
Masallah ne büyük gözleriniz var cok güzel gercekten.Lense gelince hic beğenmedim bukadar güzel gözlere bukadar cart ve acık renk lens bide haresiz:(

Gözlerime büyük diyorsunuz, siz bi de benim burnumu görün:)) benim suratımdaki herşey büyük maaşallah:) lensler bence doğal durdu, beni tanımayanlar anlamadı walla:) ama tabi beğeniler farklı olabiliyo. Fikir olsun diye eklemek istedim.

Gözlerime büyük diyorsunuz, siz bi de benim burnumu görün:)) benim suratımdaki herşey büyük maaşallah:) lensler bence doğal durdu, beni tanımayanlar anlamadı walla:) ama tabi beğeniler farklı olabiliyo. Fikir olsun diye eklemek istedim.
Evet kesinlikle zevk meselesi tabi bir de bütün yüz görmediğim icin anlayamıyorum eminim yakısmıstır yüzünüze:)güle güle kullanın

Merhaba arzu hanım saclarım siyah tenim de acık hidrocor serisi istemiyorum.harelilerden mavi istiyorum bir de cok acık renk sevmiyorum:)gözlerim de orta kahve hangi maviyi önerirsiniz bana
sevgili minik patiler ;) ben aslında hıdrocharm grafite öneriorum size ama bana wats updan bir resiminizi gösterirseniz daha iyi olur göz şeklinizide görsem iyi olur ;)0507 923 59 60 sevgiler:KK68:

Arzu Hanım'dan aldığım Hidrocor Quartzo lenslerim geldi. Flaşlı, flaşsız ve güneşli ortamda çektiğim fotoğrafları eklemeye çalışıcam şimdi:) Gözlük numaram lense uymadığı için, lensi mecbur gözlükle kullanıyorum:KK43: fikir vermesi için kendi göz rengimi de ekliyorum.

kediciğim;) çok değiştirmiş bir lens sizi ben tam yüzz olarak wats updan görmüştüm sizi gözleriniz iri natural colours quartzo küçük gelebilirdi gözünüze oturmuş lens bana wats updan tam yüz gönderirsiniz kimseyle paylaşmam söz:KK36:

Merhabalar :) sizce nasıl olmuş benim Hoşuma gitti ama çevremden bir kaç olumsuz yorum aldım fikirlerinizi Söyler misiniz sizde :/

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 325
Back
X