- 31 Aralık 2013
- 1.111
- 576
- 138
- Konu Sahibi White Mocha
-
- #31.101
200 tl canım 2 gün icinde teslim edildi.bir sorun olursa da değistiriyorlar ama sorun yoktu benimkinde/)Aslinda deneyerek almak istiyorum bildiginiz bir yer varmı leventde varmış diye duymuştum ama ulaşamadım adresine bide minik partiler ne kadara aldınız acaba
3 aylık olan soflex serisidir belki baktığın.link verebilir misin inceliyim?Adrese teslim diye bi sitevar orda 110 tl diyo ama bilemedim simdi ne kadar guvenilir
Kargo ücreti varmı canım bide ödemeyi nasıl yapıyoruz200 tl canım 2 gün icinde teslim edildi.bir sorun olursa da değistiriyorlar ama sorun yoktu benimkinde/)
kargo ücreti yok canım kargo bedava oluyor yanında büyük boy solüsyon da ücretsiz oluyor ödemeyi istersen kapıda ödeme istersen kredi kartıyla yapıyosun.bu sekilde almıstım ben.Kargo ücreti varmı canım bide ödemeyi nasıl yapıyoruz
ya ben haresiz mel aldım okadar kötü oldu ki anlatamam hic kullanamdm hareli almadığıma cok pisman oldum birdaha solotica alırsam kesinlikle hareli alırım.Çok teşekkürler canım iyiymiş renklerde açılma var diyorlar doğrusu ben iki üç yıldır mel kalın haneli kullanıyorum memnunum yine ondan istiyorum da kafama takildi
basta hosuma gitmisti sonradan beğenmedim oyüzden kaldı.Haresiz lensler cok donuk oluyorDegistirme imkanin yokmuydu canım
Resimdeki lensleriniz size yakışmış. Rengi de güzel bence. Quartzo mu bunlar? İnternetten baktığım videolarda yeni quartzolar çok açık renk görünüyor.Sizde daha koyu renk durmuş sanki. Hidrocor haresiz olduğu için daha doğal duracağını düşünüyorum. Ben de hidrocor quartzo alacağım sanırım, aldıktan sonra fotoğrafını koyarım. Rahatlık açısından memnun kaldınız mı lenslerinizden? Ben daha önce freshlook aylık lenslerinden kullanmıştım. Çok rahat edememiştim. Solotica'da da aynı sorunu yaşamaktan biraz endişeliyim:)Merhaba kızlar
Solotica hidrocor quartzo lens almayı düşünüyorum. Daha önce Arzu hanımdan NC Quartzo almıştım. Aşağıdaki resimde NC Quartzolara ait. Bu rengi çok sevdim ancak daha doğal istiyorum. Hidrocor quartzo düşünüyorum bu kez ancak bir kaç kişi çok açık renk ve doğal durmadığını hakkında yorum yapmış. Emin olamadım, kullanan varsa memnuniyet durumlarını ve resimini paylaşabilirmi.
Eki Görüntüle 1501714
Merhaba kızlar
Solotica hidrocor quartzo lens almayı düşünüyorum. Daha önce Arzu hanımdan NC Quartzo almıştım. Aşağıdaki resimde NC Quartzolara ait. Bu rengi çok sevdim ancak daha doğal istiyorum. Hidrocor quartzo düşünüyorum bu kez ancak bir kaç kişi çok açık renk ve doğal durmadığını hakkında yorum yapmış. Emin olamadım, kullanan varsa memnuniyet durumlarını ve resimini paylaşabilirmi.
Eki Görüntüle 1501714
Kızlar hidrocorlar cok kötü dıruyor bence natural colorslar daha güzel.Ben de bir heves almıstm hidrocor pisman oldum natural colors cok daha güzel dıruyor.Resimdeki lensleriniz size yakışmış. Rengi de güzel bence. Quartzo mu bunlar? İnternetten baktığım videolarda yeni quartzolar çok açık renk görünüyor.Sizde daha koyu renk durmuş sanki. Hidrocor haresiz olduğu için daha doğal duracağını düşünüyorum. Ben de hidrocor quartzo alacağım sanırım, aldıktan sonra fotoğrafını koyarım. Rahatlık açısından memnun kaldınız mı lenslerinizden? Ben daha önce freshlook aylık lenslerinden kullanmıştım. Çok rahat edememiştim. Solotica'da da aynı sorunu yaşamaktan biraz endişeliyim:)
Kızlar hidrocorlar cok kötü dıruyor bence natural colorslar daha güzel.Ben de bir heves almıstm hidrocor pisman oldum natural colors cok daha güzel dıruyor.
Kızlar hidrocorlar cok kötü dıruyor bence natural colorslar daha güzel.Ben de bir heves almıstm hidrocor pisman oldum natural colors cok daha güzel dıruyor.
Resimdeki lensleriniz size yakışmış. Rengi de güzel bence. Quartzo mu bunlar? İnternetten baktığım videolarda yeni quartzolar çok açık renk görünüyor.Sizde daha koyu renk durmuş sanki. Hidrocor haresiz olduğu için daha doğal duracağını düşünüyorum. Ben de hidrocor quartzo alacağım sanırım, aldıktan sonra fotoğrafını koyarım. Rahatlık açısından memnun kaldınız mı lenslerinizden? Ben daha önce freshlook aylık lenslerinden kullanmıştım. Çok rahat edememiştim. Solotica'da da aynı sorunu yaşamaktan biraz endişeliyim:)
Resimdeki lensleriniz size yakışmış. Rengi de güzel bence. Quartzo mu bunlar? İnternetten baktığım videolarda yeni quartzolar çok açık renk görünüyor.Sizde daha koyu renk durmuş sanki. Hidrocor haresiz olduğu için daha doğal duracağını düşünüyorum. Ben de hidrocor quartzo alacağım sanırım, aldıktan sonra fotoğrafını koyarım. Rahatlık açısından memnun kaldınız mı lenslerinizden? Ben daha önce freshlook aylık lenslerinden kullanmıştım. Çok rahat edememiştim. Solotica'da da aynı sorunu yaşamaktan biraz endişeliyim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?