Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

eski seri (yani beğenilen rengi)solotica Nc quartzo düşünen varsa uygun fiyata veriyorum birdefa denedim hiç kullanılmadı ilgilenenler özelden msj atabilir yada bitter_34_@hotmail.com yazabilir.

Eklentiler

• image.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 155
nc crystal iki taraflı da kullanılabiliyor mu? öyle yazmışsınız ben denedim ters tarafı çok battı yanlış mı anladım acaba arkadaşlar?

nc crystal iki taraflı da kullanılabiliyor mu? öyle yazmışsınız ben denedim ters tarafı çok battı yanlış mı anladım acaba arkadaşlar?

ben 3 senedir cristal kullanıyorum ve hep hidrocor tarafını, yani haresiz olan tarafını kullanıyorum. bir sorun yaşamadım. natural colors olan tarafında hare çok belirgin ve renk de kirli bir yeşil gibi duruyor bence. haresiz taraf ışıl ışıl bir mavi-gri ya da mavi yeşil durabiliyor.

benim batıyor ters tarafı ve en fazla 1 dk tutabiliyorum o tarafını gözümde neden olabilirki acaba
neresi nc neresi hidrocor bilemiyorum ama ben tuttuğumda tas gibi olan kısmını takıyorum yani normal şeffaf renklerde düz taraf diye taktığımız yeri
tersinin rengi daha çok hoşuma gitmesine rağmen batma yapıyor nedenki acaba ,solüsyon falan değiştrsem işe yararmıki?
çok soru sordum ilginize teşekkürler :)

bence lensin ters tarafını takmak tehlikeli olabilir,batıyorsa zorlamayın derim

cok da kuruma yapıyor aynı zamanda.soloticaya evleda bu durumda seffaflarıma geri döndüm tekrar rahat bir renkli lens bulana kadar
desiolar çok rahat ve dogal tavsiye ederim mükemel şekilde rahat bela colorsta çok rahat oksijen ve su bazları yüksek tavsiye ederim belalar normal ve numaralı serisi var
ama desioların normal numaralı asigmat seriside var çok kapsamlı yani her tür bozuk göz serisi var bunlar desiodan başka hiç bir seride yok normal ve numaralı var ama asigmat ve miyop her markada yok herşeyden önemlisi çokda rahat teşekür edeceksin bana solotica igrenç bir isim yapmış gidiyor ne soloticası gözde biş kaç saat sonra kuruyor rahatsız etmeye başlıyor

selam natural colorsun ince haresi var ve natural colorsun haresi arka tarafta olıuor o yüzden ince dogal hareli oluyor sen kesin düz takıyosundur arka yüzü takılmıyor amam aman batıyor ben bütün lensleri merak edip arka yüzlerinide takıyorum nasıl duruyor diye genelde hepsi fena şekilde batmıştır evet daha dogal daha fressh durdugu kesin ama arka yüzü çok batıyor venüs marka lensler arka ön yüz takılıyor hata arka tarafı daha net daha güzel venüs lensler çift taraflı takılıyor ama sitesinden sipariş verebilirsiniz türkiyede yok çok da güzel bir lens markası

benim seffaflarım astigmat renklilerim numarasız,renkli astigmat sadece her markada yok malesef.desionun mavisi nasıl denediniz mi?solotica gercekten cok rahatsız ya

soloticalar giderek daha rahatsız oldular evet ama bana hala daha doğalı yok gibi geliyor. desiolarun pupil boşluğu fazla büyük ve boyaması da fazla opak, canlı gibi.

Merhaba :) 2 yıl hidrocharme mel kullandım tekrar almayı duşunuyorum ama çok açık olmasını istemiyorum.2015 üretim hidrocharme mel yada ocre nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…