• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Çok teşekkürler canım iyiymiş renklerde açılma var diyorlar doğrusu ben iki üç yıldır mel kalın haneli kullanıyorum memnunum yine ondan istiyorum da kafama takildi

Çok teşekkürler canım iyiymiş renklerde açılma var diyorlar doğrusu ben iki üç yıldır mel kalın haneli kullanıyorum memnunum yine ondan istiyorum da kafama takildi
ya ben haresiz mel aldım okadar kötü oldu ki anlatamam hic kullanamdm hareli almadığıma cok pisman oldum birdaha solotica alırsam kesinlikle hareli alırım.

Bugün yeni quartzolarım geldi :KK68: Arzu Hanımcım sağolsun gayet hızlı ve güvenilir şekilde göndermiş lenslerimi..üstelik istediğim tondalar..işyerimdeyim, henüz takmadım ama yakında resimlerini ekliycem..Teşekkürler vetman10..

Teşekkür ederim Arzu Hanımcım, sayenizde..istediğim tonu göndermişsiniz...üstelik inanılmaz rahat, gözümde yok gibiler..eskiler yavaş yavaş dürtmeye başlamıştı gözlerimi, süresi bittiği için...yenileri solüsyona koydum, foto çekicem ama bikaç kez takayım, biraz göz şeklimi almasını bekliyorum.. :) Tekrar teşekkür ederim ilginize..sevgiler bizden efeğm.. :)

Herkese merhaba, ben yeni üye oldum:) Size danışmak istediğim bir konu var. Gözümde astiğmat hipermetrop ve miyop var. Yüksek numara malesef ve numaralı lensle iyi bir görüş sağlayamıyorum. Solotica hidrocor Quartzo almak istiyorum.gözlükle kullanacağım mecbur:) Koyu renk lens istemiyorum bu yüzden. Hidrocor quartzo fotoğraflarına pek ulaşamadım forumdan. Kullanan varsa fotoğraf eklemeniz mümkün mü acaba?

Merhaba kızlar
Solotica hidrocor quartzo lens almayı düşünüyorum. Daha önce Arzu hanımdan NC Quartzo almıştım. Aşağıdaki resimde NC Quartzolara ait. Bu rengi çok sevdim ancak daha doğal istiyorum. Hidrocor quartzo düşünüyorum bu kez ancak bir kaç kişi çok açık renk ve doğal durmadığını hakkında yorum yapmış. Emin olamadım, kullanan varsa memnuniyet durumlarını ve resimini paylaşabilirmi.
upload_2015-4-20_11-48-55.webp

Merhaba kızlar
Solotica hidrocor quartzo lens almayı düşünüyorum. Daha önce Arzu hanımdan NC Quartzo almıştım. Aşağıdaki resimde NC Quartzolara ait. Bu rengi çok sevdim ancak daha doğal istiyorum. Hidrocor quartzo düşünüyorum bu kez ancak bir kaç kişi çok açık renk ve doğal durmadığını hakkında yorum yapmış. Emin olamadım, kullanan varsa memnuniyet durumlarını ve resimini paylaşabilirmi.
Eki Görüntüle 1501714
Resimdeki lensleriniz size yakışmış. Rengi de güzel bence. Quartzo mu bunlar? İnternetten baktığım videolarda yeni quartzolar çok açık renk görünüyor.Sizde daha koyu renk durmuş sanki. Hidrocor haresiz olduğu için daha doğal duracağını düşünüyorum. Ben de hidrocor quartzo alacağım sanırım, aldıktan sonra fotoğrafını koyarım. Rahatlık açısından memnun kaldınız mı lenslerinizden? Ben daha önce freshlook aylık lenslerinden kullanmıştım. Çok rahat edememiştim. Solotica'da da aynı sorunu yaşamaktan biraz endişeliyim:)

Merhaba kızlar
Eki Görüntüle 1501714

Resimdeki lensleriniz size yakışmış. Rengi de güzel bence. Quartzo mu bunlar? İnternetten baktığım videolarda yeni quartzolar çok açık renk görünüyor.Sizde daha koyu renk durmuş sanki. Hidrocor haresiz olduğu için daha doğal duracağını düşünüyorum. Ben de hidrocor quartzo alacağım sanırım, aldıktan sonra fotoğrafını koyarım. Rahatlık açısından memnun kaldınız mı lenslerinizden? Ben daha önce freshlook aylık lenslerinden kullanmıştım. Çok rahat edememiştim. Solotica'da da aynı sorunu yaşamaktan biraz endişeliyim:)
Kızlar hidrocorlar cok kötü dıruyor bence natural colorslar daha güzel.Ben de bir heves almıstm hidrocor pisman oldum natural colors cok daha güzel dıruyor.

Kızlar hidrocorlar cok kötü dıruyor bence natural colorslar daha güzel.Ben de bir heves almıstm hidrocor pisman oldum natural colors cok daha güzel dıruyor.

Minik patiler, siz hangi rengi almıştınız? Benim daha önce kullandığım tüm lensler hareliydi ve ucuzdu:) hiç doğal durmuyorlardı. Belki haresiz daha doğal olur diye düşündüm. Hazırda fotoğraf varsa buraya hidrocor larınızın fotoğrafını eklerseniz çoook seviniriim...

Natural Colors Quartzo yıllık lenslerdi. Gecen sene almıştım. Bu sene evet daha acık renk oldugunu soyluyorlar. Ama doğal goz rengine gorede farklilik gosteriyor sanirim. Daha önce bende freshlook kullandım bir dönem kesinlikle soloticalarla kıyaslanamaz. Rahatlık konusunda da bir sıkıntı yaşamadım. Sadece bombeli olusunu sevemedim. Oda belki göz yapısına gore değişiyordur. Alırsanız, hidrocorlu fotoğrafınızı bekliyorum.

Back
X