- 25 Kasım 2014
- 281
- 90
- 323
- Konu Sahibi White Mocha
-
- #31.021
Hidrocor zaten hiç sevmiyorum cnm, çevresinde hare yok ya bir de tek renk, çok yapay durur gibime geliyo..hareli olduğu icin acık olması da sorun olmaz canım kötü durmuyor iyiki hidrocor almamıssın
evet ya bende hidrocoru aldm hic kullanamadım cok sinsi ifade verdi yüzüme:)artık harelilerden yanayım:):)Hidrocor zaten hiç sevmiyorum cnm, çevresinde hare yok ya bir de tek renk, çok yapay durur gibime geliyo..
En iyisi nc serisi benceevet ya bende hidrocoru aldm hic kullanamadım cok sinsi ifade verdi yüzüme:)artık harelilerden yanayım:):)
ben artık solotica almamaya karar verdim canım ya bir kere alıp da bir kere bile kullanamayınca soğudum yani okadar param cöpe gittiEn iyisi nc serisi bence
Sürekli serilerdeki renkler degişiyor açıyolar rengini yada koyulaştryolar degiştiriyolar standardı olmadıgı için tereddüt ediyo insan nasıl durucak diye hakısn yani az para da degil.ben artık solotica almamaya karar verdim canım ya bir kere alıp da bir kere bile kullanamayınca soğudum yani okadar param cöpe gitti
materyeli de değisiyor sürekli ya son seri hic rahat değil meseleSürekli serilerdeki renkler degişiyor açıyolar rengini yada koyulaştryolar degiştiriyolar standardı olmadıgı için tereddüt ediyo insan nasıl durucak diye hakısn yani az para da degil.
Bence harika bir renk bu renk lens ariyordum uzun zamandir ne zaman almistin ben de bulsam ayni tondan?yesil mavi agırlıklı seriden quartzo var bende hiç kullanmadım ,nc mel veya charm mel le degişim yapmak isteyenler ulassınlar lutfen
Ben geçen haftalarda aldım, lenslerden bi tanesi gözümü çok rahatsız etti değiştirmek zorunda kaldım. Fabrikasyon hatasıydı tahminimce. Neyse aldığım yer değişim yaptı sağolsun da, şansıma bu yeni gelenler çok rahat çıktı :)materyeli de değisiyor sürekli ya son seri hic rahat değil mesele
aynen. şimdi yine meli takayım dedim. cıks gözümden kayıyor batıyor.. oysa renk o kadar güzelki. lens çok kalınlaşmış ya.materyeli de değisiyor sürekli ya son seri hic rahat değil mesele
cok da kuruma yapıyor aynı zamanda.soloticaya evleda bu durumda seffaflarıma geri döndüm tekrar rahat bir renkli lens bulana kadaraynen. şimdi yine meli takayım dedim. cıks gözümden kayıyor batıyor.. oysa renk o kadar güzelki. lens çok kalınlaşmış ya.
Bak ben de üzüldüm şimdi, rahat ve güzel olduğu dönemlerde solotica kullanamamışım.. Oysa ki şu anda kullandığım bile bana rahat geliyorcok da kuruma yapıyor aynı zamanda.soloticaya evleda bu durumda seffaflarıma geri döndüm tekrar rahat bir renkli lens bulana kadar
bunun markası neBundan doğalı yok.Renk değişimi de yokEki Görüntüle 1447925 Eki Görüntüle 1447926 Eki Görüntüle 1447925 Eki Görüntüle 1447926 Eki Görüntüle 1447929
Bundan doğalı yok.Renk değişimi de yokEki Görüntüle 1447925 Eki Görüntüle 1447926 Eki Görüntüle 1447925 Eki Görüntüle 1447926 Eki Görüntüle 1447929
solotica solflex ocrebunun markası ne
bunlarda soloticabenim kullabdigimda cok yapay durmuo
solotica öneririim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?