• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

10 yıldır denemedigim lens markası kalmadı freshlook soloticann topazio haric tum renkleri bella color desio fxeyes vs vs bu iş lensle olmuyo bnm için lazerle göz rengimi degıstırmeye karar verdım cok uzun zamandır arastırıyorum fotoları sizinle paylasırım inş :)
implant lenslerden bahsediyorsunuz sanırım?taktıran kimse uzun süre kullanamadığı icin cıkartmak zorunda kalmıs

evet göz rengi değiştirme videoları izledim bnde bir sorun olabileceğini düşünmüyorum tıp artık çok ilerledi ama bunun için amerikaya gitmek gerek ve çok iyi bir göz cerrahı lazım die düşünüyorum umarım yaptırır ve memmun kalırsınız bende çok istiyorum yaptırmayı çünkü bence lens kullanmak daha zararlı ve uğraştırıcı ztn bu güne kadar o kadar çok lens kullandım ki bir ameliyat parası çıkardı ortaya kesin :)):KK30:

implant degil onu asla yaptırmam o cok tehlikeli geliyo bana oze hıc cıkarmadan bısey taktırmak ustelık oyuncak bebek gozu gıbı hıc hos degıl,benm dedıgım laserle gozunuzun ustundekı pıgment ı laserle acıyolar,renklı gozlulerde kahve gozululerde olan pıgment tabakası yok yada cokaz ,aynı mantıkla hareket edılıyor,kosshka bende sızın gıbıyım lense yıllarca okadar cok para verdımkı 2000 euro yı goze aldım sımdı,abd de degıl ıspnayada apılıyor,fotolar yukurdakı lınkte cok dogal ve hos duruyo,ins bır sorun cıkmamıs cok arastırdım ,cok ıstessende ıcımde kucuk bı korku var ama yaptırıcam turları vs arastırıyorum :)eyecos.eu diye arasttırsanız bu hastanede yapılıyor footları vıdeoları vs paylasmıslar ,guven verdı bana tr dada yapılıyor ama ona guvenmıyorum acıkcası bedava yapsalar yaptırmam

implant degil onu asla yaptırmam o cok tehlikeli geliyo bana oze hıc cıkarmadan bısey taktırmak ustelık oyuncak bebek gozu gıbı hıc hos degıl,benm dedıgım laserle gozunuzun ustundekı pıgment ı laserle acıyolar,renklı gozlulerde kahve gozululerde olan pıgment tabakası yok yada cokaz ,aynı mantıkla hareket edılıyor,kosshka bende sızın gıbıyım lense yıllarca okadar cok para verdımkı 2000 euro yı goze aldım sımdı,abd de degıl ıspnayada apılıyor,fotolar yukurdakı lınkte cok dogal ve hos duruyo,ins bır sorun cıkmamıs cok arastırdım ,cok ıstessende ıcımde kucuk bı korku var ama yaptırıcam turları vs arastırıyorum :)eyecos.eu diye arasttırsanız bu hastanede yapılıyor footları vıdeoları vs paylasmıslar ,guven verdı bana tr dada yapılıyor ama ona guvenmıyorum acıkcası bedava yapsalar yaptırmam
dün yazınız üzerine bir aratırma yaptm evet varmıs hatta türkiyede de bu operasyonla ilgilenen biri varmıs türkiyeye getirmeyi hedeflitormus ve ilk uygulama kendi gözünde gözünde yapılmıs instagramında fotorafları var..yakında türkiyeye geliyormus uygulama emrah diye biriydi soyadını unuttum simdi lumineyes yazınca cıkıyor. böyle birsey sahsen ben cesaret edemem cesaret etsem de uğrasmam göz rengimden memnunum arada değisiklik icin lens isimi görüyor ama bazı insanlarda renkli göz bir tutku oluyor vazgecemiyorlar asla siz kafanıza koymussunuz ne diyim insallah bir yan etkiyle karsılasmazsınız göz icin %1 bile risk alamıyor insan,insallah hicbir sağlık sorunuyla karsılasmazsnız göz bu sakaya gelmez.bir de fxeyes denemissiniz ondan da mı memnun kalmadınız?

valla asla ameliyat olmam. çünkü kendi göz rengimide seviyorum. renkli lens bence aksesuar gibi olmalıdır. canın isterse takarsın,kahve gözde hoştur. insan kendi gözünüde özler. gereksiz bu bence.

renk renk lensim var. tek rengede bağlı değilim. canım ne isterse onu takarım istemezse kendi gözlerim. riske girmeye gerek yok.

ayrıca yeni bir buluş bu. 10 yıl sonra komplikasyonları olabilir. 10 yıl 15 yıl sonra geri dönülmez şeyler yaşatabilir. maceraya gerek yok

abd fda onaylı sanırım sizin dusundugunuzu onlarda dusunuyodur ,bugun garantı verıp yarın pardon yanlıs olmus dıcek hallerı yok,

5 yıl sonra ne olacağının garantisini veremezler ayrıca sunu da belirtmisler hic bir komplikasyon olusmasa bile göz tansiyonu ve katarakt a sebebiyet veriyormus ciddi anlamda.bunlar da ciddi rahatsızlıklar değil mi?gözleri riske atmaya değer mi operasyon icin yüzde 1 risk var denilse bile yine de o riski alamazdım ki risk daha cok bu operasyon icin.göz tansiyonu ciddi bir rahatsızlık göz tansiyonunu da arastırmanızı öneririm

ben sadece kendı yapmak ıstedıgım seyı yazdım bu benım tercıhım kımseye gel benımle yaptır demıyorum ,amerıka onaylı olması guven verıyor benım aradıgımda bu okypete ok

ben sadece kendı yapmak ıstedıgım seyı yazdım bu benım tercıhım kımseye gel benımle yaptır demıyorum ,amerıka onaylı olması guven verıyor benım aradıgımda bu okypete ok
umarım sorun olmaz. risk alıyorsunuz çünkü. ne diyeyim,hayırlısı olsun

Slm kızlaaar!!! Sonunda NC Quartzo'larıma kavuştum. Herkesin anlattığına göre açık renk bekliyodum, zaten öyle de geldi. Ama ben oldukça beğendim, zaten arenk lense alışkın olduğumdan yadırgamadım. Bakalım siz beğenecek misiniz?
Fotoğraflar loş ortamda flaşsız ve flaşlı olarak çekildi :)

Eklentiler

• DSC_2906.webp
    DSC_2906.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 302
  • DSC_2908.webp
    DSC_2908.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 298
Slm kızlaaar!!! Sonunda NC Quartzo'larıma kavuştum. Herkesin anlattığına göre açık renk bekliyodum, zaten öyle de geldi. Ama ben oldukça beğendim, zaten arenk lense alışkın olduğumdan yadırgamadım. Bakalım siz beğenecek misiniz?
Fotoğraflar loş ortamda flaşsız ve flaşlı olarak çekildi :)
canım güle güle kullan cok yakısmıs evet oldukca acık gercekten rengi

Back
X