- Konu Sahibi White Mocha
-
- #3.061
yakamoz dogal yesillik istiyosan nc mel alicaksin cnm, senin gözün benimkinden biraz daha koyu yani sana tam olucak nc meller.... bu benim nacizane fikrim tatlim karari sen vericeksin sengözlerimebaksanab
Teşekkür ederim canım ben taktım zaten nc mele alacam sonunda sadece gel gitler yaşıyorum acaba yakışırmı diye bide çok açık bi renk değil değilmi canım taktıgında yadırgadınmı hiç doğal göz rengine yakın bi renk mi oluştu gözünde yoksa taktıkça mı alıştın ... bilmiyorumkismile Ay çok soru sordum sırnaşık şey
Teşekkür ederim canım cevapların için gördüm ben melli resimlerini hatta profil resminde de vardı çok yakışmıştı sana opuyorumnanaktan ama hani bazen fotografta göründüğü gibi olmayabiliyor lensler fotografta koyu görünüyor lensi alıp gözüne taktıgında çok açık durabiliyor o yüzden tereddüt ediyorum ben, hani acaba açık bi renk mi takınca yadırgarmıyım diye düşünüyorum bilmiyorumkismile yoksa sendeki gibi duracagını bilsem alırım hiç kaçırmam ama alacam sanırım yinede a.s.hayir cnm istedigini sorabilirsin zemuszemus sonucta bir sürü para verip alicaksin )) canim sen görmemismiydin benim mel resimlerini? Kacirdiysan sonra yüklerim. Ben taktikca alistim alismasina bendeki sorun lenslerin gözümde batma yapmasi onun disinda görenler cok begeneniyor cok dogal diyolar ama ben biraz pinpirikli oldugumdan bazen yadirgiyorum. Ama ben eminim aslinda sana yakisicagindan cünkü anlattiklarina göre istedigin tonun mel oldugunu düsünüyorum kaydirigubbakcemile5
bellas ben oticaya baktım çift charme 105 b$ dediği brezilya reali mi. Çünkü dolara çevirince 2 çifti 210 B $ i oluyor internetten dolara çevirdim 118 dolar yapıyor patrica maile fazlamı fiyat veriyor acaba ne yani kargoya 70 dolarmı istedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?