• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

berry cnm hangi site vetmandan alıcaksan vetmana özelden msj atıp bildirmen lazım
hangi lens alıcaksın ? bi ben kaldımmm yaaa
akannehir

vetmana mesaj attım ama sanırrım yoğundu ve göremedi.bende öbür tedarikçiyle anlaştım taksitli alıcam bugün halledemedim umarım yarına esmeralda alıcam:kahve:

teşekkür ederim LolaBunny utandırdın beni :dance:
ya cok belirgin bir renk istemiyorum neden çünkü belirgin olunca lens oldğu cok belli oluyor böyle patlak gibi duruyor gözüm.bide gördünüz gözlerim baya koyu.ben yeşil olmasını istiyorum.ama dogal bir yeşil cok göze batmasın ama uzaktan bakılncada ela gözlü falan desinler.ama esmeralda nası durur bende.birde natural color mel dediler nası durur kullanan arkadaşlar ne yorum yapar fotoğraflarım bi önceki sayfada var :)
berry31 sen nereden alıyorsun.karar verirsem beraber alalım kargoyu bölüşebiliriz tabi senin için sakıncası olmassa

Bellas çok güzel bir kızmışsın sana ne taksan yakışır valla :)) esmeraldada melde sende çok güzel durur hatta quartzo bile sana çok yakışır saçın tenin quartzo için çok müsait herkeze yakışmaz ama sana çok yakışır quartzolar.
Arkhen canım sanada tüm renkler yakışıyor charm ocrede sende çok güzel durmuştu :)Hepimiz dört gözle ıce mintleri bekliyoruzzz sositososito

teşekkür ederim LolaBunny utandırdın beni :dance:
ya cok belirgin bir renk istemiyorum neden çünkü belirgin olunca lens oldğu cok belli oluyor böyle patlak gibi duruyor gözüm.bide gördünüz gözlerim baya koyu.ben yeşil olmasını istiyorum.ama dogal bir yeşil cok göze batmasın ama uzaktan bakılncada ela gözlü falan desinler.ama esmeralda nası durur bende.birde natural color mel dediler nası durur kullanan arkadaşlar ne yorum yapar fotoğraflarım bi önceki sayfada var :)
berry31 sen nereden alıyorsun.karar verirsem beraber alalım kargoyu bölüşebiliriz tabi senin için sakıncası olmassa

merhaba bellas, ben nc. mel alanlardan bi tanesiyim, sana yakisacagini düsünüyorum bende fazla belirgin hatta cok acik durdugunu söyleyebilirim. Esmeralda cok yapay bi renk gibi geliyo bana tercihini daha dogal renklerden yana yaparsan memnun kalirsin bence. Sen yinede gönlünden ne geciyosa onda karar kil derim :hulya:

sonunda charm grafite lensim geldi.
ilk izlenimim. topaziodan sonra bana bayağı koyu gelmesi. ve harenin koyuluğu tabiki. ama bir o kadar da doğallığı. bende yeşillenmedi bu. çok şükür:)
buda çok rahat bir lens.
demekki charmlada sorun yaşamıyacağım.
kısacası. koyu ve doğal bir grimavi,isteyenler için çok uygun bir lens.

Son düzenleyen: Moderatör:
resimlerimi koyuyorum. web kamerayla çektiğim için biraz net değil. kusura bakmayın artık. arzucum,teşekkürler.
hediye küpen de harika bu arada. zevkimi,bilmişsin sanki...

resim056.jpg

resim095y.jpg

resim103b.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
güle güle kullan çok doğal durmuş,charme olduğu halde haresi hiç göze batmıyor ama renk olarak gri-mavi gibi değil açık yeşil bir ton olmuş,sanırım göz rengin de açık..

güle güle kullan çok doğal durmuş,charme olduğu halde haresi hiç göze batmıyor ama renk olarak gri-mavi gibi değil açık yeşil bir ton olmuş,sanırım göz rengin de açık..

teşekkürler.
aslında yeşillik yok.üstte var gibi durmuş ama alttaki daha yakın çıkmış...,ben şimdi bakıyorum gözlerime,yeşillik yok....

evet arkhen,gözlerim bal rengi, benim...

Back