Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

normal ıce ile ıcemint in renk farkını çözemedim fakat topazio gibi yeşilimsi bir mavi sanki..

okypete lensler eline ulastımı cnm

hayır canım. bugün gelecekti. yine gelmedi. pazartesiye kaldı. ama ,salıda olabilir. afyonda ,takılmış. hala orada görülüyor. yarın pazar. pazartesi yollansa salı anca ,gelir. benn rekor kırdım galiba. lensini en uzun süre bekleyen kişi rekoru.:))

ben birşey soruca malıum siteden sipariş verirken esmeralda quartz ve topazio rengi seçtirmiyor nerden bilecek hangi rengi istediğimi sıyırıcam şimdi satıcı beni arayıp soracakmı

ben bu forumuda kullanmayı beceremiyorum nasılkişi eklenir özele nasıl mesaj gönderilir off yaa birde mühendis olucam valla teknoloji özürlümüyüm neyim:bbo:

berry cnm hangi site vetmandan alıcaksan vetmana özelden msj atıp bildirmen lazım
hangi lens alıcaksın ? bi ben kaldımmm yaaa
akannehir

Kızlar merhaba benimle satışla ilgili konularda buradan konuşmayın malum siteden mesaj gönderirseniz ben size oradan yardımcı olurum bana renkler soloticalar hakkında istediğinizi sorabilirsiniz.

merhablar herkeseee.solotica lens almak istiyordum.bu forumda herkesin cok ilgilendğini gördüm.eğer almak isteyen varsa kargo ücretine dahil olabilirimm.ingilizcemde sıkıntı yok.
viallure.com.br ile konştum.10-30 gün arası shipping ücreti 33 dolar.lenslerde 50 dolar.bayagı uygun oluyor.ortak olan olursa kargo ücretine 2sipariş verebiliriz.teslim süresinin kısalmasına göre fiyat artıyor.ama bu site bana en uygunu geldi.tabi fikirlerinizide almak istiyorum.
baya esmer biriyim.suan kumral denir ama :) gözlerim koyu kahwe.cok belirgin bir renk istemiyorum.ama b akıldğndada renkli gözüm olsun istiyorum.solotica kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirmi.sırf bunun için bu siteye üye oldum :) ama siteyi cok sevdim.hep buradayım.fotoğraflarımı yüklesem yorum yapabilirmisiniz.gözümde patlak durmasnı istemiorm lenslerin.teşşküürler bayanlar hihoyyyt

Bellas canım hoşgeldin forumumuza :)) Senin kendini tarif ettiğin ölçüde sana esmeralda önereceğim esmeralda fotoğraflarda belirginmiş gibi bir duruyor ama nomalde tamda senin tarif ettiğin çok doğal herkezin kendi gözün zannedeceği yeşil renk duruyor:)Öyle insanlar gözüne yakından baktığındada çizgilerden oluşmuş bir yapaylık görmüyorlar:)Birde fotoğrafını eklesen daha iyi karar verebilliriz.
Canım 50 usd tek şişenin fiyatı.Onu 1 çift için ikiyle çarpacaksın.

hoşbulduk :) ben baya cahil kalmışım yani bir şişede sağ ve sol olmak üzere iki lens olmuyor dogrumu anladım? yani 55*2 = 110 dolar ödeyeceğim.hemen fotoğraflarımı koyuyorum.fikirlerinize ihtiyacım var.kullandığım freshlooklar gbi olmasn cok kötüydü beren saat gibi bir göz rengi istiyorum.teşekkürler

Estafurullah canım benim :)Bilerek öyle tek şişesinin fiyatını yazıyorlar.Çift için tabiki iki ayrı şişe almak gerekiyor ama tabiki kendin getirebilirsen iyi olur.Tabiki buradaki arkadaşlardan sana katılan olur beraber getirebilirsiniz.
Beren Saatin gözleri diyorsan o zaman sana önerim hareli istiyorsan natural colours mel haresiz düşünürsen hıdrocor mel.Eğer göz tabanın çok koyuysa hıdrocharm mel önermiyorum çünkü gözlerinde çok belirgin bir değişiklik yapmaz hıdrocharm meller.
Arkencim sende charm mel isiyorsun ama sende charm ocrelerden biraz daha yeşilimsi duracak charm meller.yani belirgin bir değişiklik olmayacak.Bellas canım fotoğraflarını bekliyorum :)

anladm 100müş ama o kadar mesaja ulaşmam imkansız :) ben size kendimi nasıl gösterebileceğim.özel mesajda atamıyorum :) mutlaka şöyle deneyeceğiim linki boşluklar koyarak
http
://yfrog.com/4j18057132680697158712732j

Son düzenleme:
evett yaptım linklerde boşluk bıraktım onları silip yazarsanız fotoğrafım açılıyor
http
://yfrog.com/4j13544131037024067912732j

ben ıcemint i bekliyorum zaten cnm ama charme ocre yi de beğenmiştim,biraz yeşilimsilik hoş olabilir..h.cor mel den çarpıcı olamaz tabi ama eminim daha doğal durur charme mel..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…