• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

resim098vx4t.jpg

bunu 2sene önce çekmiştim.pretty eyes

aaaa cok guzelmis ben hemen bakıyorum hangi sitelerde satısı olduguna

su sıralar verdelere takmıs durumdayımmmmm kızlar sizce rengi nasıl cok mu koyu

ben bu verdeleri benim eski dark greenlere cok benzetiyorum ...dark greenleri eskiden kullandıgımda bir arkadasım liv lenslerin cok guzel ama bu renk bir goz rengi daha onceden hiç gormedim demisti o lafına cok bozulmustum ama belli etmemistim o yuzden sizinde fikirinizi almak istedim

bence rengi cok güzel hem ısıktan flnda sürekli değişiyor
bulunmayan renkler daha ilgi cekici bence
sansen bnm cok ilgimi ceker bu renge bende baktım :)

iki çeşit pretty eyes var. rainbowla aynı firma değil,ayrıca aylıklarla aynı firma değil.. ben 4 çift kullandım. ama yıllığını. grisi muhteşemdir. ama maalesef türkiyede satılmıyor artık.satılanlar aylık olan lensler. ve farklılar.
pupil boşluğuda büyük değil. sophistik gibi..

aylık olanlar rainbow u üreten firmanın ürettiği pretty eyes lerdir.yıllık olanlar ise Türkiye de birçok internet sitesinde hala satılıyor ,google da arama yaparsanız göreceksiniz.

aylık olanlar rainbow u üreten firmanın ürettiği pretty eyes lerdir.yıllık olanlar ise Türkiye de birçok internet sitesinde hala satılıyor ,google da arama yaparsanız göreceksiniz.

ben yıllıktan bahsediyorum.oralardan bazılarını aradım.italyadan getiriyorlar. 1 ay bekleyeceksiniz dendi...

Arzucuğum bu yeni çıkacak olan ıce mint rengi topazio,esmeralda vs.gibi nc opak serinin içinde mi yoksa cor,charme,nc türleri var mı,bilgin var mı,ve ne zaman gelecek çok meraktayım :)

Arkhen yazdıklarınızı yeni görüyorum nete giremedim ne kadar çabuk ilerlemişsiniz:)
Ice mintlerin şu an sadece n.c serisi satışda cor ve charm serisi satışa çıkmayacakmış henüz ..Şu an sadece n.c serisinden satılacakmış.Hatta fiyatı bile belli değil o yüzden pek satmak bile istemiyorlar canım.zemuszemus

Evet çok açık renk canım ıcemint, forumdan biri alsa sorup daha çok fikir edinirdik nasıl durdugu hakkında ama kullanan yok o yüzden cesaret edemiyorum bende eyvahedigeldismile

Kızlar bence ıce mint çok açık bir renk değil fotoğraflarda öyle görünüyor çünkü ıce lar normalde koyu olmalarına rağmen fotoğraflarda çok parla çıkıyorlar benim koyu kahvrengi gözlerimde ıcelar koyu mavi durmasına karşın fotoğraflarda inanılmaz değişik ve parlak çıkmıştı.Bence ıce-mintde klasik ıce renginin özelliklerini taşıyor ve fotoğraflada bu kadar açık çıkıyor normalde kesinlikle daha koyu olduğunu düşünüyorum..

Arkhen yazdıklarınızı yeni görüyorum nete giremedim ne kadar çabuk ilerlemişsiniz:)
Ice mintlerin şu an sadece n.c serisi satışda cor ve charm serisi satışa çıkmayacakmış henüz ..Şu an sadece n.c serisinden satılacakmış.Hatta fiyatı bile belli değil o yüzden pek satmak bile istemiyorlar canım.zemuszemus

uzun zamandır yoktun cnm hoşgeldin :) yani fiyatı bile belli değil dediğine göre henüz sipariş almıyorlar öyle mi :((

Back