- Konu Sahibi White Mocha
- #2.761
bunu 2sene önce çekmiştim.pretty eyes
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iki çeşit pretty eyes var. rainbowla aynı firma değil,ayrıca aylıklarla aynı firma değil.. ben 4 çift kullandım. ama yıllığını. grisi muhteşemdir. ama maalesef türkiyede satılmıyor artık.satılanlar aylık olan lensler. ve farklılar.
pupil boşluğuda büyük değil. sophistik gibi..
aylık olanlar rainbow u üreten firmanın ürettiği pretty eyes lerdir.yıllık olanlar ise Türkiye de birçok internet sitesinde hala satılıyor ,google da arama yaparsanız göreceksiniz.
kızlar baktım pretty lere bunların hiç yesili yok mu ? ben yesil istiyorum
Arzucuğum bu yeni çıkacak olan ıce mint rengi topazio,esmeralda vs.gibi nc opak serinin içinde mi yoksa cor,charme,nc türleri var mı,bilgin var mı,ve ne zaman gelecek çok meraktayım :)
Evet çok açık renk canım ıcemint, forumdan biri alsa sorup daha çok fikir edinirdik nasıl durdugu hakkında ama kullanan yok o yüzden cesaret edemiyorum bende eyvahedigeldismile
aylık olanlar rainbow u üreten firmanın ürettiği pretty eyes lerdir.yıllık olanlar ise Türkiye de birçok internet sitesinde hala satılıyor ,google da arama yaparsanız göreceksiniz.
Arkhen yazdıklarınızı yeni görüyorum nete giremedim ne kadar çabuk ilerlemişsiniz:)
Ice mintlerin şu an sadece n.c serisi satışda cor ve charm serisi satışa çıkmayacakmış henüz ..Şu an sadece n.c serisinden satılacakmış.Hatta fiyatı bile belli değil o yüzden pek satmak bile istemiyorlar canım.zemuszemus