• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Arkadaşlar aylarca vetmandan yardım alıp alıp da şimdi ona nasıl böyle ihanet edebiliyor bazılarınız hayretle kınıyorum,ve tükürdüğünü yalayan bazı şahısları bu sitede istemiyorum.Lütfen sizi de bu protestoya davet ediyorum,bossnes istenmediğin yerde duracak kadar gurursuz olma,sitemizi terk et,vetmanı istiyoruz.

Arkadaşlar ayrıca bossnes isimli gittigidiyor satıcısı ,son aldığım duyumlara göre,bir müşteriyi fiyat konusunda tavlamak için kargo ücretini de kendisinin üstleneceğini söylemiş fakat müşteri ürünü eline aldığında alıcı ödemeli olduğu görmüş hüsrana uğramıştır,satıcı ikiyüzlülüğünü görmüştür,hatta o anda yanında yeteri kadar parasının olmadığını bile belirtmiş.

Evet bu küçük bir ayrıntı olabilir ama ticaret ahlakının yokluğunu bal gibi gözler önüne sermektedir.Oysa vetman,özü sözü bir,verdiği sözü tutan,müşteriyi tavlamak için sağ gösterip,eline geçirdikten sonra sol vuran bir satıcı değildi.Dürüst bir satıcı örneğiydi.

Bazıları vetmanın yokluğunda leş kargalığı yapmaktan vazgeçsin,vetmanın artıklarına yalanmaktan da.Bu siteyi terk etsin ve tek derdi olan boyalara,giysilere,paralara,makyajlara geri dönsün.VETMANIMIZI İSTİYORUZ..

ya arkadaşlar vietman ile bossness aynı kişi değil mi zaten ?its beautiful sitesinde bossness adını kullanırken burda da vietnam kullanıyor dişye biliyorum ben ama....şaşırdım bak şimdi

inanamıyorum ya...nasıl bir ikiyüzlülüktür bu..ne cüretle hangi yüzle bırak bu topiği bu siteye üye olup yorum yapıyorsunuz bossnes hanım..
sizimki tükürdüğünü yalamak örneğinini ta kendisi..
daha bundan yaklaşık 2 ay önce kk üyelerini yerden yere vuran sen şimdi kalkmış buradan medet umuyorsun demek...
diğer arkadaşları bilemem ama seni bu topikte ve bu sitede görmek açıkcası beni çok rahatsız etti..

inanamıyorum ya...nasıl bir ikiyüzlülüktür bu..ne cüretle hangi yüzle bırak bu topiği bu siteye üye olup yorum yapıyorsunuz bossnes hanım..
sizimki tükürdüğünü yalamak örneğinini ta kendisi..
daha bundan yaklaşık 2 ay önce kk üyelerini yerden yere vuran sen şimdi kalkmış buradan medet umuyorsun demek...
diğer arkadaşları bilemem ama seni bu topikte ve bu sitede görmek açıkcası beni çok rahatsız etti..

aynen canım. benide rahatsız etti. yazdıklarının altına, imzamı atıyorum....
hepsine katılıyorum.

arkadaşlar bu soloticaların numaralıları var mı?ayrıca türkiyede nereden sipariş edebilirz??cevabınız bekliorum sabırsızlıkla..

bosnessla vetman10 neden aynı kişi olsun 2sininde dükkanı farklı o sitede
daha önceden bosness ne yaptı valla haberim yok mirmirmirmir

arkadaşlar bu soloticaların numaralıları var mı?ayrıca türkiyede nereden sipariş edebilirz??cevabınız bekliorum sabırsızlıkla..

solist evet numaralı olanlarıda var
türkiyede webde satılıor burda vetman10 arkadasımız renk secenegine ve
tüm sorularına yardımcı oluyor
sen hangi renk arıyorsun yerimseniben

Son düzenleme:
tabii canım.ona yasak yok...
zaten geçmiş sayfalara bakılırsa yeteri kadar yazılmıştı. . biraz araştırırlarsa, geçmiş sayfalara bakarlarsa bulacaklardır cevapları...

Back