- Konu Sahibi White Mocha
-
- #2.261
pinax canım o koyduğun mel fotosunda bence kişinin kendi göz rengi de mel'e çok yakın bir renk.. çünkü bayağı bi doğal durmuş ve pupil boşluğu benim gördüğüm kadarıyla soloticalarda biraz daha geniş, ama koyduğun fotoda gayet küçük bi pupil boşluğu var alttan göz rengi hiç gözükmüyor, o yüzden kişinin kendi göz renginin de mel'e çok yakın olduğunu düşündürdü bu bana.. siz ne düşünüyorsunuz...?
merhaba bubbles, almanya gibi bi yerde satilmiyo, en azindan ben bulamadim... norvecte varmidir onuda bilemiyorum ama internetten kredi kartiyla veya paypalla ödemeyi düsünüyosan dünyanin bi ucundanda getirtmen mümkün.
Ben wrlens ten ismarladim ama tavsiye etmek icin henüz cok erken sanirim. Elime gecmediler cünkü daha. Eger teslimat pürüzsüz bi sekilde gerceklesirse burda sizlerle paylasirim, en azindan sizde fikir sahibi olursunuz:1closedeyes:
lolabunny hakli olabilirsin, kizin kendi göz rengi mele yakin bi renk heralde ama hic foto da koymamislarki dogal göz rengini gösteren. Benim gözlerimde acik kahve cok siritmasa gerek heralde gözlerimde. Bakicaz artik
evet ya insan bi normal göz rengini de koyar.. neyse inşallah sende de böyle güzel durur pinaxcım:)
çok iyi. umarım memnun kalırsın
kızlar bende almak istiyorum netten baktın 250+ fiyatlarlmaz:
okypete canım sen 129 TL ye mi almıştın??Nerden sipariş verdiniz öğrenebilir miyim
Eğer 250+ ise çok fazla yaakannehir
insallah memnum kalirim okypete :) seninkiler geldi mi?
kizlar wrlens bugün kargoya vermis lenslerimi kaydirigubbakcemile2
merakla bekliyorum :hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?