Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

pinax canım o koyduğun mel fotosunda bence kişinin kendi göz rengi de mel'e çok yakın bir renk.. çünkü bayağı bi doğal durmuş ve pupil boşluğu benim gördüğüm kadarıyla soloticalarda biraz daha geniş, ama koyduğun fotoda gayet küçük bi pupil boşluğu var alttan göz rengi hiç gözükmüyor, o yüzden kişinin kendi göz renginin de mel'e çok yakın olduğunu düşündürdü bu bana.. siz ne düşünüyorsunuz...?

kızlar lüfen biri deniz yıldızı dizisini izlesin bu akşam..orada bir kız var ve gözlerinde sanırım solotica hidrocharme mel var..okadar çok benziyorki haresi rengi filan.dizi her akşam fox da saat 7 de başlıyor..eğer doğruysa tahminim çok gzel bir lensmş gerçekten..yakın çekimlerde anladım lens olduğunu..siyah saçlı bir kız..diziye yeni geldi...emine diye geçiyor şimdilik adı..ayy lütfen biri baksın çok merak ettim..

lolabunny hakli olabilirsin, kizin kendi göz rengi mele yakin bi renk heralde ama hic foto da koymamislarki dogal göz rengini gösteren. Benim gözlerimde acik kahve cok siritmasa gerek heralde gözlerimde. Bakicaz artik

Pinaxcım cevabın için sağol. bir tanıdığımızın norveçe gitme ihtimali var da, eğer orda varsa daha ucuza getirebilme gibi bi şansım var mı diye merak etmiştim. olmazsa netten siparişi düşüncem mecburen.. :sm_confused:

lolabunny hakli olabilirsin, kizin kendi göz rengi mele yakin bi renk heralde ama hic foto da koymamislarki dogal göz rengini gösteren. Benim gözlerimde acik kahve cok siritmasa gerek heralde gözlerimde. Bakicaz artik

evet ya insan bi normal göz rengini de koyar.. neyse inşallah sende de böyle güzel durur pinaxcım:)

Kızlar nihayet evdeyim ve nete girebiliyorum :)pinax,livcim kızlar lenslerinizi güle güle kullanın şimdiden hayırlı olsun.Bubbles merhaba soloticaların norveçte olduğunu hiç sanmıyorum çünkü solotica bayiliğini hiçbir ülkeye vermiyor ancak kendi ülkelerinden internet üzerinden dünyaya satış yapıyorlar.Bir müşterim alış yaptı g.g den eşi Amerikadaymış bir ay bekledi belki eşi bulurda oradan getirir diye soloticaları.Ama Amerikadada bulamamış eşi soloticaları ve gelip yine burdan aldı .Norveçdede olacağını sanmıyorum.

kızlar bende almak istiyorum netten baktın 250+ fiyatlarlmaz:
okypete canım sen 129 TL ye mi almıştın??Nerden sipariş verdiniz öğrenebilir miyim
Eğer 250+ ise çok fazla yaakannehir

kızlar bende almak istiyorum netten baktın 250+ fiyatlarlmaz:
okypete canım sen 129 TL ye mi almıştın??Nerden sipariş verdiniz öğrenebilir miyim
Eğer 250+ ise çok fazla yaakannehir

evet. o fiyata gelmişti haziranda yanlış hatırlamıyorsam....
mailtoticabellucci@oticabellucci.com.br

buraya mail atabilirsin.elemanları var patricia yardımcı oluyormuş.ingilizce mail yollarsan cevap yazar sana...

benim lenslerimi bir arkadaşım kendine getirirken ,getirtti. ama buradan getirdiğini biliyorum.

.

insallah memnum kalirim okypete :) seninkiler geldi mi?

yok pinax daha gelmedi... bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar numarasız solotica lenslerle numaralıların geliş süresi bir olmuyor numarasızlar hiç problem değil hemen alıp direk yarın kargoya veriyorlar ama Brezilyadaki tedarikçilerin bile numaralıları tedarik etme süreleri var bazı renkleri bazı numaralarda hemen bulamayabiliyorlar ..

78 euro sitedekilere göre çok iyimiş şimdi yeni gördüm 225 -160 65 lira fark var az değilmiş 8 güzde geliyor olması da ayrıca güzelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…