• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Merhaba..

Forum içinde ki konularda sadece deneyimlerinize, memnuniyetlerinize yada memnuniyetlerinize yer veriniz lütfen.

Bunun dışında ürün temin etmek, ürünlerin satışını yapan site yada satıcılarına yönlendirme yapmak, reklam ve satışını yapmak sitemiz bünyesinde yasaktır. Gerek konu içinden gerekse profil ve özel mesajlardan aynı kural geçerlidir..

Forum sadece paylaşımınıza hizmet etmektedir lütfen bunu unutmayalım. Her türlü ürünün reklamı yada satışı sitemiz üzerinden yasaktır.
Bu uyarıyı dikkate alarak paylaşım yapmanızı rica ederiz.

Saygılar..

Kadınlar Kulübü

solotica esmeralda aldım hiç yakışmadı bana cahrm yada nc mel ile takas etmek isteyen varsa haber versin lütfen hiç takmıyorum boşuna bekliyor dolapta

lauder ve diğer kızlar soloticaları bir kere takıp kararınızı vermeyin,ben de hidrocharm mellerimi aldıgımda bana hiç yakışmadıgını ve çöpe gideceğini düşünmüştüm ama şimdi tabiri caizse tapıyorum lenslerime,gözlerim koyu kahve olmasına ragmen bu kdr dogal ve güzel duran bir renk yok...ilk taktıgınızda renk size kötü ya da açık gelebilir lütfen 1 hafta boyunca rengi begenmeseniz de kullanın,göreceksiniz %90 ınınız daha sonra o renge bayılacak:) önce gözumuzun alışması gerek öyle değil mi:)

Bunlar flaşlı hidrocharm mellerim zemuszemus

Eklentiler

• $DSC03144.jpg
    $DSC03144.jpg
    57,8 KB · Görüntüleme: 45
  • $DSC03126.jpg
    $DSC03126.jpg
    73,7 KB · Görüntüleme: 49
hidrocharm mel ela-gri bir renk,genelde insanlar saf ela renk sanıp alıyorlar ve hayal kırıklıgına uğrayabiliyorlar,çünkü nc ve charm melde gri de mevcut.

canım resimler için çok saol çok yakışmış.güle güle kullan.yeşil dil mi peki daha çok gri ağırlıklı mı bide nasıl doğal mı

Rica ederim cnm...Bence cpk dogal dediğim gibi benı tanımayanların anlaması cok zor,ela-gri bir renk,gri agırlıklı değil elbette daha cok yeşil agırlıklı ama griliği de var ve bence bu lense hafif grilik cok yakışıyor zaten yeşile gri yakışır her zaman:)

ben mel almaya karar verdim ama hidrocor ve hidrocharme arasında kaldım koyu kahve gözlü beyaz tenli sarı saçlı birine hangisi gider ?rahatlık acısından hangisia daha rahat?birde benim göz yapım küçük

sedefbyo,beyaz tenlı ve sarı saçlıysan hidrocharm mel düşün bence,ben de beyaz tenli sarı saçlıyım ilk hidrocor mel almıştım,insanlar yakıştıgını söyluyordu ama soluk gösterdiğini söyleyenler de cogunluktaydı yani kısacası seni cok soluk gösterebilir.cunku hidrocor mel sarı alttonlu çok açık renk bir lenstir.hidrocharm ve cor arasında kaldıysan en dogru karar hidrocharm alman olur bence.

ilginç kkya bu kadar laf eden arkadaş burayamı yazmış. bizi o forumda topa tutan. ve arkadaşlarıyla hakaretler yağdıran..
kkdan geldik diye demedikleri kalmamıştı....geldiğiniz yere yani kkya,geri dönün denmişti..
kendisi ve arkadaşları bunları yaşatmışlardı o forumda.. .
kendileri, kkya yazmazmışta girmezmişte. pehhhh...
herkes ait olduğu yere gitsin, diyen,,,kkya çevirdiler burayı diye ekleyen,arkadaşmı gelmiş vay vay vay..
buna ne denir acaba. biz kkdan geldik diye ne laflar işitmiştik. hayretki hayret.:delphin:
dipnot:ben bu kadar sevdiğim kkya laf ettirmem edenide asla unutmam.:enbuyukkk:

Son düzenleyen: Moderatör:
behriyecim göz yapın cok güzel büyük,kaşların belirgin,bence sana çembersiz değil çemberli lensler gider,hidrocharm mel bana göre sana cok yakışır.

bossnes hanım. siz aylar önce bana ve kıvılcıma bu lafları etmemişmiydiniz. kkya atıp tutmamışmıydınız. kklıyız diye bizi linç etmemişmiydiniz arkadaşlarınızla. o kadar kötülediğiniz bu forumda işiniz ne . bir desenize bana. pek merak ettim ,bakın şimdi..:hulya::hulya:

Merhaba..

Forum içinde ki konularda sadece deneyimlerinize, memnuniyetlerinize yada memnuniyetlerinize yer veriniz lütfen.

Bunun dışında ürün temin etmek, ürünlerin satışını yapan site yada satıcılarına yönlendirme yapmak, reklam ve satışını yapmak sitemiz bünyesinde yasaktır. Gerek konu içinden gerekse profil ve özel mesajlardan aynı kural geçerlidir..
Forum sadece paylaşımınıza hizmet etmektedir lütfen bunu unutmayalım. Her türlü ürünün reklamı yada satışı sitemiz üzerinden yasaktır.
Bu uyarıyı dikkate alarak paylaşım yapmanızı rica ederiz.

Saygılar..

Kadınlar Kulübü

müdüremizin yazısı...

bakim bitmis allaha sükür ne o ya giremedim bi kac gün siteye :1rolleyes:

Kacirdigim biseyler mi oldu acaba??? Soguk rüzgarlar esiyo sanki burda kafamçokkarıştı

Back