- Konu Sahibi White Mocha
- #2.241
ben ela tonlarını çok beğeniyorum hangi marka daha az acıtıyor acabaa. bazıları gözlerimi çok acıtıyor
soloticada rahat ettim. b&l mahfetti gözlerimi. batma yanma kızarma.
sophisticte iyidir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben ela tonlarını çok beğeniyorum hangi marka daha az acıtıyor acabaa. bazıları gözlerimi çok acıtıyor
Elinde charm ocre si olup satmak isteyen var mı ben adore alıcaktım ama hüsran oldu kaldı,,yenileri çıkmış galiba ama ulaşamadm bi türlü,, :/ :/ ne biçim şirketse :S solotica alayım bari :S ocreler nasl duruyor gözde ya )= bi bakıyorum gri bi bakıyorum kahve o kadar resmi inceledm hala anlamadım ): blgi vercek kimse yok muuuuuuuuuuuuuuuuuuuu )):
Didemcim benim sistemimi biliyorsun her zamanki gibi yine hızlı kargo en geç 15 günde kargom Türkiyeye ulaşıyor ancak lenslerde tek sorun numara bulunması süreyi uzatıp kısaltıyor.Yani numara aldığım yerde hemen ellerinde varsa 8-15 gün içerisinde Türkiyede oluyor ama numara hemen bulunamıyorsa bu süre uzuyor.Örneğin mel rengi en çok satılan renk olduğu için en çabuk numara mel renginde bulunuyor.Hatta biri başka biri başka numara olan hıdrocor mel aldım bir arkadaşım için 12 günde kıza teslim ettim :)
Kızlar merhaba herkese. Bu soloticalar Norveç'te satılıyor mu bi fikriniz var mı?
evet ya 6 aylik diye geciyo bu yillik lensler o sitede, o yüzden biraz kafam karismisti hangileri sahte diye ama sonunda siparisimi verdim ben wr.lens ten merakla bekliyorum :hulya:
hayırlısı olsun cnm bakalım ilk once hangimizin lensleri eline gecicek =)
bakalim canim :) ben senden sonra almistim galiba şutarafagitti
evet tatlım oyle oldu =) 4-8 iş gün günü diyor bakalım inş dedikleri gibi en yakın zamanda elimizde olur opuyorumnanaktan
simdi bu durumda Brezilya ya sen mi daha yakin oluyosun ben mi canim sositososito
2 mizde cok uzagız cnm sanırsam ama ben biraz daha yakınım =) benimkısı numaralı oldugu için biraz gecikebilir senin numaralı mıydı ?