• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Elinde charm ocre si olup satmak isteyen var mı ben adore alıcaktım ama hüsran oldu kaldı,,yenileri çıkmış galiba ama ulaşamadm bi türlü,, :/ :/ ne biçim şirketse :S solotica alayım bari :S ocreler nasl duruyor gözde ya )= bi bakıyorum gri bi bakıyorum kahve o kadar resmi inceledm hala anlamadım ): blgi vercek kimse yok muuuuuuuuuuuuuuuuuuuu )):

Elinde charm ocre si olup satmak isteyen var mı ben adore alıcaktım ama hüsran oldu kaldı,,yenileri çıkmış galiba ama ulaşamadm bi türlü,, :/ :/ ne biçim şirketse :S solotica alayım bari :S ocreler nasl duruyor gözde ya )= bi bakıyorum gri bi bakıyorum kahve o kadar resmi inceledm hala anlamadım ): blgi vercek kimse yok muuuuuuuuuuuuuuuuuuuu )):

ben de adoreye yarım yamalak bir ingilizceyle sordum bakalım bana yazacaklar mı yeni lensleri? bu arada bende hidrocor mel istiyorum ama 230 çok satmak isteyen var sa düşünebilirim.

kızlar diğer lenslerimi iptal ettim. Size tavsiyem lensinizi satın almadan önce hızlı ya da normal kargo kullanıp kullanmadıklarını sorun. Normal kargo da çok gecikebiliyor ve kargo takip linki isteyin. Satıcıların sayfasında 15-20 gün ve civarı diyor ama o eskidenmiş lens fiyatları arttığı için normal kargo kullanılmaya başlanmış ve maalesef normal kargo da gün veremiyor bazı satıcılar. numaralı kullananlar için özellikle yeni sipariş ediliyor. dediğim gibi beklemesi çok uzun sürebilir. lenslerinizi gg den alacaksanız iyice sorup öyle alın..
Neysee ben şimdi yeni sipariş vercem :)) sanırım charme ice ı seçicem. charme ice hakkındaa fikirlerinizi alıyım :)) özellikle senin vetmancım. sen daha önce kullanmıştın ve çok memnundun. sanırım buğday tenlilere hatta bütün ten renklerine giden bir renk ice. aslında opaklığından korkmasam quartzo alıcam ama bir çok kişi aldı ve memnun kalmadı..

Kızlar merhaba başlığımız o kadar ilerlemişki hızlı hızlı okuyabildim çünkü bayram dolayısıyla çok fazla giremiyorum nete.Aklımda kalanlara cevap vermeye çalışayım.Siyahı ocre renginin kendine has çok özel bir rengi vardır.O gri duruyor dediğin renk gri değil ışığa göre parlayan hafif bir bozluk var ocrelerde ama çok az olduğu için o boz ton ışığın duruş açısına göre bazen belli oluyor fotoğraflarda.Ocre o kadar özel bir renkki hem ela hem kahve hemde içinde çok hafif bir boz renk var .Yani üç tonuda içinde barındırıyor ve ışığın açısına göre bu üç tonda ayrı ayrı ortaya çıkıveriyor:)Didemcim ıcelar fotoğraflarda çok parlak sibirya kurdu gibi çıkıyorya:)normalde öyle değiller aksine çok doğal tam bir bebek mavisi renginde duruyor.Hani yeni doğan bebeklerin gözleri hani kendi rengini almaan önce mavi dururya tam bir laciverte bakan çok doğal koyu bir mavi durdu bende.Chrysta arkadaşımızda aldı ve oda fotoğraflardan daha doğal durduğunu söyledi ıceların.
Pinordu sanırım bir arkadaşımız isviçre sitelerinde lenslerin 6 aylık yazıldığını söylemiş.Canım benim kardeşimde isviçrede orada heidi web diye bir site var orada soloticalar Türkiyeden daha pahalı satılıyor ve tüm yıllık lensler orada sebebini bilmiyorum ama 6 aylık olduğu yazılıyor.Mesela natural touchlar var yıllık onlarıda 6 aylık yazmışlar.

Didemcim benim sistemimi biliyorsun her zamanki gibi yine hızlı kargo en geç 15 günde kargom Türkiyeye ulaşıyor ancak lenslerde tek sorun numara bulunması süreyi uzatıp kısaltıyor.Yani numara aldığım yerde hemen ellerinde varsa 8-15 gün içerisinde Türkiyede oluyor ama numara hemen bulunamıyorsa bu süre uzuyor.Örneğin mel rengi en çok satılan renk olduğu için en çabuk numara mel renginde bulunuyor.Hatta biri başka biri başka numara olan hıdrocor mel aldım bir arkadaşım için 12 günde kıza teslim ettim :)

biliyorum canım sana da sormuştum bunu. ama diğer arkadaşlar benim düştüğüm hataya düşmesin diye uyramak istedim. Bazı satıcılar lensler pahalandığı için hızlı kargodan normal kargoya dönmüşler. Mağdur olmamaları adına sipariş vermeden önce sorsunlar ona göre bir seçim yapsınlar. sanırım ben de charme ice alıcam.

evet ya 6 aylik diye geciyo bu yillik lensler o sitede, o yüzden biraz kafam karismisti hangileri sahte diye ama sonunda siparisimi verdim ben wr.lens ten merakla bekliyorum :hulya:

Kızlar merhaba herkese. Bu soloticalar Norveç'te satılıyor mu bi fikriniz var mı?

merhaba bubbles, almanya gibi bi yerde satilmiyo, en azindan ben bulamadim... norvecte varmidir onuda bilemiyorum ama internetten kredi kartiyla veya paypalla ödemeyi düsünüyosan dünyanin bi ucundanda getirtmen mümkün.

Ben wrlens ten ismarladim ama tavsiye etmek icin henüz cok erken sanirim. Elime gecmediler cünkü daha. Eger teslimat pürüzsüz bi sekilde gerceklesirse burda sizlerle paylasirim, en azindan sizde fikir sahibi olursunuz:1closedeyes:

N.C%20Mel.jpg

Eklentiler

• $N.C Mel.jpg
    $N.C Mel.jpg
    13,5 KB · Görüntüleme: 37
2 mizde cok uzagız cnm sanırsam ama ben biraz daha yakınım =) benimkısı numaralı oldugu için biraz gecikebilir senin numaralı mıydı ?

yok canim benimki numarali degil, insallah sag salim ulasirlar elimize.

Ben asagi yukari tahmin edebiliyorum bendeki durusunu, büyük bi degisiklik beklemiyorum zaten.. yeterki dogal dursun hafifte yesillik versin o kadar. gamyoncuiremsu

Back