- Konu Sahibi White Mocha
-
- #2.201
merhaba ,pinax ben vetman arkadaştan sipariş verdim....
ayrıca söylediğin 2 rengi hiç kullanmadım. ama gözlemime göre mel ela yeşil bir renk. esmeralda daha canlı yaprak yeşili bir ton. kullanan arkadaşlar sana yardımcı olabilirler
mailtoticabellucci@oticabellucci.com.br
buraya mail atabilirsin.elemanları var patricia yardımcı oluyormuş.ingilizce mail yollarsan cevap yazar sana...
birde gittigidiyordada satılıyor.
bu arada ben türkiyedeyim. isveç şakası:))
eica ederim. olur mu öyle şey.:) hmm bende emekli degilim oda saka kaydirigubbakcemile3
peki nasil bi ödeme kabul ettiklerini biliyomusun? Güvenilirler mi?
Öffff kafani sisirdim seninde kusura bakma :kedi:
cnm ben otica belluci den aldım ...ama bu sefer wrlens ten ice ısmarladım umarım en yakın zamanda elime gecer
icemı ısmarladın liv.
cor ice mı...
şimdiden güle güle kullan canım.
sagol tatlım
cnm cor ismarladım opuyorumnanaktan
sende haresiz sevenlerdensin lenslerini....
bende icela grafite arasında kaldım
dedimki sonra ,topazio açık bir ton
birde koyu bir lensim olsun. o yüzden grafite ye, karar verdim
eica ederim. olur mu öyle şey.
herkes oradan ısmarlıyor. benim ilk lensimide, yani topazioyuda arkadaşım kendine ısmarlarken banada getirtmişti yani , oradan ısmarladı. sanal kartla getirtti. ben ona peşin vermiştim.
evet cnm haresizleri daha cok seviyorum bi de cor.ların rahatlıgına cok alıstım
okytepecim bence grafiteye karar vermekle harika bir secim yaptın...herkese yakısabilecek cok hos bir rengi var ...
sağol canım. grafite ,hepinizde şahane durmuş. o yüzden sizde görüp karar verdim . umarım banada gider....
tsk ediyorum sana, bende sayfaya bi göz aticam simdi ancak sanal kartim yok... sart miki bu kart?! Sanirim n.c mel alicam ben esmerelda nin bazi resimlerine baktim baya bi yapay duruyo. Tekrar tskler verdigin bilgiler icin naniknanik
cnm ben otica belluci den aldım ...ama bu sefer wrlens ten ice ısmarladım umarım en yakın zamanda elime gecer
6 aylık mı. benimkinin miyadı dolmuş o zaman. haziranda almıştım. ama sanmıyorum. 6 aylık lens yapmazlar ya aylıktır yada yıllık....
slm liv sanal karttan baska bi ödeme methodu kabul etmiyolar sanirim... benimde hic tecrübem yok bu kartla ilgili ... genelde havaleyle hallediyorum internet-alisverisimi.
ne zormus ya bu lenslere ulasmak bi de anlamadigim almanya gibi bi yerde de olmaz mi ya ??? :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?