Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

teşekkürler vetman.ne bilim çok arada derede kaldım.ten rengim esmer. aslında hani böle sarımsı esmerler olur ya onun gibi bronz bir ten ama esmerlikte var.hangisini alıcağıma karar veremedim oyüzden :S

ınşallah Akitracım sen zaten baştan beri hep esmeraldaları beğeniyorsun.,
Cemre _fck bronz tenlimisin bayılırım bronz tene Çağla Şikel gibi o kızın ten rengini ve saç rengini çok beğeniyorum arkadaşlar.Sen çok beyaz tenli olsan quartzo alma derdim ama Bronz tene bu güne kadar hiçbir rengin yakışmadığını görmedim cemrecimzemuszemus

ayy insallah cnm buarada bişey sormak istiyorum,
esmeraldamı daha yeşilvecanlı yoksa quartzo mu ? hangisi daha çarpıcı yerimseniben

ayy insallah cnm buarada bişey sormak istiyorum,
esmeraldamı daha yeşilvecanlı yoksa quartzo mu ? hangisi daha çarpıcı yerimseniben

Akitracım bencede quartzo çok özel bir renk ama yeşil olarak tabiki esmeralda tam yeşil.Ouartzo gri yeşil olduğu için bazı gözlerde maviye dönük bile durabiliyor çünkü..

hmm esmeralda tam bana göre demekki insllh yakında bende alırım
aslında nc verdemarine de güzel duruyor ama koyu gözde cokta canlı durmas sanırım ?
google da baktım ama senin verdemarine resimlerine rastlayamadım

solotica charme grafite siparişini bugün verdim. 15 20gün içinde elime geçecek. umarım istediğim gibi bir lense kavuşurum. ama sanırım memnun kalacağım.

umarım akidracığım. yeşillik olmayacağından eminim.. yani topazio iyice yeşil oldu bende. buda gri mavi olacak sanırım. bakalım. göreceğiz.

Ben koyarım resimlerimi akitracım bir ara n.c verde marineli .Hayırlı olsun okypetecim:)

sağol vetmancığım. grafite güzel bir renk .herkesede giden bir renk bence.
bu arada senin sayende kavuşacağım grafitelerime. şimdiden teşekkürler canım.

Son düzenleyen: Moderatör:
sağol vetmancığım. grafite güzel bir renk .herkesede giden bir renk bence.
bu arada senin sayende kavuşacağım grafitelerime. şimdiden teşekkürler canım.

Rica ederim canım bu benim görevim en iyi şekildede yapmaya çalışıyorum inşallah senide en kısa sürede kavuşturacağım hıdrocharm graphitelerineopuyorumnanaktan

okypetecim güle güle kullan şimdiden grafite lerini :)) valla büyük bi ihtimalle seninkiler benden önce gelecek canım.

Rica ederim canım bu benim görevim en iyi şekildede yapmaya çalışıyorum inşallah senide en kısa sürede kavuşturacağım hıdrocharm graphitelerineopuyorumnanaktan
sağol canım dörtgözle bekliyorum soloticalarımı.
okypetecim güle güle kullan şimdiden grafite lerini :)) valla büyük bi ihtimalle seninkiler benden önce gelecek canım.

teşekkürler dideemciğim. sende grafite ısmarlamıştın değil mi. cor muydu seninki. umarım bugünlerde eline geçer lenslerin..

solotica charme grafite siparişini bugün verdim. 15 20gün içinde elime geçecek. umarım istediğim gibi bir lense kavuşurum. ama sanırım memnun kalacağım.

cnm hayırlısı olsun umarım içine siner,begenirsin ...birsey sorcam ama =) neden hareli aldın ?

didem senin lensler neden bu kadar gecikti tatlım ?

cnm hayırlısı olsun umarım içine siner,begenirsin ...birsey sorcam ama =) neden hareli aldın ?

didem senin lensler neden bu kadar gecikti tatlım ?

sağol canım..inşallah beğenirim...
ben lenste hare seviyorum. göz irisini büyütüyor. hani bebeklerin gözleri çok dikkat çeker ,güzeldir. çünkü , irisleri büyüktür ya.
işte o havayı veriyor bana göre hare göze. o yüzden hareli aldım.

opuyorumnanaktan

inş sende de öyle durur cnm merakla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…