Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

o zaman bi de burdan dene ama link yapistirmama izin vermiyor sistem niye??????????

mrlens.de/Kontaktlinsen-Pflege-Farbige-Linsen-Solotica-Natural-Colors-1-Linse-fr-6-Monate-?cPath=563_4]Solotica Natural Colors / 1 Linse für 6 Monate[/url]

1 lens 59 euro 2 lens 119 küsür

ismarladim ben canim mr.lens.de sitesinden. Pahali mi sence fiyat?

bi mail attim simdi o sayfaya siparisimi iptal etmek istiyorum diye, insallah kabul ederler canim, etmezselerde alicam artik napim ))

aman canim sag olsun bunu da kendime bayram hediyesi ilan ediyorum ozaman kaydirigubbakcemile2

Canlarım nice mutlu, sağlıklı, huzurlu, sevdiklerinizle ve soloticalarınızla geçireceğiniz bayramlar dilerim..

okypeteciim ve pinax şimdiden güle güle kullanın lenslerinizi. okypetem ben de aslında senin gibi hare meraklısıyım siyah çembere bayılıyorum gözde :)) ama coru çok merak ediyorum çünkü bütün kullananlar cor un çok daha doğal ve rahat olduğundan yana. charme grafite sen de koyu bir mavi durur diye tahmin ediyorum, tam barbie olursun :)))

Livim bu arada lenslerim oldukça gecikti haklısın, ucunca bir sürede elime geçmicek gibii :))) Sen de ice larını güle güle kullan cnm şimdiden çok merak ediyorum nasıl duracağını. Grafite ler süperdi cnm değişiklik olsun diye keşke sen de charme deneseydin belki çok severdin bizim gibi :))

Mutlu bayramlar herkese :1hug:

Didem ben siparisimi iptal ettim, iyikide etmisim 119 euro cok pahali dedi burdaki arkadaslar. Wr lens ten almayi düsünüyorum simdi. N.c Mel nasil sence? sositososito

cemrecim ben cor grafite sipariş etmiştim. Pinax ben şu an charme mel kullanıyorum. Çok da memnunum, süresi bütünce kesinlikle alacağım bir lens. N.c mel de renk olarak zaten charme mel le aynı. sadece haresi charme kadar belirgin değil. vetman10 un hem n.c li hem de charme melli resimleri vardı topic de yanlış hatırlamıyorsam. Onun hangi sayfada olduğunu hatırlamıyorum ama benim lens fotoralımı 80. sayfada toplamıştım cnm. ilk kez renkli lens kullanacaksan esmeralda alma derim. alışman çok zor olabilir..

sağol canım. gelsin bakalım nasıl duracak. çok merak ediyorum.

neyse cnm olan olmus artık sıkma canını ...umarım lensten memnun kalırsın opuyorumnanaktan

Liv dünkü verdigim siparisi iptal ettim, problem olmadi, biraz önce wrlens.com dan n.c melleri ismarladim. Elime ulasma fiyati 113 $ yani 78 euro falan umarim bu kez kaziklanmamisimdir kaydirigubbakcemile5 Bende Paypal account u actim ve onunla ödedim. 4-8 is günü sürermis gelmesi ??? Daha fazla sürmesinde o kadarina raziyim zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…