- Konu Sahibi White Mocha
-
- #2.221
ben odemeyi paypal ile yaptım bugune kadar herhangi bir sıkıntıda yasamadım ...
linki tekrar atabilir misin ? bende o sayfa acılmadı
lenslerin ömrü 1 yıl 6 ay degil
The durability of these lenses is for 1 year after opening the package.Material: Polymacon 62%, Water Content: 38%, Diameter: 14.2 mm,Base curve: 8.7.view the following
senin dedigin sitede fiyat ne kadar kı benim sana yazdıgım 2 yer var wrlens ve otica belluci lens alacaksan buradan al derim ya da vetman isimli kullanıcıyla baglantıya gecmeni oneririm bir cok kısı ondan aldı vetman sana her konuda sana yardımcı olur
1 lens 59 euro 2 lens 119 küsür
ismarladim ben canim mr.lens.de sitesinden. Pahali mi sence fiyat?
nasıl ya toplam 119 euro mu odedin naptın canım ya cok pahalıya almıssın ...ben 110 dolar odedim ama ben wr lens ten aldım
hadi ya pahali diyosun yani öfffffffff yaaa napim artik cok gec mecbur alicam bütün bilgilerimi verdim ....
neyse yedik bi kazik artikklava:
okypeteciim ve pinax şimdiden güle güle kullanın lenslerinizi. okypetem ben de aslında senin gibi hare meraklısıyım siyah çembere bayılıyorum gözde :)) ama coru çok merak ediyorum çünkü bütün kullananlar cor un çok daha doğal ve rahat olduğundan yana. charme grafite sen de koyu bir mavi durur diye tahmin ediyorum, tam barbie olursun :)))
okypeteciim ve pinax şimdiden güle güle kullanın lenslerinizi. okypetem ben de aslında senin gibi hare meraklısıyım siyah çembere bayılıyorum gözde :)) ama coru çok merak ediyorum çünkü bütün kullananlar cor un çok daha doğal ve rahat olduğundan yana. charme grafite sen de koyu bir mavi durur diye tahmin ediyorum, tam barbie olursun :)))
neyse cnm olan olmus artık sıkma canını ...umarım lensten memnun kalırsın opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?