Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Hakılısın insanın çevresindekiler beğenmeyince morali gerçekten bozuluyor bende saçımı boyattığımda eşim hiç beğenmemişti ve hala güzel olmadığını söylüyor boşuboşuna saçlarınıda yıprattın diyor benimde buna moralim bozuluyor

Vetmancim çok yardımcı oldu sağolsun banada, o bana topazioyu tavsiye etmişti ama ben mavi istemediğim için quartzoyu tercih ettim fotograflarda quartzoları begenince esmeraldayı da hiç düşünmemiştim ama keşke onu tercih etseymişim artık bi daha lens alırken daha dikkatli olurum ama Quartzo faciasından sonra denemeden almıycam sanırım artık kaydirigubbakcemile3

yakamoz ben baktim fotolarina acikcasi bilmem neyini begenmedin bence cok hos durio ben begendim acikcasiiii belki alisamadin sadece hem kayma olayi bendede vardi simdi ama yok

o nasıl olsun istiyo ki? benim eşim de saçını uzatıyo ya. şiddetle muhalif olmama rağmen bi hevesi var. :umursamaz:ben de böle papaz gibi saç sevmiyorum kaydirigubbakcemile

ya ben de özel mesaj yazmak istiyorum. niye yazamıyoruuuuumakannehir
50 Mesajdan önce özel mesaja izin verilmiyor canım malesef, bende geçenlerde resim yükleyecekken 100 mesaj sınırı çıktı karşıma sırf resim yükleyebilmek için oraya buraya mesaj yazıp duruyodum :roflol:

ha ha delikafadulden:roflol:kaydirigubbakcemile3 güldürdün beni sen de gül inşallah

topazio konusunda katılmıyorum. diğerlerini kullanmadım bilemem. ama bendeki topazio son derece doğal duruyor. ve herkes kendi gözüm sanıyor. bu kişiye göz rengine göre değişen bir olay bence.

okypete canımcım senin altyapı güzel tabi
sende güzel durur kaydirigubbakcemile3

uzaktan da gayet belli bariz yeşil oluyor gözlerin. zemuszemusacaba mavi mi denmiyor yani alkisalkisalkis bi uzak bi de yakın resim koyuyorum. benim gözlerim de koyu kahve.

ilki uzak, ikincisi yakın.

ay canım tsk ederm hemen eklemissin
evet cok begendim resimler cogaldıkca dağılıorum hangisi alınmalı :roflol:

ROJDA süper olmuş esmeraldalar ya.
kesin karar vermiştim NC mel almaya.Bikaç resim gördüm esmeraldaların kararsız kaldım aklım kaydı esmeraldyaa.ne yapsam?ne önerirsiniz?rojda memnunmusun esmeraldadan
Cemrecim özelden yazmışsın ama cevaplayamadım 50 mesaj dan sonra özel mesaj yollayabiliyormuşum. Bende senin gibi vetman biliyor önce nc mel almaya karar vermiştim fakat aklımın bir köşesinde esmeralda vardı sana kısaca şunu söyleyebilirim ben çok memnunum ve çok doğal duruyor evet renk çarpıcı ama ben lensim diye bağırmıyor eğer sen direk insanlar bana baktığında yemyeşil gözler görsün diyorsan esmeralda doğru seçim kullanımıda son derece rahat benim aklım kalmadı mel de pişman değilim Bu arada bende oxypete ve daliah ta gördükten sonra topazio da düşünmeye başladım sanırım göz tabanımız aynı gibi bendede öyle durabilir diye umuyorum bu arada beğendiğin için teşekkürler umarım yardımcı olabilmişimdir.

rojjda muhteşem ötesi durmuş. bencede eşin kıskanıyor. çok güzel ya. o yüzden.
oxypete çok teşekkür ederim inanırmısın o kadar şartlandırmışki kendini onu denemek için gözümde esmeraldalar yokken 'bak bakalım bugündemi aynı şekilde düşünüyorsun gözün alışmıştır biraz' diyorum git çıkart şunları diyor gülermisin ağlarmısın :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…