adore lense bayılıyorum ya . özellikle aqua ve yellow müthiş duruor. konya saat in sitesinde var adore lens. 75 tl yazıo. çiftimi tekimi acaba. bide aylıkmış bunlar o kötü işte :95:
Uploaded with ImageShack.us
Bunlarda benim adorelerim...
Ben geçen sene 50 ye almıştım 3 aylıktı 75 mi olmuş.
ay bayıldım adore white a nerde bulabilirimki bunu türkiyede satan site var mı?
adore lense bayılıyorum ya . özellikle aqua ve yellow müthiş duruor. konya saat in sitesinde var adore lens. 75 tl yazıo. çiftimi tekimi acaba. bide aylıkmış bunlar o kötü işte :95:
aaa aylımıymış o kötü gerçektenben demet evgarın göz rengne bayılıyorm ama siyah gözde o renk durcak renge hiç rastlamadım Eki Görüntüle 127881
Bunlarda benim adorelerim...
Ben geçen sene 50 ye almıştım 3 aylıktı 75 mi olmuş.
aaa aylımıymış o kötü gerçektenben demet evgarın göz rengne bayılıyorm ama siyah gözde o renk durcak renge hiç rastlamadım Eki Görüntüle 127881
satılıyor adoreler optikçilerde ama yeni seri hk. bilgim yok ..whitw blanca var mı ,piyassaya sürüldü mü bilmiyorum..
evet aylık ve 80 tl civarındalar ,eğer böyle ise cidden denemeye değer sonuçta...
bu renk solotica cristal ile kısmende olsa yakalanabilir,ama birebir değil ton olarak
düş ,çok tşk ederim öncelikle çok merak ediyordum adoreleri ..
bu hangi rengi ve serisi hatırlıyormusun,tam adı? ve dokusu nasıldı lensin ,boyaması vs damarlı bir lens mi idi?
ve gerçekten resimdekiler kadar naturel mi ? senin ki eski seri adore sanırım ,yeni seriler artık fazlasıyla opak olduğu yönünde söylentiler var ,ki yukarıdaki bayan siyah gözlü,ve ne kadar açtığı orta da? ama onlar gerçekten adore marka mı işte o kısım muamma
bu arada çok hoş olmuş ve inanılmaz naturel duruyor güzel gözlerinde..
deci bebeğim ben daha önce bi yerde daha yazmıştım ama hatırlamıorum ben satan firmayla görüştüm burda telefonla buyrun gelin deneyin dediler ama bi türlü fırsat bulamadım yalnız şöyle söyleyeyim özellikle sana söylüyorum (nil ) koyu gözleri açmaz dedi bana adam eğer gözleriniz koyuysa düşünmeyin bile diyebilirim hiç belli olmaz dedi ..boyamasıda oldukça azmış yani pupilleri çok geniş dedi dürüstçe ..
canım ben antalya dayım ama bi araştır avm.lerde vardır mutlaka sophistic falan varda adoremi olmayacak sormak lazım canım.aylık için hiçde ucuz değil bence benim gözlerimde açık kahve ama adam daha çok renkli gözler için üretilmiş gibi dedi boyamasıda az deyince cezbediciliği pek kalmadı benim için diyebilirim.
satılıyor adoreler optikçilerde ama yeni seri hk. bilgim yok ..whitw blanca var mı ,piyassaya sürüldü mü bilmiyorum..
evet aylık ve 80 tl civarındalar ,eğer böyle ise cidden denemeye değer sonuçta...
bu renk solotica cristal ile kısmende olsa yakalanabilir,ama birebir değil ton olarak
düş ,çok tşk ederim öncelikle çok merak ediyordum adoreleri ..
bu hangi rengi ve serisi hatırlıyormusun,tam adı? ve dokusu nasıldı lensin ,boyaması vs damarlı bir lens mi idi?
ve gerçekten resimdekiler kadar naturel mi ? senin ki eski seri adore sanırım ,yeni seriler artık fazlasıyla opak olduğu yönünde söylentiler var ,ki yukarıdaki bayan siyah gözlü,ve ne kadar açtığı orta da? ama onlar gerçekten adore marka mı işte o kısım muamma
bu arada çok hoş olmuş ve inanılmaz naturel duruyor güzel gözlerinde..
O fotoda biraz daha koyu çıkmış işte bu olduğu gibi görünen foto...
Kahverengi gözde ela yeşil arası bir renk duruyor.
Ve inanılmaz doğal.damarlanma falan hiç yok.
Normalde gözlerim kahverengi ama bazen rengi açılıp garip bi hal alıyor ve böyle olduğu içinde kimse lens taktığımı anlamıyordu
bunlar yeni serimi eski serimi bilmiyorum ama rengi yellow.