Kontakt Lens Solotıca Adore lenslerin ''resimli paylaşım'' alanı

Öncelikle çok teşekkür ederim beğenilmesine sevindima.s.Kahverengide sarı birleşince çok doğal bi renk oluşturuyor. Pupilin büyük olması bu renkte hiç göze batmıyor.
Ama dediğin gibi diğer renklerde kötü durabilir. Bu diğer lenslerdede çok olan bir şey..
Yeni çıkan serisi nasıl merak ediyorum kullanan varsa eklerse memnun olurum :)
Ben konyali diye bi siteden almıştım.
Ordaki diğer renklerde çok güzel özellikle mavi tonları ama pupilin büyük olması bütün doğallığı bozucaktır.
Yoksa normalde bu lensin dokusu görünüşü çok güzel ve kullanımı rahat.

haklısın aslında. yeşil tonu olanlar daha doğal duruyor. maviye bakanlarda ortasından göz rengi görünüyor. poff. yeni seride sanırım bu boşluk azmış. çıktımı acaba ??

evet benim demek istediğimde buydu konyalı yı aradım ama yeni serilerden bi haberler

evet canım keşke çıksa kursağımızda bıraktılar yani çıkarsalar kapışılacak haberleri yok adamın bilgiside yok ona hayret ettim youtube a bi bakın lütfen görüşün dedim firmayla.yarın tekrar arıcam baktınızmı diye sorucam hemen yazarım canım

çıksa baya bi satıcak harbi millet bekliyo hazırda tmm cnm haberlerini bekliyorum

solotica quartzo​

solotıca charm ıce ve nc ocre ve naturel göz rengi

quartzo flaşsız gün ışığı resimleri

alınan açık havada (doğal ışık) flaş.
flaş kapalı mekanlarda çekilen.

doğal göz rengi bu imiş

aynı kişi de freshlook colorbends 3in1
streling gri​

tüm yüzde

Soldaki Hidrocharme ıce

Son düzenleme:
quartzoya bayıldım bayıldımm böyle durcağını bilsemm hic düşünmem alırım

çok koyu kahve gözde topazio

,

koyu gözde nc ocre

koyu gözde nc esmeralda

renkli gözde adore bi ton blue

quartzo

Son düzenleme:
cristal

cristal
doğal gözü

nc mel

cristal

Son düzenleme:
koyu kahve gözde cristal

cor verde marine

esmeralda

koyu kahve gözde topazio

koyu gözde cristal

çok koyu gözde cristal bu üstekinin aksine yeşil tonda:)

koyu gözde cristal

Son düzenleme:
koyu gözde cristal

nc mel

çok koyu gözde ıcemınt

Solotica Hidrocharme Mel :)

Doğal göz rengim de ela ama biraz koyu, içerisinde çok hafif kahvelikler var, lensi denediğimde bir kadın daha denemişti gözleri açık kahveydi, berbat durdu, gözünün ortasındaki kahvelikler kıpkırmızı durdu. bu nedenle açık kahve gözlü arkadaşlara tavsiye etmem.

adore evet çok doğal bir lens ve adore almaya karar verdım fakat bı sorunum daha var!
adore bi blue ile bi aqua arasında kaldım
goz rengım koyu kahve mavı ıstıyorum ama ya çok belırsız olursa goz rengımı acmazsa dıye korkuyorum aquada yesılımsı dururmu gozumu acmazmı dıye korkuyorum

tri blue daha koyu maviymıs sanırım tride acık mavı sansıda var ama trı serısı sanırım daha damarlıymıs bu konuda fıkrı olan deneyen yada kullanan yardım ederse sevaba gecer arkadaslar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…