Kontakt Lens Solotıca Adore lenslerin ''resimli paylaşım'' alanı

Bende de Freshlook'un Grisi var yukarıdakiler gibi duruyor ama resmi buraya koyamıyorum :KK43:

Eklentiler

• $DSC00970 copy.jpg
    $DSC00970 copy.jpg
    57,4 KB · Görüntüleme: 147
  • $DSC00962 copy.JPG
    $DSC00962 copy.JPG
    73,4 KB · Görüntüleme: 128
escada süper durmus kendi göz rengin nedir? buarada bu charm mel mi nc mel mi?

escada süper durmus kendi göz rengin nedir? buarada bu charm mel mi nc mel mi?

kendi göz rengim ela akitra cor ıce cok mat beyaz grı arası durdu bende korkunç oldum ela gözlulere asla tavsıye etmıyorum ( albumlerımde görseli var bakabılırsın) sonra takas yaptım nc ıce ıle bu daha doğal durdu ve cristale yakın oldu bu kez ıcıme sindi diyebılırım Teşekkür ederım bu arada cnm

Son düzenleme:

kendi göz rengim ela akitra cor ıce cok mat beyaz grı arası durdu bende korkunç oldum ela gözlulere asla tavsıye etmıyorum ( albumlerımde görseli var bakabılırsın) sonra takas yaptım nc ıce ıle bu daha doğal durdu ve cristale yakın oldu bu kez ıcıme sindi diyebılırım Teşekkür ederım bu arada cnm

bunlarda benim solotica topoziolarım $Resim 001.jpg

Markası hiç farketmez adore wite branca diye eklediğiniz resimdeki renge yakın kahverengi gözü oldukça açabilen gri mavi tonlarında bir lens arıyorum kızlar ama çapı 14.20 ve üzeri olmalı ne önerirsiniz? Arzu hanımla 2 dakika görüşebildim kendisi meşguldü ama nc ya da cor ice önerdi tüm resimleri inceledim çok riskli bir renk kiminde yeşilimsi duruyor kiminde koyu bana öneride bulunabilirmisiniz? Birde o eklediğiniz resimdeki adore white branco lens satışa çıktımı?

escadacım seninkiler nc ıce değil icemintti canım :) ben öyle biliyorum yani :))

bu adore takan kızn kendi gözü simsiyah okadar siyah gözü ilk kez görüyorum.çok yapay duruyor lensmi oda acaba :KK70:

X