Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kontakt LensSolotıca Adore lenslerin ''resimli paylaşım'' alanı
kendi göz rengim ela akitra cor ıce cok mat beyaz grı arası durdu bende korkunç oldum ela gözlulere asla tavsıye etmıyorum ( albumlerımde görseli var bakabılırsın) sonra takas yaptım nc ıce ıle bu daha doğal durdu ve cristale yakın oldu bu kez ıcıme sindi diyebılırım Teşekkür ederım bu arada cnm
kendi göz rengim ela akitra cor ıce cok mat beyaz grı arası durdu bende korkunç oldum ela gözlulere asla tavsıye etmıyorum ( albumlerımde görseli var bakabılırsın) sonra takas yaptım nc ıce ıle bu daha doğal durdu ve cristale yakın oldu bu kez ıcıme sindi diyebılırım Teşekkür ederım bu arada cnm
Markası hiç farketmez adore wite branca diye eklediğiniz resimdeki renge yakın kahverengi gözü oldukça açabilen gri mavi tonlarında bir lens arıyorum kızlar ama çapı 14.20 ve üzeri olmalı ne önerirsiniz? Arzu hanımla 2 dakika görüşebildim kendisi meşguldü ama nc ya da cor ice önerdi tüm resimleri inceledim çok riskli bir renk kiminde yeşilimsi duruyor kiminde koyu bana öneride bulunabilirmisiniz? Birde o eklediğiniz resimdeki adore white branco lens satışa çıktımı?