Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saçları akmış canım :) bu gün görüştük.muhteşem bi renk olmuş.bugün kuaför tekrar bi kat attı iyice otursun dedi.ya yıkadılar fön çektiler o kadar tatlı bi renk oldu ki :81: bence senin saçın da çok güzel olucak ki şu an da çok güzel zaten
canım bence çok güzel olmuş ayrıca istediğin o saç rengi kızılın akmış hali gibi duruyor bence böle daha parlak emin ol 3 4 yıkama sonrasında bu renge ulaşırsın sonuçda kızıl bu akıyor
Teşekkür ederimmmm canım. Heheh ilk defa yıkadım işte, emin oldum 3. de filan baya akıcak demek. Mutluyummmm....
Motivasyonunuz için çok teşekkür ederim kızlar.
Arkadaşlaar selam. Saçlarımı Bakır rengi istedim. Saçlarım ilk önce açıldı, uçlarım koyu turuncu-sarı diplerim açık sarı oldu. Sonrada boyandı. Kuaför istediğin rengi ilk boya da elde edemezsin dedi. Ve saçımı gördüm, pek alışamadım koyu turuncu oldu. Ama 3-4 yıkamada açılacakmış rengi. Resimlerimi ekliyorum. Sizce açılınca nasıl bir renk olur?
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
Bu da istediğim renk ;
Sizce akınca istediğim renk gibi olur mu?
bence çok hoş bir saç rengi olmuş şahsen çok beğendim kuaförünün dediği gibi o tonlar tek boyama ile elde edilemiyor çoğu zaman ama 1,2 yıkamaya akar sen de bu sırada renge alışırsın akmış hali soluk bir renk olacak büyük ihtimal ama onun üstüne boyadılar mı istediğin rengi elde edersin bu sırada bu tatlı rengin tadını çıkar derim :87:
Bilgileriniz için çok teşekkür ederimmm... Evet kime sorsam, akınca olduğunu söylüyor. Benim kuaförde bir sorun yok demek ki hehe :)) Bakalım 2. boyamada nasıl olacak.
Çok teşekkür ederim cevaplarınız için :) ben de öyle düşünüyorum... İnşallah yıkadıkça düzelecek. Ama çabuk düzelse iyi olur :) Her gün yıkayım en iyisi :) Evet oldukça beyaz tenliyim.Fotoğraflarda çok belli olmamış ama. Ben kendimi garipsedim herhalde. Ondan ağlaşıyorum 2 gündür.