- 16 Ekim 2007
- 6.289
- 43
Öncelikle çok teşekkür ederim beğenilmesine sevindima.s.Kahverengide sarı birleşince çok doğal bi renk oluşturuyor. Pupilin büyük olması bu renkte hiç göze batmıyor.düş eski seri bunlar bi ton yellow sendeki çok yakışmış ona lafım yok ama kendi gözününde açık olması etken doğallıkta dediğim gibi de boyamaları çok az arkadaşlar dikkatli bakarlarsa farkederler daha çok kahverengi olan kendi gözün görünüyo buda aqua gibi bi renk aldığında hiçde hoş görünmemesi demek tabi nacizane fikrim adamın anlatmaya çalıştığı da buydu bana koyu gözde hoş durmaz diye dürüstçe söyledi gerçi benimde gözüm açık ben arkadaşlar hataya düşmesin diye söyledim canım ama sende çok beğendim
Ama dediğin gibi diğer renklerde kötü durabilir. Bu diğer lenslerdede çok olan bir şey..
Yeni çıkan serisi nasıl merak ediyorum kullanan varsa eklerse memnun olurum :)
Ben konyali diye bi siteden almıştım.ay çok beğendim cnm ya. çok doal durmuş. nerden aldın peki. ? ben daha çok turkuaz gibi renkleri seviorum. aqua galiba bu markada benzer. ama göze alamıyorum işte. denemeden almak çok riskli pofff . ucuzda deilki aylık lense okadar para verip bide güzel olmazsa
Ordaki diğer renklerde çok güzel özellikle mavi tonları ama pupilin büyük olması bütün doğallığı bozucaktır.
Yoksa normalde bu lensin dokusu görünüşü çok güzel ve kullanımı rahat.