- 1 Mart 2012
- 5.984
- 90
- 113
- Konu Sahibi bir garip oblomov
Evet şekerim ama ben istanbula gelin gidiyom gamzecim :2:amin cnm englishhome bizim markamız oldu resmen![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet şekerim ama ben istanbula gelin gidiyom gamzecim :2:amin cnm englishhome bizim markamız oldu resmen![]()
Evet şekerim ama ben istanbula gelin gidiyom gamzecim :2:
ah ah bende istiyorum o raftan çok güzel canım ya güle güle kullan .![]()
canım valla senin böyle aşama aşama evini düzmeni mutlu haberlerini okudukça çok mutlu oluyorum:)
perdelerin çok şık çok güzeller fon perdenin rengi de çok tatlı, mutfağının perdesi de dolaplarınla çok güzel durmuştur mutlaka güle güle kullan inş.
canım perdelerin hayırlı olsun, çok şık görünüyorlar, güzel günlerde kullanın gamzecimm![]()
Salonun fon perdesine bayıldım bayıldımkızlar dün nihayet evimin perdelerini aldım ve evimize astık koştur koştur cnm çıktı vallakocacıkımda minnacık taburenin üstünde bir zahmet taktı perdelerimizi allah'ım kocamı başımdan eksik etmesin
salonumuz
Eki Görüntüle 689275 Eki Görüntüle 689276 Eki Görüntüle 689277
oturma odamız
Eki Görüntüle 689278 Eki Görüntüle 689279
çocuk odamız
Eki Görüntüle 689280
yatak odamız
Eki Görüntüle 689281
mutfağımız
Eki Görüntüle 689282
Salonun fon perdesine bayıldım bayıldımMutfak perdesinden bizdede var çok güzel gerçekten , diğer odalarda çok hoş görünüyor e hadi yerleş artıııkkk
![]()
Ayy çok mutlu oldumki tatlımm yaa , ooh çok güzel yapmışsın valla kasmayın kendinizi en mutlu günlerinizde kızııııııııııııımdün yerleştim gözdecim çok güzel bir çeyiz serme oldu davullu zurnalı bol kahkahalı senin tavsiyene uydum cnm isteyen herkes gelmiş valla 30 kişi falandık heralde 7-8 araba gelmiş bizim mahallede davul çaldı yolu kapattık oynadık çeyizler çıkarken duygusal anlar yaşandı evimi herkes çook beğendi herkesi serbest bıraktım isteyen istediği yere yardım etti ben sadece bana sorulduğu zaman neyi nereye koyacaklarını söyledim dekorasyonla ben ilgilendim sadeceyemek odam gelmediği için salonuma bişi yapamadık şimdilik yatak odam ve mutfağım yerleşti yani ıvır zıvırı fazla olan odalarım bitti
evim tamamlandığında fotolarımı atacağım allahım sizlerede nasip etsin inş
![]()
ay sanki ben evleniyorum heycanlandım okurken çok mutlu oldum ne kadar güzel olmuş ya çeyiz merasimin sabırsızlıkla bekliyorum evinin fotolarını hiç çekinme çok koymayayım diye her yeri en ince detayına kadar koyabilirsin sabırsızlıkla bekliyor olacağım![]()