- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
- Konu Sahibi bir garip oblomov
kESİNLİKLE BU ÇOOOK DAHA GÜZEL TAAAM PRENSES OLUCAKSIN HAYATIM YAAAAAAAAAAAAman nazar değmesinnn
![]()
amin cnm allahım hepimizi kem gözlerden saklasın inş
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kESİNLİKLE BU ÇOOOK DAHA GÜZEL TAAAM PRENSES OLUCAKSIN HAYATIM YAAAAAAAAAAAAman nazar değmesinnn
![]()
yeni gelinliğim kızlar
Eki Görüntüle 677761 Eki Görüntüle 677762 Eki Görüntüle 677763 Eki Görüntüle 677764
canım herşeyin harika Allah ağzınızın tadını bozmasın inşallah bi yastıkda kocayın tütütü maşallah![]()
Gamzecim bak buda çıktı aradan şimdi geriye eşyalarını yerleştirmek kaldıııııııııkızlar dün evimi temizledik aman allahım nasıl bir yorgunluktur kızlar size tavsiyem ilk haftalarada bitirin ev temizliğinizi tabi çalışıyorsunuz çalışmayanlar ne zaman isterse temizleyebilirben dün mafoldum ama yine işimin başındayım çalışınca böyle oluyo malesef
ama yinede güzel yorgunluklar eşyalarımın gelmesi için sabırsızlanıyorum
![]()
Gamzecim bak buda çıktı aradan şimdi geriye eşyalarını yerleştirmek kaldııııııııı![]()
ooo süper valla nikah resimlerini bekliyoruuuuzaynen cnm bu hafta cuma günü nikahım olacak ondan sonraki hafta pazara kadar full olarak eşyalarım gelecek bakalım işyerinden nasıl yetişecem onlaradüşünüyorum da baya bir koşuşturacam bu aralar
![]()
2 modelde birbirinden güzel gamzecmm bayıldımmmmmmmmmmcanlarım merhaba;
her yaptığımı sizlerle paylaşmazsam içim rahat etmiyor artıkdün mutfak eşyalarımın hepsini koliledim koca koca 4 koli çıktı canımda çıktı valla sonra etrafta ıvır zıvır unuttuğum bişiler kalmışmı diye bakınırken gömme dolabımızın en üstünde hiç açılmamış bir koli gördüm açtım baktım aman allahım nasılda güzel 2 tane farklı model yemek takımları var annem büyük ihtimal çeyizine almış ama kullanmaya kıyamayıp bizlere saklamış ablamla aramızda kura çekip anlaşıcaz artık
![]()
modeller ise böyle kızlar
Eki Görüntüle 681391 Eki Görüntüle 681392 Eki Görüntüle 681393
2 modelde birbirinden güzel gamzecmm bayıldımmmmmmmmmm![]()
ahh ah ne değerlidir ama o şimdi
altın gibi kıymetlidir senin için... ablan da sen de güle güle kullanın canım... cok az kalmıs dugunune de![]()
canım bence güzel bir seçin renkler uymuş çokta boğmamış bence. güle güle kullan inş.
canlarım merhaba;
her yaptığımı sizlerle paylaşmazsam içim rahat etmiyor artıkdün mutfak eşyalarımın hepsini koliledim koca koca 4 koli çıktı canımda çıktı valla sonra etrafta ıvır zıvır unuttuğum bişiler kalmışmı diye bakınırken gömme dolabımızın en üstünde hiç açılmamış bir koli gördüm açtım baktım aman allahım nasılda güzel 2 tane farklı model yemek takımları var annem büyük ihtimal çeyizine almış ama kullanmaya kıyamayıp bizlere saklamış ablamla aramızda kura çekip anlaşıcaz artık
![]()
modeller ise böyle kızlar
Eki Görüntüle 681391 Eki Görüntüle 681392 Eki Görüntüle 681393
İkiside çok güzel canım, anne yadigarı olan şeylerin yeri bambaşka oluyor, insan kullanmaya kıyamaz.
İyi günlerde kullanın ablanda sende inşallah..![]()