- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
- Konu Sahibi bir garip oblomov
güle güle iyi günlerde mutlu günlerde kullanın
çok teşekkür ederim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güle güle iyi günlerde mutlu günlerde kullanın
çok saol cnm benim allahım daha güzellerini sizlere göstersin inş dün kalabalıktan çekemedim ama hafta içi çok gidip gelicem evime ozaman çekicem fotoları![]()
gamze bol bol foto istiyoruzzzzzzzz![]()
çok teşekkür ederim
dün yerleştim gözdecim çok güzel bir çeyiz serme oldu davullu zurnalı bol kahkahalı senin tavsiyene uydum cnm isteyen herkes gelmiş valla 30 kişi falandık heralde 7-8 araba gelmiş bizim mahallede davul çaldı yolu kapattık oynadık çeyizler çıkarken duygusal anlar yaşandı evimi herkes çook beğendi herkesi serbest bıraktım isteyen istediği yere yardım etti ben sadece bana sorulduğu zaman neyi nereye koyacaklarını söyledim dekorasyonla ben ilgilendim sadeceyemek odam gelmediği için salonuma bişi yapamadık şimdilik yatak odam ve mutfağım yerleşti yani ıvır zıvırı fazla olan odalarım bitti
evim tamamlandığında fotolarımı atacağım allahım sizlerede nasip etsin inş
![]()
En güzeli canım, sanırım benimde öyle bir durumda kalabalık olacak sadece 7 tane teyzem var çünkü e kuzenler, arkadaşlar falan derken 30 bile geçeriz belki..
Dört gözle bekliyorum evinin resimlerini..![]()
Canım koltukların gerçekten çok şık.
Açık renk ferahlatmış, renk uyumu güzel
Mutlulukla kullanmanız dileğiyle![]()
kızlar kız kardeşim koltuklarımı çekmiş fotosunu paylaşayım dedim bakalım beğenecekmisiniz
berjerim
Eki Görüntüle 693134
üçlü koltuğum
Eki Görüntüle 693136
salonuma angora halım
Eki Görüntüle 693137
Koltuklarında, halında çok güzeller renklerine bittim.
İyi günler de kullanın inşallah..![]()
koltuklarının rengi çok güzelmiş canım ne güzel göz yormayan huzurlu bir salonun olacak fon perdelerin de çok yakışacaktır koltuklarına devamını bekliyoruz fotoların sürekli çek bir şeyler ekle![]()
Çook güzel olmuşlar ne kadaaar da uyumlu yaaaaa maşallahkızlar kız kardeşim koltuklarımı çekmiş fotosunu paylaşayım dedim bakalım beğenecekmisiniz
berjerim
Eki Görüntüle 693134
üçlü koltuğum
Eki Görüntüle 693136
salonuma angora halım
Eki Görüntüle 693137
Ellerine sağlık harika olmuşlarel emeğim ahşap mumluklarımalt tabağına pembe puantiyeler yapıyorum ama yarım kaldığı içim bu fotosunu attım inş bitmiş halinin fotosunuda atacam
Eki Görüntüle 694045
el emeğim ahşap mumluklarımalt tabağına pembe puantiyeler yapıyorum ama yarım kaldığı içim bu fotosunu attım inş bitmiş halinin fotosunuda atacam
Eki Görüntüle 694045