- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
- Konu Sahibi bir garip oblomov
teşekkür ederim cnmSen nasıl bişeysin?
Tek kelimeyle Harikaaa..![]()
![KK17 :17: :17:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk17.gif)
![KK17 :17: :17:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk17.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim cnmSen nasıl bişeysin?
Tek kelimeyle Harikaaa..![]()
Kııız çok tatlı olmuşlar yaaaaaaaaaaadün gece ki sıkıntının eseri iğnedenlik ve düğünde kullanacağım kadehler nasıl olmuş kızlar tamamen evdeki malzemeleri bir araya getirerek yaptım
Eki Görüntüle 675077
fotoyu gece 1 de çektim idare edin canlarım damat kadehime siyah kurdeleden birde papyon yapacağım![]()
dün gece ki sıkıntının eseri iğnedenlik ve düğünde kullanacağım kadehler nasıl olmuş kızlar tamamen evdeki malzemeleri bir araya getirerek yaptım
fotoyu gece 1 de çektim idare edin canlarım damat kadehime siyah kurdeleden birde papyon yapacağım![]()
canım koltuklarınız hayırlı olsun karşılıklı olarak her ikinizin de istedikleri olursa daha huzurlu mutlu olursunuz:) sarı kırmızı olmasıda ayrı bir güzel olmuş. güle güle kullanın canım
Gamzeciiiim ayy tam telaş vakitlerin desenekızlar bugün tam 1 ay kaldı heyecan yok diyordum ama yavaş yavaş heyecan başladı daha halılarım alınacak bu pazar evim temizlenecek diğer haftalar eşyalarım gelecek çeyizim yazılacak baya bir koşuşturmam var evime dekorasyon amaçlı hiç bir şey almadığımı fark ettim mumlar mumluklar almayı planlıyorum kendim süs yapıyorum evime ama yetişmeyecek evde oturamıyorum ki otursam da yorgunluktan uyuyorumbenden son habrler şimdilik bunlar kızlar içimden geldi paylaşmak istedim sizlerle
bu arada dış mekan fotosu çektiremiyeceğime dün gece karar verdim çünkü dışarıda ve güneşte gözlerimi kısan bir insanım gözlüksüz çok zor bakarım kaşlarımın arasını çatıyorum ben bunları hiç düşünmemiştim galiba sütudyo çekimi yaptıracaz![]()
öncelikle klozet takımın çok şık renklerde güzel güle güle kullan
gel gelelim gelinliğe:)
çok çok beğendim bana hitap eden bir tarzı var:) hem sade hem asil gereksiz gözü yoran süslemeler yok. belindeki süsü yeterli olmuş güzel de bir hava katmış
güle güle aşkla giy umarım o gün hayatının en güzel günlerinden olur![]()
kESİNLİKLE BU ÇOOOK DAHA GÜZEL TAAAM PRENSES OLUCAKSIN HAYATIM YAAAAAAAAAAAyeni gelinliğim kızlar
Eki Görüntüle 677761 Eki Görüntüle 677762 Eki Görüntüle 677763 Eki Görüntüle 677764
gamzecim gelinliğin çok tatlı hayırlısı ile mutlu mutlu giymek nasip olsun canım