kızlar bugün yemek odamla yatak odamı da aldık istediğim tarz şeyler olmadı ama yine modern çizgilere sahip eşyalar beğendim gayet kaliteli ürünler fotolarını nette bulamadım pazartesi günü telefonumdan atarım neden tarzının dışına çıktın diye sorarsanız ah karışanım çok anacım benim beğendiklerim ev eşyasımı olurmuş ağır bişiler almam lazım mış hatta bugün halamlar çeyizlerime teker teker açtılar afedersiniz bir suratıma tükürmedikleri kaldı kız çeyizi böylemi olurmuş diyolar aldığım nevresimleri mutfak takımlarını salon için aldığım örtüleri hiç beğenmediler onlara göre allı pullu şeyler çeyiz oluyor ya
![KK31 :31: :31:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk31.gif)
ya ben sadeliklten hoşlanıyorum diyorum misafir gelse böyle mi ağırlıyacaksın diyolar sinir oldum başımda anne baba olmayınca karışan görüşen çok oluyor işte kızlar bende ani bir kararla gelinlik diktirmeye karar verdim aldığım gelinliği iade ettim bende biraz şımarıklık yapacam artık gönlüme göre gelinlik diktirecem banane
![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
allah sonumu hayır etsin kızlar kafayı yememe çok az kaldı diğer yazılarımda belki peşin hükümlü olduğumu düşünmüşsünüzdür ama bakın nelerle uğraşıyorum hiçbirşeyim gönlüme göre olmayacak galiba hep başkalarınımı mutlu edecem ben anlamadım
dua edin kızlar şu bir ay sorunsuz geçsin ha bide gelin hamamı çıkardılar başıma
ben çalışıyorum izin alamıyorum dedikçe iş açtılar başıma ve kayınvalideme takmış durumdalar kadında çalışıyor izin alamıyor izinlerini düğüne kına gecesine çeyiz yazmaya falan saklıyor ama gelde evde oturan koca beklemeye alışmış halalarıma sor sabır allahım sabır sabredecem kızlar az önce nişanlımla konuştum böyle böyle konuşuyo halamlar diye aman ağızlarına laf vermeyelim dedim tamam bir ay dayan diyo kıyamam ya onunda desteği olmasa kafayı yiyecem valla