SOLGAR Omega 3 çok pahalı...

hyszfstk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2011
56
0
36
İzmir
Dokt.r balık yiyor musun diye sordu, kem küm deyince "SOLGAR Omega 3" yazdı. Onu da sigorta karşılamıyor, fiyatı da 72 tl. Bu ilacın aynı işlevini yapan daha ucuz bir marka yok mu acaba? Ya da balık yemeye başlasam aynı işlevi görür, değil mi?

Son düzenleme:
marincap var o da omega 3 hapı fiyatı da uygun

Marincap aldık ama çok fiyat farkı var, solgar ile aynı etkiyi yapacak mı şüphelendim biraz. Solgar'ın 60 kapsüllük hali 72 tl, marincap'in 60 kapsüllük hali 13,5 tl.

Doktoru tarafından "Marincap" yazılan varsa veya konu ile ilgili bilgisi olanlar varsa yardımlarını bekliyoruz...

marincap yazılan çok kişi biliyorum ama içerikleri aynı değil tabii.Solgardakinde kaçlık kullanıyorsun bilmiyorum ama EPA ve DHA değerlerine bakarsan anlarsın farkı.Marincapta bu iki değer epey düşük.Bir de solgar benim bildiğim balığın karaciğerinden elde ediliyor,hamilelikte sorun olabilir belki.Balığın vücudundan elde edilen şuan senin için daha iyi olur.O da GNC'de var.Ben onu kullanıyorum.

Kullanmaya başlamadık daha, yeni başlayacağız işte. Doktor 700 mg'lık solgar yazdı, bizim aldığıımız 500 mg'lık marincap. EPA ve DHA değerlerine eczanede baktık, dediğiniz gibi solgardan daha düşük. GNC'ye de bakarız artık.

Bence doktoruna sormadan başka bişey kullanma.Bunun yerine başka ne önerirsiniz diye sor açık açık.Ben hamilelğimde balık yağı hiç içmedim balık da haftada 1 ya yedim ya yemedim.Hiç de bişey olmuyo merak etme.

Balık çok yiyemiyorum ben de aslında, inşallah bir şey olmaz.

amwayin nutriway omega3ünü kullanıyorum
ben de epey araştırdım
oranları olarak en iyisi olarak bunu gördüğümden bunu aldım
yalnız bu da oldukça pahalı 90 kapsül 80 tl civarıydı sanırım

ben tüp bebek yaptırdım ve 12 hafta bitince tüp bebek ilaçlarını keserek elevit vitamin hapı ile EFA marka balıkyağı hapını verdi 30tanesi 25tl hiç daha iyisi veya daha ucuzu varmı diye araştırmadım o benim bebek sahibi olmamı sağlayan doktor ve ona sonuna kadar güveniyorum

Doktoruna güvenirsin tabiki ama reçeteye değil de markanın yazılı olduğu hazır kağıtlara yazınca sanki bir çıkarı var gibi geliyor bana. Üzerine de kaşesini basıyor, sanki o ilaçtan ne kadar çok kişiye aldırırsa o firma da o doktora ona göre bir şeyler veriyor gibi...

günde 3 tane ceviz yemek omega 3 ihtiyacını zaten karşılıyor. Ben ceviz yemekten bıkınca solgar marka omega 3 aldım ama balığın neresinden yapılıyor bilmiyorum. en iyisi hergün almamak herhalde.. Fazlası kanı sulandırıyor. Benim gibi plasentası aşağıda olup da kanama riski olanların dikkatine..

Banada Dr solgari verdi. Ben de araştırdım. Bı kere her balık yagi Omega 3 ü aynı oranda barındırıyormuş. Çünkü balığın soğuk su balığı olması gerekirmiş. Buda anca okyanus balığı olmasıyla mümkün. Çünkü balıklar soğuk suda Omega yağını üretilmiş vucutları. Solgarda bunun en yüksek düzeyde olduğu balık yagi o yüzden pahalı. Hatta markaların olduğu bı tablo vardı orda gormuştum şimdi bulamadım.
Bu arada bizim yediğimiz balıklarında soğuk su balığı olmadıgı konusunda dikkatinizi çekerim. Yani biz ne kadar balık yedekte öyle ahım şahım Omega almış olmuyoruz. Bence egerki cok zorda degilseniz paraya cok takılmadan en azından hamilelikte bu hapı içmelisiniz.

omega 3 en çok son 3 ayda önemliymiş bebeğin sinir sistemi o zaman gelişiyormuş
cevizde de bol omega3 olduğundan her gün balık yiyemesem de hergün 2-3 tane ceviz yiyorum
son 3 ayda ise zaten kışa gelir ve balık bol olur bol tüketiriz diye düşünüyorum ama hap olarak almayı düşünürsem de fish body oil yazmasına dikkat etmeliymişiz

ayrıca semizotu da omega3 açısından zenginmiş yoğurtlu salatasını yapıp yersek kalsiyum da almış oluruz :)

Son düzenleme:
Kızlar en İyisi Efa Daily New life markasının ürünü İfos ödülü almışlar dünya çapında onaylı. doktor arkadaşım söyledi. hamile olan olmayan herkese öneriyorlar.Her gün 1tane alıyorum ben.

Kızlar en İyisi Efa Daily New life markasının ürünü İfos ödülü almışlar dünya çapında onaylı. doktor arkadaşım söyledi. hamile olan olmayan herkese öneriyorlar.Her gün 1tane alıyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…