Kontakt Lens Soleko queen lens

BeyazPerim

Vay anası ya =)
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2008
11.895
18
Soleko queen kullan var mı rainbow bazı lenslerini degistirmişler o yuzden soleko almayı dusunuyorum ...soleko şatışını yapan çok fazla sitede bulamadım

üsteki renk yeni galiba

ben çok araştırmıştım bunu. türkiyede yok ama yurt dışında numaralıları hatta astigmat toric lensleri bile var. fakat orta boşlukları çok büyü geldi bana.

opuyorumnanaktan
ben çok araştırmıştım bunu. türkiyede yok ama yurt dışında numaralıları hatta astigmat toric lensleri bile var. fakat orta boşlukları çok büyü geldi bana.

evet cnm t.c de bir tek operde satılıyor orada da numaralıları yok ...yurtdısında da t.c ye gonderim yapan dogru düzgün site bulamadım eger biliyorsan soylebilir misin

livciğim soleko ,rainbowla aynı değil mi.?.
sadece adı bizde değişmiş..
ben öyle biliyordum.
yanılıyor muyum?...

livciğim soleko ,rainbowla aynı değil mi.?.
sadece adı bizde değişmiş..
ben öyle biliyordum.
yanılıyor muyum?...

tatlım evet öyle galiba ama rainbow verdelerini degiştirmiş simdiki verdelerin çok cart ve kötü bir rengi var =( soleko serisini degiştirmediyse onlardan almak istiyorum

bu lens için sölemiştım bıldırcınım ...bazı lenslerde koyu gozlerde muthıs duruyo bılıosun :ecrin_bebek:

Freshlook en iyisi diyorlar ve turkuaz mavisi, yeşil göz kalemiyle harika gidiyor

Soleko queen bildiğimiz rainbow değil mi? ıkisi aynı marka farklı bölgelerde farklı isimle satılıyor diye biliyordum ben.

meraba ben solotica topazio aldım ve cok acık geldı bana rengı degıstırme ımkanım yoktur dımı mel rengıyle falan

akitracımm o renk çok hoşuma gitti .. solekonun t-blue ..
nereden alabiliriz bu lensi ..
daha fazla fotosu varmı bayıldım onaa ..

kızlar solekonun t-blue suna bayıldımmmm ..
9-12 aylıkları 200 tl nette baktım ..
ama renk olarak t-blue demek yeterlimii..
kullanan arkadaşlar lütfeenn foto ekleyinn ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…