Kontakt Lens Soleko queen lens

kızlarr bayıldım ben bunaaaa ..
gerçekten böyle duruyorsa süperrr ..
yardım lütfenn ..
deneyebileceğimiz bi yer varmı kii..
bu lensin diğer renkleride böyle güzel duuyomu acaba foto da bulamadım =(

bilemiyorum ki cnmm üstteki fotolar kiki diye bir arkadaşa ait o eklemiş te onuda bulamadım =( onun sölediğine göre t-blue soleko bu lens .. telefon ediyorum getiriyorlar yazmışş ..
ama ben bayıldım bu görüntüsünee ..

canlar netten sipariş verebilirsiniz bazı sitelerde satılıyor bu lens yerimseniben

evet tatlım biliyorum o siteyi ama bana orası pahalı geldi bir de 3 aylık diyor normalde soleko queen 1 senelik degil mi ? solotica için bile 6 aylık lens demiş nedense o site pek güvenilir gelmedi

cnm tam olarak fiyatı nedir bu lenslerin ben pearl'ı çok beğeniyorum.bi bilgin varmı?

selam arkadaşlar foruma henüz bir kaç saat önce katıldım yıllardır renkli lens kullanırım soleko renkli lensler türkiyede satılmıyor opmer optık te satılan ürünler sahte rainbow ları soleko diye yüksek fiyatlara satıyor artı lensler geldiğinde son kullanma tarihi olarak sadece 9 ay ı kalmış oluyor zaten şişenin içine baktğımda minik tüyler vardı suyun içinde bu demek oluyor ki lens önceden hava ile temas etmiş. bu insansdan uzak durun tam bir dolandıcı ....

selam arkadaşlar foruma henüz bir kaç saat önce katıldım yıllardır renkli lens kullanırım soleko renkli lensler türkiyede satılmıyor opmer optık te satılan ürünler sahte rainbow ları soleko diye yüksek fiyatlara satıyor artı lensler geldiğinde son kullanma tarihi olarak sadece 9 ay ı kalmış oluyor zaten şişenin içine baktğımda minik tüyler vardı suyun içinde bu demek oluyor ki lens önceden hava ile temas etmiş. bu insansdan uzak durun tam bir dolandıcı ....
O siteyi ben de görmüştüm araştırırken. Hatta tr'de başka soleko satan yer olmayınca almayı düşünmüştüm. Sonra fark ettim yurtdışı lens sitelerindeki fiyatın 3 katına hem de sadece tek bir lens satıyorlar. Normalde soleko lensler çift şeklinde satılıyor her yerde yani 1 çift lensi normal fiyatın 6 katına satıyorlar. Üstelik soleko 3 aylık bir lens iyi kullanılırsa 6 ay dayanıyor. Bu sitede 1 yıllık lens diyor. Bu yüzden güvenilir bulmayıp almamıştım ordan. Şimdi yazdıklarını okuyunca almadığıma sevindim :))

O siteyi ben de görmüştüm araştırırken. Hatta tr'de başka soleko satan yer olmayınca almayı düşünmüştüm. Sonra fark ettim yurtdışı lens sitelerindeki fiyatın 3 katına hem de sadece tek bir lens satıyorlar. Normalde soleko lensler çift şeklinde satılıyor her yerde yani 1 çift lensi normal fiyatın 6 katına satıyorlar. Üstelik soleko 3 aylık bir lens iyi kullanılırsa 6 ay dayanıyor. Bu sitede 1 yıllık lens diyor. Bu yüzden güvenilir bulmayıp almamıştım ordan. Şimdi yazdıklarını okuyunca almadığıma sevindim :))
kesinlikle lensi şişesinden çıkardıgımda içinde minik tüy parçaları vs vardı :KK43:

raionbow ile renkleri hemen hemen aynı rainbow un elitline serisinden açık gri rengini kullanıyordum ancak son üretimlerinde rengi bozmuşlar buz mavisi renk veren lens şimdi korku filmlerinde ki beyaz gözler gibi duruyor işin kötüsü çok severek kullandığım bir lens di ne yapıcam bilmiyorum kaç gündür araştırıyorum ama yurtışından nasıl alırım nasıl hallederim hiç bilmiyorum :KK43:

X