- 26 Haziran 2008
- 873
- 0
- 39
-
- Konu Sahibi BeyazPerim
seloko doku olarak nasıl hangi lense benziyor
evet tatlım biliyorum o siteyi ama bana orası pahalı geldi bir de 3 aylık diyor normalde soleko queen 1 senelik degil mi ? solotica için bile 6 aylık lens demiş nedense o site pek güvenilir gelmedi
aslında çok koyu kahve gözlerde lensler daha iyibütün lensler öyle ki tatlım ...açık renk gözlerde harikalar yaratıyorlar opuyorumnanaktan
O siteyi ben de görmüştüm araştırırken. Hatta tr'de başka soleko satan yer olmayınca almayı düşünmüştüm. Sonra fark ettim yurtdışı lens sitelerindeki fiyatın 3 katına hem de sadece tek bir lens satıyorlar. Normalde soleko lensler çift şeklinde satılıyor her yerde yani 1 çift lensi normal fiyatın 6 katına satıyorlar. Üstelik soleko 3 aylık bir lens iyi kullanılırsa 6 ay dayanıyor. Bu sitede 1 yıllık lens diyor. Bu yüzden güvenilir bulmayıp almamıştım ordan. Şimdi yazdıklarını okuyunca almadığıma sevindim :))selam arkadaşlar foruma henüz bir kaç saat önce katıldım yıllardır renkli lens kullanırım soleko renkli lensler türkiyede satılmıyor opmer optık te satılan ürünler sahte rainbow ları soleko diye yüksek fiyatlara satıyor artı lensler geldiğinde son kullanma tarihi olarak sadece 9 ay ı kalmış oluyor zaten şişenin içine baktğımda minik tüyler vardı suyun içinde bu demek oluyor ki lens önceden hava ile temas etmiş. bu insansdan uzak durun tam bir dolandıcı ....
kesinlikle lensi şişesinden çıkardıgımda içinde minik tüy parçaları vs vardıO siteyi ben de görmüştüm araştırırken. Hatta tr'de başka soleko satan yer olmayınca almayı düşünmüştüm. Sonra fark ettim yurtdışı lens sitelerindeki fiyatın 3 katına hem de sadece tek bir lens satıyorlar. Normalde soleko lensler çift şeklinde satılıyor her yerde yani 1 çift lensi normal fiyatın 6 katına satıyorlar. Üstelik soleko 3 aylık bir lens iyi kullanılırsa 6 ay dayanıyor. Bu sitede 1 yıllık lens diyor. Bu yüzden güvenilir bulmayıp almamıştım ordan. Şimdi yazdıklarını okuyunca almadığıma sevindim :))