- 6 Haziran 2012
- 1.178
- 890
- 123
- Konu Sahibi elmadilimi
Canım ben 26 yaşındayım şimdi :) liseye başladığımda daha hızlı yazmaya başladık ve elimi degistiremiyordum sol elimde kaldı kalem :)Peki yazarken değiştiriyor musun kalemi tuttuğun elini? Yani bir süre boyunca öğretmeni solu ya da sağı ile çalıştırırsa acaba baskılanmış mı olur diğer eli? Yoksa ne olursa olsun her iki elini de kullanabilir mi zaman geçse de?
Şimdi her iki elini de kullanabiliyor musun mesela? Yoksa köreldi mi biri?
Öğretmeninin sağ ve sol elini değiştirmesi bilmiyorum benim de degistiriyorlardi ben böylece sağ elle de yazmaya başladım degistirmeselermis yazamazmışım:) çünkü sol elle karalayıp ciziyomusum hep okuldan öncede...
Her iki elini yazıda bi yere kadar kullanır bence kaldiki zaten iş hayatına atılımı gereksiz bence iki elinize yazıda kullanması ama diğer geri kalan bütün şeylerde iki elini kullanması çok avantajlı olur oğlunuz için bende küçükken yemeği sol elimle yermişim hep sağ el hep pasif ama bir süre sonra zorlamışlar sağ el için şimdi sağ elle de sol elle de yemek yesem yiyebilirim..
Mesela sağlaklar sol elle bıçak kullanamazlar ve sağ elle çatalla yiyemezler bense bir tek bıçağı sağ elle kullanmakta zorlanıyorum :) geri kalan hiçbirşeyde sıkıntı yok :)