Sol kasık ağrısı gebelik belirtisi mi?

Adetin geciktiyse kan tahlili yaptır en azından o net sonuç verir

Gecikmenin dördüncü günü yaptım negatif çıktı bugün 8.gün ve adet olmadım daha.Cuma gününe kadar bekleyeceğim.

Acelen ne bekle birkaç gün.Adet olursan zaten hamile drğilim dersin ama olmazsan da en azından test te pozitif çıkması için zaman kazanmış olursun canım
Haklısın da işte bu heyecanla zor geçiyor zaman. Bütün gece testler yaptım rüyamda hepsi de pozitifdi ama yine de inanmıyordum

Çok iyi yaaRabbim tez zamanda hamile kalmayı nasip etsin ve inşallah hamilesindir

Benim de ilk gecen ay kimyasal yasadim cok korkuyorum tekrarlamasindan. InsAllah pozifif bilgiler paylasiriz :) senin iki gun kalmis bir erken gebelik testi yapabilirsin gibi geldi bana :)
Kimyasal olduğunu nasıl anlıyosunuz? Benim bir önceki reglim çok tuhaftı. İlk iki gün açık kırmızıydı sonra 3. Gün parçalar vardı 4. Gün kahve rengine lekeler vardi hafif sonra bitti. Normalde yoğun koyu kan gelir. Kimyasalmı yaşadım acaba

Ben beta hcgmın dususuyle doktordan duydum kımyasal gecırdıgımı reglın 10. gecıkme gununde de kanamam basladı normal regl kanaması ıle aynıydı azıcık parcalar vardı. 6-7. günler çok az kahverengı lekeler geldı ve sonrasında bıttı. doktora gıttım tamamen temızlenmıs rahmın ıncelmıs dedı

Anladım canım sağol. Demekki kendimiz anlamayabiliriz normal adet gibiyse. Doktora gitmemiştim ben bilemiyorum kendimde ne oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…