Adetin geciktiyse kan tahlili yaptır en azından o net sonuç verirKızlar merhaba.Dün adet olmam gerekiyordu ama olmadım.Dün başlayan bugün de devam eden sol kasık ağrısı var ağrı ayaklarıma ve belime vuruyor.Göğsümde çok nadir ağrı oluyor bir de kısa süreli baş dönnesi oluyor .Gebelik olabilir mi acaba.Negatif çıkar diye test yapamıyorum çünkü 17 aylık evliyim ve ilk günden beri korunmadığımız halde hiç gebelik olmadı.Bu ay hayıt hapı kullandım acaba etkisi oldu mu diyorum.Cevap verirseniz çok sevinirim
Adetin geciktiyse kan tahlili yaptır en azından o net sonuç verir
Haklısın da işte bu heyecanla zor geçiyor zaman. Bütün gece testler yaptım rüyamda hepsi de pozitifdi ama yine de inanmıyordumAcelen ne bekle birkaç gün.Adet olursan zaten hamile drğilim dersin ama olmazsan da en azından test te pozitif çıkması için zaman kazanmış olursun canım
Haklısın da işte bu heyecanla zor geçiyor zaman. Bütün gece testler yaptım rüyamda hepsi de pozitifdi ama yine de inanmıyordum
Gerçekten can sıkıcı bir süreçmişÇok iyi yaaRabbim tez zamanda hamile kalmayı nasip etsin ve inşallah hamilesindir
Kimyasal olduğunu nasıl anlıyosunuz? Benim bir önceki reglim çok tuhaftı. İlk iki gün açık kırmızıydı sonra 3. Gün parçalar vardı 4. Gün kahve rengine lekeler vardi hafif sonra bitti. Normalde yoğun koyu kan gelir. Kimyasalmı yaşadım acabaBenim de ilk gecen ay kimyasal yasadim cok korkuyorum tekrarlamasindan. InsAllah pozifif bilgiler paylasiriz :) senin iki gun kalmis bir erken gebelik testi yapabilirsin gibi geldi bana :)
Ben beta hcgmın dususuyle doktordan duydum kımyasal gecırdıgımı reglın 10. gecıkme gununde de kanamam basladı normal regl kanaması ıle aynıydı azıcık parcalar vardı. 6-7. günler çok az kahverengı lekeler geldı ve sonrasında bıttı. doktora gıttım tamamen temızlenmıs rahmın ıncelmıs dedıKimyasal olduğunu nasıl anlıyosunuz? Benim bir önceki reglim çok tuhaftı. İlk iki gün açık kırmızıydı sonra 3. Gün parçalar vardı 4. Gün kahve rengine lekeler vardi hafif sonra bitti. Normalde yoğun koyu kan gelir. Kimyasalmı yaşadım acaba
Anladım canım sağol. Demekki kendimiz anlamayabiliriz normal adet gibiyse. Doktora gitmemiştim ben bilemiyorum kendimde ne olduBen beta hcgmın dususuyle doktordan duydum kımyasal gecırdıgımı reglın 10. gecıkme gununde de kanamam basladı normal regl kanaması ıle aynıydı azıcık parcalar vardı. 6-7. günler çok az kahverengı lekeler geldı ve sonrasında bıttı. doktora gıttım tamamen temızlenmıs rahmın ıncelmıs dedı
Gerçekten can sıkıcı bir süreçmişallah isteyen herkese en yakın zamanda en sağlıklısını bağışlasın
rica ederim canım doktora gıtmesem kesınlıkle anlamazdım ben en fazla çok üşüttüm galiba derdim kendi kendime.Anladım canım sağol. Demekki kendimiz anlamayabiliriz normal adet gibiyse. Doktora gitmemiştim ben bilemiyorum kendimde ne oldu
Hmm umarım dilediğiniz gibi olurGecikmenin dördüncü günü yaptım negatif çıktı bugün 8.gün ve adet olmadım daha.Cuma gününe kadar bekleyeceğim.