- 1 Kasım 2024
- 516
- 194
ben adet oldum umarım bır sağlık sorunun yoktur canımKan verdim negatif çıktı ve adet olmadım hala 10. günde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben adet oldum umarım bır sağlık sorunun yoktur canımKan verdim negatif çıktı ve adet olmadım hala 10. günde
ben adet oldum umarım bır sağlık sorunun yoktur canım
Hic sorma kuzum benim testim bile pozitif cikti. Hic bisey anlamadim acaba yine mi kimyasal gecirdim dedim. Biz kendimizi psikolojik olarak deli ettik herhalde anlmadim yaÇok canım sıkkın o kadar emindim ki hamile olduğumdan .Vücudum dalga geçti benimle Beyaz ve şeffaf kremsi akıntı da mı psikolojik ti
Hic sorma kuzum benim testim bile pozitif cikti. Hic bisey anlamadim acaba yine mi kimyasal gecirdim dedim. Biz kendimizi psikolojik olarak deli ettik herhalde anlmadim ya
Hic sorma kuzum benim testim bile pozitif cikti. Hic bisey anlamadim acaba yine mi kimyasal gecirdim dedim. Biz kendimizi psikolojik olarak deli ettik herhalde anlmadim ya
Yorumlarınızı okudum da sonuç ne oldu acaba test yaptırdınız mı
kan testi değil kuzum evde gebelık testı yapmıstım. yalancı pozıtıfmıs şuan yaşadığım bildiğin regl kanaması yaSenin testin pozitif çıktıktan sonra mı adet oldun.Doktora gittin mi peki.Çünkü hamile olup kanaması olan çok kişi var
kan testi değil kuzum evde gebelık testı yapmıstım. yalancı pozıtıfmıs şuan yaşadığım bildiğin regl kanaması ya
kan testi değil kuzum evde gebelık testı yapmıstım. yalancı pozıtıfmıs şuan yaşadığım bildiğin regl kanaması ya
e peki muayenede ultrosanda bebege dair bisey gozukmedi mi baya gecikti cubku. Kan testi falan da mi istemedi ay cok merak ettimmDoktora gittim bugün.Ultrasonda kist gözükmedi sorun teşkil edecek bir durumda gözükmüyor dedi doktor.İlaç verdi eğer gebelik varsa bebeğin tutunması na yardımcı olur yoksa sa adetini söktürür dedi.
e peki muayenede ultrosanda bebege dair bisey gozukmedi mi baya gecikti cubku. Kan testi falan da mi istemedi ay cok merak ettimm
Bizde bir buçuk yıllık evliyiz hiç korunmadık . Bu aynı sol kasığıma ağır göğüsler çok sıcaktı adete dörtgün var aman test yapmayım derken bugün dayanamadım yaptım sonuç hüsran ama olmadığından emindim işte yine heyecan yaptım tabi . Net birşey öğrenmek istiyorsan test yapabilirsinKızlar merhaba.Dün adet olmam gerekiyordu ama olmadım.Dün başlayan bugün de devam eden sol kasık ağrısı var ağrı ayaklarıma ve belime vuruyor.Göğsümde çok nadir ağrı oluyor bir de kısa süreli baş dönnesi oluyor .Gebelik olabilir mi acaba.Negatif çıkar diye test yapamıyorum çünkü 17 aylık evliyim ve ilk günden beri korunmadığımız halde hiç gebelik olmadı.Bu ay hayıt hapı kullandım acaba etkisi oldu mu diyorum.Cevap verirseniz çok sevinirim