Sol kasık ağrısı gebelik belirtisi mi?

Çok canım sıkkın o kadar emindim ki hamile olduğumdan .Vücudum dalga geçti benimle 😞Beyaz ve şeffaf kremsi akıntı da mı psikolojik ti😞

Agnucaston kullandım ondan kaynaklandı kullanmaz olaydım.inşallah kalıcı hasar bırakmadı bende

Çok canım sıkkın o kadar emindim ki hamile olduğumdan .Vücudum dalga geçti benimle 😞Beyaz ve şeffaf kremsi akıntı da mı psikolojik ti😞
Hic sorma kuzum benim testim bile pozitif cikti. Hic bisey anlamadim acaba yine mi kimyasal gecirdim dedim. Biz kendimizi psikolojik olarak deli ettik herhalde anlmadim ya

Acısını da eşimden çıkarmaya çalışıyorum adama tavır yapıyorum .Onun ne suçu günahı varsa artık 😕

Senin testin pozitif çıktıktan sonra mı adet oldun.Doktora gittin mi peki.Çünkü hamile olup kanaması olan çok kişi var

Doktora gittim bugün.Ultrasonda kist gözükmedi sorun teşkil edecek bir durumda gözükmüyor dedi doktor.İlaç verdi eğer gebelik varsa bebeğin tutunması na yardımcı olur yoksa sa adetini söktürür dedi.

Doktora gittim bugün.Ultrasonda kist gözükmedi sorun teşkil edecek bir durumda gözükmüyor dedi doktor.İlaç verdi eğer gebelik varsa bebeğin tutunması na yardımcı olur yoksa sa adetini söktürür dedi.
e peki muayenede ultrosanda bebege dair bisey gozukmedi mi baya gecikti cubku. Kan testi falan da mi istemedi ay cok merak ettimm

Kızlar merhaba.Dün adet olmam gerekiyordu ama olmadım.Dün başlayan bugün de devam eden sol kasık ağrısı var ağrı ayaklarıma ve belime vuruyor.Göğsümde çok nadir ağrı oluyor bir de kısa süreli baş dönnesi oluyor .Gebelik olabilir mi acaba.Negatif çıkar diye test yapamıyorum çünkü 17 aylık evliyim ve ilk günden beri korunmadığımız halde hiç gebelik olmadı.Bu ay hayıt hapı kullandım acaba etkisi oldu mu diyorum.Cevap verirseniz çok sevinirim 🙏
Bizde bir buçuk yıllık evliyiz hiç korunmadık . Bu aynı sol kasığıma ağır göğüsler çok sıcaktı adete dörtgün var aman test yapmayım derken bugün dayanamadım yaptım sonuç hüsran ama olmadığından emindim işte yine heyecan yaptım tabi . Net birşey öğrenmek istiyorsan test yapabilirsin

X