Şoktayım..(okuyun lütfen)

Allah yardımcınız olsun,selamet versın..

Kıyamam allah hidayet versin. Senn konusunca alttan al bıraz, evinize gıdınce hersey düzelecek bak Insallah umudunu kaybetme. Allaha dua et allah esinin kalbine senın sevgını bıraksın ara yada mesaj at soyle yuvamıza bır sans verelim yavrumuz ıcın bak ne dıcek.

Ar
aradım ağzını aradım konuşalım dedim ama hiç oralı olmadı. Hiç merak etmiyor. Cok caresizm benm işyerimde herkes eşimi bilir. Şimdi ben nasıl söylüyeceğim ayrılıcaz diye. Söylerim diyelim olduki barıştık kötü bir durum. Patronum yanmda iş arkadaşlarım sorucaklar neden ayrıldın falan ne bileyim ben kaldıramam yakıştıramıyorum kendime. O yüzden başka bir yerde iş aramam lazım kızıma bakmam lazım bezi maması işten ayrılmak istemezdim ama öyle olucak. Annemlerede yük olmak istemiyorum ev almam lazım kızım için ilerde sokakta kalmayalım ne bileyim kiralardadolaşmayalım. Nasıl yapıcam bilmiyorum

Cnm birden kendi yaşadıklarımı okudum sandım nerdeyse buna benzer şeyler yaşadım bizde alt üst oturuyoruz
Aşırı derece çooookk kavgamız olurdu bu konuda yok aşaya indin mi inmedin mi
Vs vs...
Sonuç ne en son kriz geçirtti
Ne zaman oraya gitsem çıkıp annemgilede giderim filan dedim farkındamısın hep ailen yüzünden tartışıyoruz dedim bide bnm KV çoook kıskanç oğlundan kıskanıyo beni
Biz aileleri saf dışına bırakınca herşey yoluna girdi
Ama Sizinkiler in yaptığı ağır olmuş ne ara ne de sor seninki tamamen kuzuymuş
Keşke en başta birazcık çekseydiniz kendinizi
Boşuna üzülmeyin hiç bişe kaybetmezsiniz

Bide geri dön filan derse o evden taşınırsanız kabul edin şimdi annesi babası yanında olduğu için sorumluluk almak istemiyo olabilir

aynı apartmanda oturmak hata aslında..
ailenin çok iyi olması gerekiyor aynı apartmanda oturmak için..

başka yere taşınsaydınız bu tür sorunlar çıkınca neyse olan olmuş. belki pişman olur, özür diler
sen adım atma bence,sabret

aynı binada orurunca mecburmuş gibi bekliyolar

e eşinizde evlilik algısı eşe ilgi anlayış kavramı oluşmuyo.

emin ol annesi babası şikayet ettiğinde seni savunuyodur ama sadece sussunlar diye erkekler problemi sevmiyolar.

çünkü hayat boyu çamaşır yıkanıyo temizliği yapılıyo vs vs herşey hep hazır onlara göre hayatta tek şey askerlik.

oyüzdende aynı anıyı hayatboyu anlatıp duruyolar.

o evden taşınmadan ailesi senden özürdilemeden enfazla haftada 1 kez ailesiyle görüşme garantisini almadan barışma.

Aradın ne,soyledin?
aradım ağzını aradım konuşalım dedim ama hiç oralı olmadı. Hiç merak etmiyor. Cok caresizm benm işyerimde herkes eşimi bilir. Şimdi ben nasıl söylüyeceğim ayrılıcaz diye. Söylerim diyelim olduki barıştık kötü bir durum. Patronum yanmda iş arkadaşlarım sorucaklar neden ayrıldın falan ne bileyim ben kaldıramam yakıştıramıyorum kendime. O yüzden başka bir yerde iş aramam lazım kızıma bakmam lazım bezi maması işten ayrılmak istemezdim ama öyle olucak. Annemlerede yük olmak istemiyorum ev almam lazım kızım için ilerde sokakta kalmayalım ne bileyim kiralardadolaşmayalım. Nasıl yapıcambilmiyorum

Defalarca affetmissin..her evde tartisma olur cözulür fakat olay buyuyup ailelere yansidi mi bence affi olmamal cunku kimse kolay kolay o duruma gelmez sizin evliliginiz bitmis ve evladini görmeye bile gitmeyen bi adam esiniz..hayir bu nasil bi merhamet eksikligidir ben hamileyim esim bebegi gormeden ozledigini bunun nasil tuhaf bi his oldugunu anlatiyor dogumdan sonra ailemin yanina gidecegimi isinden dolayi gelemezse sorun olmicagini soyledim bebegimizi cok ozlerim gidelim berabrr ama uzatmayalm dedi yani simdiden ayrilik kotü geliyor siz cocugunuza bakin bu adamdan hayır gelmez..

Bosanmak kadar normal ne olabilir ki kimseye cevap vermek zorunda degilsinz kimseyi ilgilendirmez

O adamla kesinlikle bi alakan olmasın şu saatten sonra.
Adam annemi evden kovmuş, sana şiddet uygulamış, çocuk sanki başkasının çocuğı gibi davranıyor. Annesiyle babası apayrı cinsler. Öyle anne babadanda böyle adam çıkmış işte meydana. Yazık etme kendine. Barışma bi daha bu adamla. Düzelmeyecek hiç bi zaman çünkü. Gençsindir daha diye düşünüyorum. Niye böyle insanlarla kendini kahredesin ki ?

senin ozel hayatin ne patronunu nede is arkadaslarini ilgilendirir

C
Bence arkadaşları bosver sonucta senın yol arkadasın o, cok merak ediyorum ses seda var mı?
Cnm aradı konuşalım dedi görüştük bebeğimizle konuştuk sonuç olarak babasının öyle demek istememiş az boklu değilsiniz lafı babamla kimseyle konuşma diyor 3 sahışlarla uğraşmayalım biz kendi başımıza ayaklarımızn üzerinde durakım diyor düşün dediklerimi ayrılmak istemiyor ben evi terketip gelmişim o yüzden kızmış ben anneni kovmadım diyor of karıştı olanlarda beni yıprattı sağlıklı düşünemiyorum

Kıyamam sana deryanın.Aynı durumu ben de yaşadığım ıcın senı cok ıyı anlıyorum. Eşine bir sans ver yavrun için bile olsa sans ver derim ben.lütfen arada buraya yaz haber ver ınan aklımdasın herzaman. Çocuklarımız cok masum ınan yarın anneden ayrı babadan ayrı bır köşesi buruk olacak, her daim ıcınde bır eziklik olacak.biraz dusun derım bosver boşan diyenlere kulak asma. Yarın sen yanlız kalacaksın cocugun babasız kalacak yada cocugun annesiz kalacak.allah yardımcın olsun. Guzel haberini bekliyorum

Ayrı bir eve cikmazsaniz bence düzelmeniz zor kvniz çok inanılmaz oyuncu potansiyeli var yalan söylüyor abartıyor bence tehlikeli yapmadığınız şeyler üstünüze kalabilir esiniz çok güven vermiyor daha önce söylediğini inkar etmesi tuhaf hata yaptım dese özür dilese daha iyi olurdu hoş zaten sizin üstünüze yürüyor olması kolunuzu kıvırdığı ni falan yazmışsınız her halükarda elle tutulur bir tarafi yok affedecekseniz kesinlikle şartlar koyun açıkça anlatın ve ailesinden uzak durun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…