Ben ona attım cnmo sana mi attı mi
Eşim ailesine dayandığı içinde hiç birşey yapamıyoruz. Bir araba alalım desek eşim benm biriktirdiğim paraya güveniyor yani onda para hiç yok. Para yok deyip duruyoo.Eşin çok pasif blr adammış rahatı için anasına ve babasına dayanmış
baba olduğunun farkında ve sorumluluğunda değil
Eşim ailesine dayandığı içinde hiç birşey yapamıyoruz. Bir araba alalım desek eşim benm biriktirdiğim paraya güveniyor yani onda para hiç yok. Para yok deyip duruyoo.
o ne dedi msj attimi sinra?Bebeğini son görmendi. Sana 1 ay yeter artık değilmi. Babalığı öğretecek değilim . O senin parçan canın evladın. İlerde aklı erdiğinde sorduğunda nediyeceksin o şimdi küçük az kaldı yaşına aklı erdiğinde ''babam'' nerde anne diyecek. 'Annem ''nerde diyecek. Elbet Her şeyin bir açıklaması var sonuçta. Babam bezin mama varmı iyi bir Şeyi varmı et balık yiyormu diye sordu mu anne diyecek. beni hiç düşündümü anne ? Hastaneye götürdümü beni ?Babam bana ne aldı anne ? Babam bezimi değiştirdimi benim için ağladımı diye sorucak ama şimdi küçük ilerde mutlaka sorucak benim sorduğum gibi. Elbet hesaplar sorulcak. Şimdi rahat her şeyden habersiz..ben bir annelik yaptım bebeğini gösterdim sende bir babalık yap bebeğini Bundan sonra mahkeme kararı ile görsün. Sana bu son sözümdür insanca konuşalım dedim sadece bebeğin için. cocuklarını düşünüp insanca ayrılan anne babalar gibi diyecektim sadece bebeğin için kimse kimsenin yüzünü görmek zorunda değil..ama sen insanlıktan anlamıyorsun. Neyse bundan sonra lütfen abime dayıma ağlama insan ol ben senin gibi değilim bebeğini 1 ay görmedin ben sana gösterirdim sonuçta babasısın her ne olursa olsun. 1 ay görmediysen ilerde bebeğine neden görmediğinide açıklarsın. Elbet her şeyin bir açıklaması olucak. Dün bebeğimizi görmek istedi bende gösterdim ve arkasından bu msjı attım. Çok kızdım bebeğimize bir ihtiyaç varmı diye baba olarak sormazmı hiç nir şey almadan sadece bebeğimizi sevdi okadar.
Cnm ne msj attı ne de aradıo ne dedi msj attimi sinra?
Cnm ne msj attı ne de aradı
sende daha ne msj nede ara cocugu gostermemezlk etme dems bazi arkadslr ama cocugu gormeyi hak etmiyr o annesi babasida nasil rahat bilmiyrm Allaha havale etCnm ne msj attı ne de aradı
arar msj atarsa sessiz kal cevap vermesende daha ne msj nede ara cocugu gostermemezlk etme dems bazi arkadslr ama cocugu gormeyi hak etmiyr o annesi babasida nasil rahat bilmiyrm Allaha havale et
Esnaf cnm kardeşiyle ortak kayımperimde esnaf farklı işler ama ortak yani aralarında para alıyorlar
Cnn ben en son msj attım. O ne aradı ne sordu. Dün abim görmüş ve ona ağlamış. Okadar yani ne yapmalıyım bilemiyorum. Bu ayın sonunda evden ayrılalı 2 ay olucak.Hiç birşey demedimi sana.birşey konusmadınız mi canim ayrılık dusunme hiç dilinin ucuna bıle getırme.ılerde yavrun sana soracak anne benım ıcın ne yaptın dıye nıye yuvanızabenım ıcın sahip cıkmadınız ozaman bir açıklaman olur ben bunu bunu yaptım baban yapmadı Vs gıbı.canım bende bu yolları gectim ılk cocugumda yuvama sahıp cıktım boşanma herzaman olur ama yuva herzaman kurtarma olmaz
Eşime msj attım cvp yok çok zor bir durum. Baba olarak bebeğini arar sorar insan. Ne düşünüyor bilmiyorumBüyükleri çok karıştırmışsınız ilişkinize. Öncelik sizin 3kişilik aileniz olmalıydı.
Ama eşinizde sorumsuzluk diz boyu, 1 aydır bebeği dahi görmemek ne demek..
Eşinizin değişebileceğine inanıyosanız kurtarın yuvanızı
Cnm nasıl arıyacağm gururdan değil onun bir sıcaklığını görseydim ararım. Birde işyerimdekiler biliyor eşimi tanıyorlar nasıl derim ayrılıcaz neden diye sorucaklar nediyeceğim hadi dedim oldu barıştık ya ben işyerinde nasıl çalışacağm zor durumdayım. Eşimden küçüçük bir adım yok ben atayımCanım benim esım 3 ay gormedı sormadı bizi.ama ben bılıyorum ki hayatta yavrısundan cok sevdığı bırsey yok bı uzattım.bak sonra yavruna bakar uzulursun ben sımdı dıyorum ıyıkı yuvamı kurtardım. At gururu bı yere güzelce konus esinle. Soyle boylee yapma cocugumuza yazık gel yuvamıza sahıp cıkalım bız senı sevıyoruz sende bızı sevıyorsan bır sans daha verelim Yuvamıza. Aynı zamanları emin ol bende yasadım cok zor
Telofonda konuşalım dedim hiç oralı olmadı cnm.Canım benim esım 3 ay gormedı sormadı bizi.ama ben bılıyorum ki hayatta yavrısundan cok sevdığı bırsey yok bı uzattım.bak sonra yavruna bakar uzulursun ben sımdı dıyorum ıyıkı yuvamı kurtardım. At gururu bı yere güzelce konus esinle. Soyle boylee yapma cocugumuza yazık gel yuvamıza sahıp cıkalım bız senı sevıyoruz sende bızı sevıyorsan bır sans daha verelim Yuvamıza. Aynı zamanları emin ol bende yasadım cok zor