• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sokakta topuklu ayakkabı giyemiyorum

envie

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2021
32
-8
1
25
boyum 165 falan daha uzun gözükmek istediğim için topuklu ayakkabı tercih ediyorum hep. son zamanlarda kadına şiddetin artması, akıl hastalarının sokak ortasında insan öldürmesi suçluların salınıvermesi vs olaylardan tedirgin oluyorum topuklu ayakkabıyla kendimi savunamayacağımı düşünüyorum herhangi bir saldırıda. topuklu giymeye alışkın biriyim aslında. sizce ne yapmalıyım? daha çok fobi oluştu sanırım.

Aldiginiz özel bir eğitim yoksa ha spor ha topuklu her iki şekilde de kendinizi savunmazsiniz ki sonuçta fıtrat gereği benim bir erkeğe gücüm yetmez 🤔

Topuklu ayakkabıyı o insanların kafasına çakıverirsiniz anında çıkarma ihtimaliniz varsa

Her türlü kaçamaz bence. Bir erkeğin vücut kas oranı kadından daha fazla. Bu kafaya girersek evden çıkmamamız lazım ama böyle bir dünya yok.
Paten giysek kacariz bence 😐 ay oyle bi konu ki gulmem geliyo gulemiyorum

Paten giysek kacariz bence 😐 ay oyle bi konu ki gulmem geliyo gulemiyorum
Ben gülüyorum valla kusura bakmasın kimse. Şu konu bu kadar rezil şekilde dile getirilemezdi.

Ben çözümü buldum ama konu sahibi uzun görünmek için topuklu ayakkabı giymek istediğine göre boy uzatma ameliyatı olursa topuklu giymek istemez bence. Kesin çözüm.

Back