güldüm tabi kadesa ördekmiydi o çok dikkat ederek okumamışım farkı yok her ikiside hayvan ve hayvana tecavüze yeltenen normal bi beyne sahipmidirki bir tutuyorsun onlarınki bi akıl yoksunluğu kadına yeltenen ise sapık aralarındaki fark bu
Nasıl yani? Arada ki fark ne?
Hayvana tecavüz eden akıl yoksunu kadına eden sapık.
Şu cümlenin türkçe mealını istiyorum Lütfen.
Market kamerasina köpeğe tecavuz ederken yakalanan geçmişte çocuk tacizinden tutuklanan yaratık içinde bir tanımın var mi? Tecavüz tecavüzdür. Hayvana yapan kadına, cocuga, erkeğe de yapar.güldüm tabi kadesa ördekmiydi o çok dikkat ederek okumamışım farkı yok her ikiside hayvan ve hayvana tecavüze yeltenen normal bi beyne sahipmidirki bir tutuyorsun onlarınki bi akıl yoksunluğu kadına yeltenen ise sapık aralarındaki fark bu
Onu anladım da bunun nesi komik üstelik tam tersi bir konu.Ordek tahrik etmemistir ama kadin tahrik etmistir demek istiyor..
Onu anladım da bunun nesi komik üstelik tam tersi bir konu.
güldüm tabi kadesa ördekmiydi o çok dikkat ederek okumamışım farkı yok her ikiside hayvan ve hayvana tecavüze yeltenen normal bi beyne sahipmidirki bir tutuyorsun onlarınki bi akıl yoksunluğu kadına yeltenen ise sapık aralarındaki fark bu
Mini etek giyene, ohh olsun tavrında olan insanlara da acıyorum gerçekten.
Tecavüz yada taciz kıyafete değil, bedene yapılıyor.
İster çarşaf giy ister mini etek, zihniyet sapıksa her türlü pislik beklenir.
Ben simdi mini eteklileri gorunce ister istemez gozum takiliyor, bakiyorum bacaklari duzgun mu, kil kokleri belli mi, sinek kaydi mi, dizler cikik mi degil mi filan derken caktirmadan guya..Guzelse bir de off.. Ne guzel yaratmis Allah diyorum.. Burdakilerin de bacaklari yani.. Hepsi birbirinden sutun, ciltleri bebek cildi gibi puruzsuz.. Jilet yapiyorlar hem de, hic birinde de mi kil koku belli olmaz? Sonra hemen cevreme bakiyorum, benden baska gozu takilan, bakan var mi diye.. Yok... Bir Allahin kulu yok.. Ulan diyorum, buranin tek sapigi ben miyim?
Bir sürü şey yazdım sildim böylesi bir şahsiyete ayırdığım zaman için şimdi ayna karşısına geçip kendimden özür dileyeceğim.
olurDaha hala adami tasliyorsunuz. Onyargi boyle bir sey iste. Adam aslinda mini giyildiginde "taciz ederler" demis, bir baskasi da bu sozleri almis ama tutup "tecavuz ederler" yazmis, sonra da bu nihat dogana patlamis.
Yaziyi bi okuyun once, bos bos linc ediyorsunuz insanlari. ve bahsettigi sey de gayet yerinde. Ortalikta her tur insan var. ortaina gore usturuplu giyinezsen bakislara veya laflara maruz kalabilir insanlar, gozlere yasak konulamaz en nihayetinde demis. Yanlis bisey mi soylemis.
Bi de tutup ozgecan uzerinden muhabbet ceviriyorusunuz. Her muhabbete alakasiz alakasiz yapistirmayin ozgecan diye. Resmen baskasinin yasadigi felaketi alet olarak kullaniyorsunuz, ayip yahu. Ve boyle boyle onemsizlestiriyorunuz herseyi.
Garipsiniz gercekten.
şu iğrenç herifi ve düşüncelerini koruyacağım diye kulağını tersten gösteriyormuş gibi yapmanın bir mantığı yokDaha hala adami tasliyorsunuz. Onyargi boyle bir sey iste. Adam aslinda mini giyildiginde "taciz ederler" demis, bir baskasi da bu sozleri almis ama tutup "tecavuz ederler" yazmis, sonra da bu nihat dogana patlamis.
Yaziyi bi okuyun once, bos bos linc ediyorsunuz insanlari. ve bahsettigi sey de gayet yerinde. Ortalikta her tur insan var. ortaina gore usturuplu giyinezsen bakislara veya laflara maruz kalabilir insanlar, gozlere yasak konulamaz en nihayetinde demis. Yanlis bisey mi soylemis.
Bi de tutup ozgecan uzerinden muhabbet ceviriyorusunuz. Her muhabbete alakasiz alakasiz yapistirmayin ozgecan diye. Resmen baskasinin yasadigi felaketi alet olarak kullaniyorsunuz, ayip yahu. Ve boyle boyle onemsizlestiriyorunuz herseyi.
Garipsiniz gercekten.
nihatdoganfanclubşu iğrenç herifi ve düşüncelerini koruyacağım diye kulağını tersten gösteriyormuş gibi yapmanın bir mantığı yok
trollük bile yapıyorsan bu konu da yapma
tabiki özgecanla ilgili yazılacak çünkü bu herif özgecan davasıyla twitter çalkalanırken böyle bir şey yazdı şimdi ben o kız için yazmadım diye kıvırıyor
ne yapalım aaa mini etek giyeni taciz edenler varmış giymeyelim
sokağa tek çıkan kadına sarkıyorlarmış kadın da çıkmasın efendim işe de gitmesin bakkala bile çıkmasın hatta bir erkekle asansöre yalnız başına falan binmeye kalkarsa kırbaçlayalım
böyle mükemmel fikirlerin sonu yok nasılsa
yeter ki kadın nefes alacak yer bulamasın hayatta
asıl sen neyin ne olduğunu adamın ne demek istediğini gayet iyi bildiğin halde laf ebeliği yapıp adamı savunmaya çalışman ayıp
ya laf sokacak işte aklınca bana. evet özgecanı yazarım çünkü bu adam bu sözünü onun için yazdıydı. şimdi savunuyor o mesajını. özgecan konunun ana noktası .şu iğrenç herifi ve düşüncelerini koruyacağım diye kulağını tersten gösteriyormuş gibi yapmanın bir mantığı yok
trollük bile yapıyorsan bu konu da yapma
tabiki özgecanla ilgili yazılacak çünkü bu herif özgecan davasıyla twitter çalkalanırken böyle bir şey yazdı şimdi ben o kız için yazmadım diye kıvırıyor
ne yapalım aaa mini etek giyeni taciz edenler varmış giymeyelim
sokağa tek çıkan kadına sarkıyorlarmış kadın da çıkmasın efendim işe de gitmesin bakkala bile çıkmasın hatta bir erkekle asansöre yalnız başına falan binmeye kalkarsa kırbaçlayalım
böyle mükemmel fikirlerin sonu yok nasılsa
yeter ki kadın nefes alacak yer bulamasın hayatta
asıl sen neyin ne olduğunu adamın ne demek istediğini gayet iyi bildiğin halde laf ebeliği yapıp adamı savunmaya çalışman ayıp
olur
sapıklararası bir anket yapalım.
nasıl giyinirsek bize dokunmazsınız diyelim
olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?