- 10 Eylül 2011
- 5.610
- 22.480
- Konu Sahibi 3 tam 1 robot
ağzın doluyken konuşma beybisi
Kiz robot benmde en büyük dertlerimden biri şu siralar "sokak düğünleri" saat 11'i 1 dk geçse hemen 155 i ariyorum
11 miymis kesin son pampa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ağzın doluyken konuşma beybisi
Kiz robot benmde en büyük dertlerimden biri şu siralar "sokak düğünleri" saat 11'i 1 dk geçse hemen 155 i ariyorum
Evet cınım 11 e kadar izin. Sonrasinda şikayet edersen polis dağıtıyor. Tecrübeyle sabit11 miymis kesin son pampa
Imi inlardi insin diyenlerden biri de benim valla :) o dugunler icin karakoldan izin aliniyor normalde gece 11-12 ye izin veriyorlar. Ama silah havai fisek vs kesinlikle yasak o durumda polis dugunu durdurabilir. Ayrica bildigim kadariyla alternatif sokagi olmayan bir guzergahin kapatilmasina zn vermiyorlar. 4 yol agzi tarzi yerinde kapatilmasi kesinlikle yasak nerden mi biliorum. Teyzemin oglunun sunnet kinasi kapinin onunde olmustu izin icin de onlarla karakola bende gitmistim ordan biliyorum. Tabi gurultu falan herkes cekmek zorunda degil ama yapcak pek bisey de yok
Aslında bayağı basit bir şey var yapcak.
Sünnet kınası yapmamak. Zaten sünnet kınası ne ki.
Sünnet dini bir ritüel değil mi? Neden eğlence yapılıyor anlamadım zaten. :)
Isin o kismi ne sizi ilgilendirir ne de beni. Kisilerin kendi tercihidr.Aslında bayağı basit bir şey var yapcak.
Sünnet kınası yapmamak. Zaten sünnet kınası ne ki.
Isin o kismi ne sizi ilgilendirir ne de beni. Kisilerin kendi tercihidr.
vallaha benim evimin önünde düğün dernek kurup davul zurna çalıyorlarsa beni de ilgilendiriyor, kusura bakmasınlar. benim de tercihim Çaykovski dinlemek ama amfi kurup bütün mahalleye dinletmiyorum, sonuçta değil mi?Isin o kismi ne sizi ilgilendirir ne de beni. Kisilerin kendi tercihidr.
Suan dediginiz sey sokakta yapilan eglenceyle ilgili ve haklisiniz. Az once dediginiz sunnet icin kina yapilmasiyla ilgiyli. Dediggim gibi o onlarin tercihidir.Kişilerin kendi tercihi olabilmesi için kendi alanlarında gerçekleştirmeleri gerek.
Sokak ortak alandır.
Böyle bir medeniyetsizlik nasıl savunuluyor anlamak mümkün değil. Köy yerinde elbette, ancak şehir yaşamında böyle şeylere yer yok.
Sanirim anlamadiniz arkadas bana alintilanp yazdigi mesajda sunnet kinasi yapilmamasini. Soylemis cozum olarak. Bende sunet icin kina yapilip yapilmayacagi o ailenin araridir beni ya da baskasini ilgilendirmeyecegini soyledim. Sokakata yapilmasindan bahseden bir yorum degil onun yazdigi. Ve benim cevabim.vallaha benim evimin önünde düğün dernek kurup davul zurna çalıyorlarsa beni de ilgilendiriyor, kusura bakmasınlar. benim de tercihim Çaykovski dinlemek ama amfi kurup bütün mahalleye dinletmiyorum, sonuçta değil mi?
ben onların "Çitos al bana yanına da bira" müziklerini dinlemek zorunda mıyım?
Suan dediginiz sey sokakta yapilan eglenceyle ilgili ve haklisiniz. Az once dediginiz sunnet icin kina yapilmasiyla ilgiyli. Dediggim gibi o onlarin tercihidir.