sokakta bulduğum muhabbet kuşum

:) arada başka odaya sal kanatları uyuşuyormuş yavrucakların..

iyiki anlamışsınız..kuşlarda cinsiyet sanırım gaga renklerinden anlaşılıyor..çokta kolay deil anlamak..
Evet, oyleymis. bebekken gaga rengi farkli olabiliyormus. Ben okadar uzulmustumki disi oldugunu ogrendigimde... Hayvanin dengesini bozacaktik neredeyse. Her hayvanda -eger vahsi ortaminda degilse- bu tarz escinsel aktiviteler gorunuyormus
benim kiz kendini erkek sandi zaar

:) arada başka odaya sal kanatları uyuşuyormuş yavrucakların..
canım ben kafeste tutmuyorum ki zaten daha yeni çıkarmıyorum onda da tüm gün balkonda baktım evin içine ediyor bir müddet cezalı ama benimkinin kafesi big boy papağan kafesi inanılmaz büyük kafesi yani...içine havuzunu da koydum isterse girsin banyosunu yapsın diye 6 tane tüneği kocaman bir salıncağı var

o bir şey değil ki benim çapkının abisi var Charlie arkadaşta (petshop ürünü değil arkadaşımın kuşlarının yavruları bunlar) ..arkadaşım eve geliyormuş Allahım tüm mumlar ters çevrili ..diyomuş benim herif manyak mı mumları neden çeviriyor..15-20 gün sonra bir gün farketmişki Charlie mumlara iş atıyor ters dönünce mum diğer muma geçiyor

seninki de cok tatli masallah. ayagi icin uzuldum ama kacmasina ragmen onu senin gibi biri bulmus sahiplenmis. eminim o da cok mutludur.
inşallah..ayağına baktıkça içim eriyor inan..titriyor tek ayak üzerinde dururken..alışması zaman alacak galiba..keşke düzelebilse ayağı..

ahahahha ayy kiyamam yaa
alsalar ya bi disi, yalniz kalmasa bari. gerci disi almayla da is bitmiyor. disiler o kadar nazli ki, hic ciftlesmeye yanasmiyorlar. onlarin da asik olmasi gerekiyormus

ohhh rahatları çok iyi maşallah...bizim öyle havuzlu evimiz yok :))

ayy canım ya...

aaaaaa eşcinsellik mi...ilk kez duydum...ayy bilmeden kuşlar aşık olcaktı...valla iyikide farketmişsin

ohhh rahatları çok iyi maşallah...bizim öyle havuzlu evimiz yok :))
yaa havuzu okadar seviyorki kimisi. Ya da marulu iyice islat ve kafesinde ulasabilecegi bir yere as. o maruldan damlayan sularla mest oluyorlar. yalniz dikkat et, cok yemesin. ishal falan olmasin. ama sicak havalarda havuzu cok seviyorlar.

yaa havuzu okadar seviyorki kimisi. Ya da marulu iyice islat ve kafesinde ulasabilecegi bir yere as. o maruldan damlayan sularla mest oluyorlar. yalniz dikkat et, cok yemesin. ishal falan olmasin. ama sicak havalarda havuzu cok seviyorlar.
eve gidince yapayım kartalıma :)

Ay kıyamam ya,çokda tatlı. Ayağı kaynarmı bilemiyorum ama size ratsladığı ićin şanslı olduğuna eminim. İyi bir bakımla çokda iyi olur inşallah.
inşallah canım ya...ayağı cansız artık dediler..ama ben mucizelere inanırım..belki bizim yaralı kartalımızın ayağıda mucize bir şekilde iyileşir..

inşallah canım ya...ayağı cansız artık dediler..ama ben mucizelere inanırım..belki bizim yaralı kartalımızın ayağıda mucize bir şekilde iyileşir..
İnşallah o mucize gerçekleşir ,ama ayağı iyileşmese bile öyle yaşamaya alışacaktır eminim. Benimde vardı muhabbet kuşum çok sevimli oluyorlar,gelip omzuma öperdi beni,o dönem Tarkan'ın oynama şıkıdım şıkıdım şarkısı vardı onu söylüyordu. Çok oyuncu bunlar çok.

annemlerin kuşu var dilere destan resmen..ama benim jartalım ayağından dolayı konamayacak malesef ama canı sağ ya inşallah alışır durumuna..
öğlen başka bir veteriner aradım ve ayağını sarabilir mi diye sordum çok ılımlı yaklaştı getirin bir bakalım ilgileniriz tabiki dedi..

Ben de seneler önce bir muhabbet kuşu bulmuştum. Bizimkinin gagası kırılmıştı o kadar kötü görünüyordu ki. Çok üzülmüştüm elimden gelen her şeyi yaptım ama 3 ay kadar yaşadı sadece. Umarım sizinki iyileşir

Götürdünüz mü kartalı veterinere inş güzel şeyller olmuştur iyileşmesi adına

iyi ki vicdan sahibi biri bulmus minigi,genelde papaganlar hakkinda bilgiler var ama googlea papagan okulu yazarsaniz sitede faydali bilgiler var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…