sokakta bulduğum muhabbet kuşum

Oyyy yeni gordum. Tek ayagiyla da tutunmus kiyamam sana. Adi ne bu minnagin? Yeni evinde cok cok mutlu olur insallah

adını kartal koyduk..canım inşallah mutlu olur..dün başka bir veterinere götürdük oda aynı şeyi söyledi ayağı artık hissini kaybetmiş yapacak birşey yok..kalsiyum verdi suyuna koymak için..birde ayağını sardırdık bir ümit işte..biraz rahatsızsız oldu paşam ama yarın çıkarttırcaz..

inşallah canım ama ayağına yapacak hiçbir şey yokmuş malesef çok üzülüyorum baktıkça..elimden geleni yapıyorum ama sonuç yok sargıdan pek memnun kalmadı zaten 2 gün dursun dedi veteriner yarın gidicez..ama eve gidince baktım çok rahatsızsa buakşam götürcem..senin kuşunada çok üzüldüm canım ömrü okadarmış ne diyelim..

iyi ki vicdan sahibi biri bulmus minigi,genelde papaganlar hakkinda bilgiler var ama googlea papagan okulu yazarsaniz sitede faydali bilgiler var.
teşekkür ederim valla çok bakıyorum ama benim kartalıma yapacak birşey yokmuş malesef..çok üzülüyorum çünkü heryeri sağlam maşallah birtek ayakçığı tutmuyor

Götürdünüz mü kartalı veterinere inş güzel şeyller olmuştur iyileşmesi adına

götürdük ama malesef aynı şeyleri söyledi ayağı hissisleşmiş kuzumun..yapacak birşey yok dedi..bir ümit sardırdık kalsiyum aldık..sargıyı pek sevmedi..2 gün dursun dedi veteriner..kuzucum bu sabah yine ötmeye çalıştı..

meraba oncelikle yaptiginiz buyuk bi sevap ne mutlu size onna sahip cikmissiniz basinizi cevirip gitmemissiniz. sayfaların hepsini okuyamadim soylenmis olabilir ama internnetten muhabbet kuşu videolari dinletirseniz otmesine yardimci olabilirsiniz ben im de 2 tane kuşum vardı videodaki kuşları duydukça onlarla yarışır gibi şakımaya başlarlardı:) bunu dinletebilirsinzi mesela

bir de soguk almamasına dikkat edin gerci havalar ısındı ama esintiye hic gelemiyo yavrucaklar cereyana kapıya cama dikkat edin..

teşekkür ederim canım..hiç aklıma gelmemişti eve gidince dinleteyim bakalım neler yapacak..aslında aklımda kalıyor akşam 17:30 a kadar evde yalnız caanı sıkılıyormu ne yapıyor merak ediyorum..

teşekkür ederim canım..hiç aklıma gelmemişti eve gidince dinleteyim bakalım neler yapacak..aslında aklımda kalıyor akşam 17:30 a kadar evde yalnız caanı sıkılıyormu ne yapıyor merak ediyorum..

cok sık kullanılan bi yontem bu oten kuslara bile dinletiliyo daha guzel otsunler diye:) sesi cok yuksekten acmazsanız korkmaz insallah ise yarar benimkiler videoyla duet yapardı resmen.. internette bi suru video var bi arastirin ise yararsa haber verin lutfen:))

tamam haber vericem yarın..buakşam dinleticem hemen..sabahları ses çıkarıyor ötmek istiyor ama değişik ses çıkıyor..bu işe yarar inşallah..

Çok geçmiş olsun ona. Epey korkmuştur canım ya.
Siz bulduğunuz için çok şanslı. Çok güzel, maşallah.

Zamanla alisacaktir benimkinin de tuyleri gelismiyo az bi uzasin dokuluyo kanat falan kalmadi hayvanda ucamiyo ama nesesi yerinde cok sukur 20ye yakin kelime konusabiliyo :)) baslarda baya zorlandi ucmak istedi dustu vs ama alisti artik ucmaya yeltenmiyo bile.
Size alistiktan sonra keyiflenir insallah. Urkutmemeye calisin.
Bu arada kafesteki gazeteyi alsaniz iyi olur cunku yiyebiliyolar e malum gazete de sirf boya. Ben izgara gibi bisey var ya onun altina koyuyorum

ayy kıyamam kuşunuza ya..ama alışmasına sevindim..tamam alırım tabiki gerçi bizim kuş hiç yere inmiyor..sevmiyor heralde hep yüksekte duruyor :) inşallah alışır canım inan tek temennim bu..
bir tane veteriner dediki şimdi ayağının farkında deil farkedince psikolojisi bozulabilir yemek yemeyebilir ozamanda ölebilir..şok oldum...ama diğer gittiğim 2 veteriner bu duruma alışacaktır dediler..çok azimli yavrum ben yaşayacağına inanıyorum..

Anam menüye bak. Canım çekti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…